Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez engem is érdekelne,jól jönne egy szélső kb. 20-30.000-ért,de nem létszükséglet.elbandi írta: ha kell szélső akkor én adok el neked...van 5 remek
hát úgy hogy 3 játékosmegfigyelőm van és mindet egyszer kapus keresésere állítottam és sikerült találnom egyetMQuC írta:Baker. Kapusm soha sincs ifben![]()
Tiszta szégyen. Az előző csapatomnál is kerestem, egyet sem talált.
Neked hogy sikerült?
Mennyiértelbandi írta:ha kell szélső akkor én adok el neked...van 5 remekkabekabe írta:Na megvanIdegenben egy olyan csapat ellen kinek most lett tulaja 0-6. 4. vagyok azons pontszámmal az 5.-kel. 2-vel van előttem a 3.(forumon van bommel)és 5.-tel a 2. Most lehet, h igazolok játékost, bár év előtt nem akartam, de egy szélsőre nagy szükségem lenne.
Szerk.:két játékosom eladó, hátha el tom őket adni.
Köszi először is jó meccs voltMQuC írta:Kleno grat.Mondtam h nyersz. Látod semmit nem ért az, hogy 5 ifijátékosom is 5 vagy feletti csillagot felett ért el
Hát nekem adhatsz el nyugodtan!elbandi írta: ha kell szélső akkor én adok el neked...van 5 remek
ha kell szélső akkor én adok el neked...van 5 remekkabekabe írta:Na megvanIdegenben egy olyan csapat ellen kinek most lett tulaja 0-6. 4. vagyok azons pontszámmal az 5.-kel. 2-vel van előttem a 3.(forumon van bommel)és 5.-tel a 2. Most lehet, h igazolok játékost, bár év előtt nem akartam, de egy szélsőre nagy szükségem lenne.
Szerk.:két játékosom eladó, hátha el tom őket adni.
baguvixXx írta:
Pontosan mi szarakszik amiért nem tudsz nyerni ?
Gyenge edződet ajánlatos lenne lecserélni legalább egy megfelelőre (ha van pénzed jóra) és elkezdeni edzetni 17 éves megfelelő játékosokat az általad választott poszton.
Pontosan mi szarakszik amiért nem tudsz nyerni ?szajko írta:óóóó istenem már megint sz@rakszik![]()
ha ez miatt nem nyerek, kicsit se leszek dühös gyengébb csapatot legalább 4-el ütnöm kéne...
Ve-ze-tek!socio66 írta:A szünetben gólnélküli döntetlenre állok,de 64%-ban birtoklom a labdát, úgyhogy eddig elégedett vagyok.