Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-5-2 a taktikám és majd' minden meccsen lebirtokolom a labdát,még jobb csapatok ellen is,ami még nekem is meglepő.kabekabe írta: Miben játszol?Taktikában?Tartsd meg a labdát és akkor nem lesz gáz. Nekem bejöttFőleg, h van egy kiemelkedő csatárod.
Mi a csapatod neve? Mert ami az aláírásodban van arra nem talál csapatot (vagyis talál egyet, dse az nem a tied).Z.Chris írta:Félidő: 1-1 (idegenbe játszom)
De naon nem jó mert én vezettem. És kiegyenlitettek.
Szerk: Már 2-1 oda![]()
Miben játszol?Taktikában?Tartsd meg a labdát és akkor nem lesz gáz. Nekem bejöttsocio66 írta:No,hát mivel két kezdő védőm megsérült a barin,ezért a mai meccsen kénytelen vagyok két rémgyenge ifit játszatni a védelemben..Most sikerült felhoznom az egyiket,ha nem sikerült volna,akkor ma 10 emberrel fogadtam volna az egyik legjobb csapatot a bajnokságomban..
Azért bizakodom,mert a héten sikerült vennem egy kiemelkedő gólszerzésű csatárt,valamint egy remek irányítót. Nem tudom mennyit számít a védelem, remélem nem sokat..
Majd jelentkezem.
Sok szerencsét mindenkinek.
Attól függ h milyen edzővel edzeted de ha jó edződ van akkor 3 szezonon belül lehet belőle egy ragyogó középpályás.kudu írta:Szerintetek milyen játékos lehet belőle pár év múlva?
Dankó Frigyes
18 éves és 95 napos
Forma: megfelelő, erőnlét: jó
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: Lelkesedés Fc (2008-09-21 óta)
TSI: 1 010
Specialitása: Jól fejelő
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Nekem még nem volt szntem még nincs frissítve a szerver majd próbáld meg 10 perc múlva.MichaaBee írta:Más: Nektek fejlődtek már a játékosaitok? Mert nekem kivétel nélkül maradt mindenki pontosan ugyanazon a szinten... Kizárt dolognak tartom, hogy ez reális legyen.