Hát igen esik, de ennek ellenére kilátogatott 8152 néző a stadionmba, ezzel 16 013eFT-t kerestem.Z.Chris írta:Ahogy látom nálad esik az eső, sok néző van?Bevétel sok volt?
Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
nagy baj akkor sincs. MA ugy gondoltam, hazain fontos a győzelem. Jövö héten meg idegenbe, ugyanugy ellenük, hát ott elég lenne a döntetlen is.noodle77260 írta:Azt ugye tudod, hogy jövő héten gyengébbek lesznek a srácok?!Ma mondjuk legfontosabb meccsre raktam a srácokat. Cserébe a győzelmet várom![]()
szerk.: 65%-os a labdabirtoklásom. Ennek azé örülök.
Nevetséges lesérül a legjobb játékosom, aki bejött helyette, azis lesérült rá 5 percre. 

-
- Jugador del Barça
Azt ugye tudod, hogy jövő héten gyengébbek lesznek a srácok?!Ma mondjuk legfontosabb meccsre raktam a srácokat. Cserébe a győzelmet várom![]()
kösz. Hajrá mind2töknekZ.Chris írta:Noodle:1-1....MichaelBee 1-3

-
- Jugador del Barça
1-1 idegenbe, kicsit meggyengülve, de ezzel is kibékülnék.Mármint a döntetlenre gondoltam 4-5-1 ellen kicsit gyenguszok a csatáraim, de nincs pénz újra.Mondjuk a srácnak 3-4,5 csillagos a kápéja és a védelme.kabekabe írta:Márt mondanom sem kellnoodle77260 írta: Kabekabe vezet!!Hát, igen igen. A szélsőm. Ma mondjuk legfontosabb meccsre raktam a srácokat. Cserébe a győzelmet várom
![]()
Noodle te hogy állsz
Rájuk kellene edzenem, de még 11 hét van a kiemelkedő szintig.De sebaj, majd jövőre.
köszönömZ.Chris írta:Hát én is igy gondoltam!Grat kabekabe én is "nézem" a mecset!Meg a Noodle és a MichaaBee-ét!

Márt mondanom sem kellnoodle77260 írta: Kabekabe vezet!!

Noodle te hogy állsz

-
- Jugador del Barça
Ha mínuszba vagy, akkor hagyd a francba az orvosokat. Majd felépülnek.Z.Chris írta:Hát épp az, hogy nincs pénzem igy is minuszba vagyok.Megvárom amig felgyógyul a 3 hetes addig ugy is szinte nem lesz nehéz mecsem, és addig hátha lesz egy kis pénzem, hogy tudjak felvenni orvos és gyúrót!
A mínusztól szabadulj meg.
Kabekabe vezet!!
-
- Jugador d'estrella
Hát épp az, hogy nincs pénzem igy is minuszba vagyok.Megvárom amig felgyógyul a 3 hetes addig ugy is szinte nem lesz nehéz mecsem, és addig hátha lesz egy kis pénzem, hogy tudjak felvenni orvos és gyúrót!
-
- Jugador del Barça
No para, nekem a hét elején 5 játékosom 17 hétre volt lesérülve.Felvettem 9 orvost és 5 gyúrót, most 1 tapaszos/már játszik, akarom mondani ő egyenlített/, és 4 sérültem van 11 hétre összesen.Z.Chris írta:Hát igen de még van még egy hátvédem aki 3 hete sérült meg 6 hétre!Szóval elég gondba vagyok a védőkel,igaz ,hogy már annak csak 3 hete van, hogy felgyógyuljon de azért az is sok!
Sok Szerencsét Mindenkinek!
Tehát, vegyél fel orvost, ha van pénzed rá.
-
- Jugador d'estrella
Hát igen de még van még egy hátvédem aki 3 hete sérült meg 6 hétre!Szóval elég gondba vagyok a védőkel,igaz ,hogy már annak csak 3 hete van, hogy felgyógyuljon de azért az is sok!
Akkor nincs gáz gondolom. Mondjuk 6 hét az sok!Z.Chris írta:6 hetes!Bocsánat nem kp volt hanem hátvéd!És nem rosszabb semmivel se ahogy látom mert a védekezése mind 2-nek ugyan olyan! 4-4-2kabekabe írta:Hány hetes sérülés?Taktikád?A cseréje sokkal rosszabb?
MÁS:nálam egyenlőre 0-0
-
- Jugador d'estrella
6 hetes!Bocsánat nem kp volt hanem hátvéd!És nem rosszabb semmivel se ahogy látom mert a védekezése mind 2-nek ugyan olyan! 4-4-2kabekabe írta:Hány hetes sérülés?Taktikád?A cseréje sokkal rosszabb?
pff..
5perc alatt kaptam 4et..
A jó meccsek után most agyonvernek..van ilyen
5perc alatt kaptam 4et..
A jó meccsek után most agyonvernek..van ilyen

-
- Capitá del Barça
Hát ezt nem hiszem el.A tök utolsó visz ellenem 2-0ra.Neki 1 nekem 12 pontom van.Igaz hogy idegenben vagyok de akkor is.Egyébként utálok idegenben játszani.Eddig hazai pályán mindig nyertem idegenben pedig mindig kikaptam.Így van 4 győzelmem és 2 vereségem.
Sokk szerencsét

-
- Jugador del Barça
Ez a két aktuális ellenféltől függ, mert hiába adsz nekik egyedi feladatokat, ha az ellenfeled kp-je jobb és lebirtokolja a labdát, akkor nem tudják majd megoldani a feladatot.Vagy éppen egy erős védősor, és egy közepes kp-án egy gyengébb csatársor nem tud majd rést ütni.Ha egy szinten vagytok akkor nem lesz csitt-csatt, dirr-durr.Ronaldinho&Barca írta:Egy meccsre ha külön-külön játékosoknak adok ki utasítást, akkor azért valószínűleg változatosabb focit tudok játszani, ahol minden emberke teszi a feladatát? Csak mert múltkori meccsen volt h 60 perc után lett egy támadás amiből gól lett, addig semmi jelentősebb nem történt.Ezen szeretnék változtatni.
Fernando sok szerencsét kívánok neked.Én is pár hete kezdtem, de jó kis játék, hamar belejössz majd.
Hány hetes sérülés?Taktikád?A cseréje sokkal rosszabb?Z.Chris írta:Hát elég fontos volt,cseréje van azthiszem, 1-1 gyúró és orvos!kabekabe írta:Miben játszol?Mennyire volt fontos a kp-d?Hány orvosod, gyurod van? Van cseréje(aki tudja helyettesiteni)?