Többen írtátok, hogy a stadionból lehet pénzt csinálni.?!?
Lehet, de csak akkor, ha nyered a meccseidet, ha kikapsz, akkor nem fognak kijönni a hazai meccsre az szurkolók, vagyis nem annyian, hogy plussz bevételt szerezzetek belőle.
Stadiont, csak akkor bővítsen valaki, ha volt 2 egymást követő telt házas meccse.Addig ne, és utána is módjával mert nagyobb stadionnak, nagyobb a költsége is.
Normális bevételre, csak az edzésből tudsz szert tenni.Lehet okoskodni, hogy igen is lehet profitálni a stadionból, de elenyésző az edzésből befolyt pénzhez képest.
1 hét alatt formája megfelelőre, játékszervezése jó-ra romlott...
Hogyan romolhat a tanult képessége??? Én ilyet még nem láttam.Nekem csak a formák romlanak a sérülés alatt.
Valaki tud ajánlani valamit, hogy ezt el tudjam tűntetni?
Első lépésben csökkentsd le a kiadásaidat: pl: ifiakadémia, vagy lottósifi megszüntetése.
Aztán a személyzetet is a minimálisra csökkentheted.
A harmadik, ne költs semmire.
Gondolom, már edzel valakiket, folytasd azt tovább és meglesz az eredménye.Türelem kérdése.
A hattrick egy menedzser játék, ami azt jelenti egyszerűen, hogy pénzt kell csinálnod.Pénzt meg csak pénzből tudsz csinálni.Mindenkinek ajánlom a fórumon a Magyarország részen belül a Szabályok és Információk topikot, különösen a 6. hozzászólástól.Minden kedves mínuszba lévő fórumtársamnak.
Valamint szeretném kabekabe esetét kiemelni, átlehet nézni a meccseit, hogy amióta 3-5-2 felállásban játszik, nyeri a meccseket.
Ha megszüntettem az ificsapatomat akor, utána majd még megnyithatom?
Igen, de csak a bajnokság végével szüntetheted meg.