Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 16:25:02

balinteer írta:Én nem. Ugyanis akkor aki beszáll Ő erősebb csapattal állhat ki,mint akiknek gyengébb van. KovTeam kerete az egyik legerősebb,szvsz azt kellene játékosait FA-ra tenni egy ismeretlen időpontba és aki előbb meglátja behúzni őket. :wink:
Ilyen biztos nem lesz.
Nem az a cél hogy másoknak könnyebb legyen, hanem hogy jobb legyen a verseny, és ehhez aktív tagok kellenek. Az hogy gyenge a kereted, csak magadnak köszönthető...
socio66

2012.01.25. 16:23:55

Bob_Marley írta: socio amúgy a héten jól elfogsz kalapálni, már látom :)
Rondo felépülhetne (csütörtökön elvileg játszik, de ki tudja), mert kellene a kis töki nagyon :)
azért lesz ez még szorosabb. :)
egyébként a két ajánlat amit kaptam,elgondolkodtató,főleg a Slitheré, de hirtelen nem tudok válaszolni rá,kérek egy kis időt. :)
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.25. 16:08:25

Én nem. Ugyanis akkor aki beszáll Ő erősebb csapattal állhat ki,mint akiknek gyengébb van. KovTeam kerete az egyik legerősebb,szvsz azt kellene játékosait FA-ra tenni egy ismeretlen időpontba és aki előbb meglátja behúzni őket. :wink:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.25. 13:27:10

Slither írta:Ha Kovi a hét végéig nem csinál semmit a csapatával, akkor sztem berakok vki mást a csapata élére. Szóval aki szeretne csatlakozni (pl. FtcSikiHun, daffy) az írjon!
Ezt támogatom.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.25. 13:22:07

Ha Kovi a hét végéig nem csinál semmit a csapatával, akkor sztem berakok vki mást a csapata élére. Szóval aki szeretne csatlakozni (pl. FtcSikiHun, daffy) az írjon!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 12:49:50

Akkor konkretizálom Jameer Nelsont szeretném!!

A túl nagy különbség, mindenben veszítenék mondatot azért neobarca gondold át :wink: Mert kíváncsi vagyok hogy számoltad te ki a mindenben veszítenék dolgot, de akkor ha van esély tegyél te ajánlatot Nelsonnal! :lol:

Knicksnek gratulálok, de olyan agyatlanok vannak Charlotteban :? :lol: Adják Biyombonak a 10 perceket, ami alatt mást nem tud csinálni mint faultolgatni :? Ahogy játszik egy kicsit (20 perc körül) egybből dupla-dupla közeli, vagy megvan!Ellenben TT meg végigjátssza a meccseket :twisted:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.25. 11:53:22

Kalap1988 írta:
neobarca írta:Ez most komoly? Anthony dobott kő kemény 1 pontot? Mégis simán nyert a Knicks? :lol: :lol: :lol:
És azt az egy pontot is technikai fault után dobta kijelölt büntetőzőként :D Nem vitte túlzásba, de ne örülj neki (Knicks szurkolóként, nem fantasys játékosként), mert végigpihente a meccset :D Olyan sok rossz próbálkozása sem volt ( 0-7,0-2).
Viszont fantasy szempontból ritka rosszül jött. Úgy elveszítem a hetet mint a huzat. Augustin is lesérült... Remek...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.25. 09:51:12

neobarca írta:Ez most komoly? Anthony dobott kő kemény 1 pontot? Mégis simán nyert a Knicks? :lol: :lol: :lol:
És azt az egy pontot is technikai fault után dobta kijelölt büntetőzőként :D Nem vitte túlzásba, de örülj neki (Knicks szurkolóként, nem fantasys játékosként), mert végigpihente a meccset :D Olyan sok rossz próbálkozása sem volt ( 0-7,0-2).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.01.25. 11:57:08-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.25. 09:33:58

Ez most komoly? Anthony dobott kő kemény 1 pontot? Mégis simán nyert a Knicks? :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.25. 03:37:02

Bob_Marley írta:Ezt sértésnek veszem!:lol:
Mi az hogy számodra kevés értékes játékos! :lol:
Ez jó kis munkás csapat, sztármentesen, ahogy kell :lol:
ÉN kérek elnézést! Természetesen az összes játékosod kiemelkedő képességű, a gond a csapatom edzőjének mentalitásával van.;)
Nem egyébként tényleg az a gáz, hogy vannak játékosaid, akik túl jók azokhoz a játékosokhoz, akiket el akarok passzolni, a csapatom magján viszont már nem szívesen változtatok, és vannak olyanok, akikre meg nincs szükségem. Olyan selejted pont nincs, amelyiket szívesen elfogadnám az én selejtjeimért cserébe, mert nem javulnék azokban a dolgokban, amikre szükségem lenne. Pedig esküszöm keresgettem hátha, de nem...:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 03:26:52

Ezt sértésnek veszem!:lol:
Mi az hogy számodra kevés értékes játékos! :lol:
Ez jó kis munkás csapat, sztármentesen, ahogy kell :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.25. 00:53:23

Bob_Marley írta:Hickson-t Nene-t már annyiszor akartam, s tettem értük ajánlatot, hogy hihetetlen! :lol:

Nálam egyébként miután kicsit megsokasodtunk, fájó szívvel Henderssontól megválnék!És Prince-től is, guardok érdekelnének leginkább!

socio amúgy a héten jól elfogsz kalapálni, már látom :)
Rondo felépülhetne (csütörtökön elvileg játszik, de ki tudja), mert kellene a kis töki nagyon :)
Ezt elismerem.:D Nagyrészt az volt a baj, hogy a 2 együtt ment volna, Nene-t pedig rosszabb játékosra nem szeretném elcserélni. Másrészt valahogy pont úgy raktad össze a csapatod, hogy elég kevés számomra is értékes játékos van benne és általában azok közül is a selejtjét igyekezted rámsózni.:D Akikből írtam, hogy 2 van, tőlük egyébként nem feltétlen akarok megszabadulni, csak gondoltam reklámozom, hátha valakitől kapok értük valami számomra is kecsegtető ajánlatot.

Más: Valakinek esetleg nincs infója róla, hogy Rose visszatértével hogy alakulnak majd Watson percei? Mert fellépve az oldalra egy ilyen üzenet fogadott: "C.J. Watson has been dropped by 1390 teams in Yahoo! leagues" Kicsit furcsállom, mert elég jól teljesített az utóbbi időben, szal kiegészítő emberként lehetne rá számítani. Hacsak nem került ki fullosan a képből.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.25. 00:17:28

Hickson-t Nene-t már annyiszor akartam, s tettem értük ajánlatot, hogy hihetetlen! :lol:

Nálam egyébként miután kicsit megsokasodtunk, fájó szívvel Henderssontól megválnék!És Prince-től is, guardok érdekelnének leginkább!

socio amúgy a héten jól elfogsz kalapálni, már látom :)
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.01.24. 23:04:06

nekem sem lenne éppen előnytelen az egyes pozíciómmal. :)
de döntse el a szervező,én nem szólok bele.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 23:00:33

Jah és ha már itt vagyok, egy kis fizetett hirdetés:D

J.J. Hickson-tól (6,5;6,4) igyekszem megszabadulni, szal ha valakinek valami használható csereötlete, akkor ne kíméljen. Ha a cserealap meccsenként 1 3PTM-el és 1 STL/BLK-al rendelkezik, akkor valszeg már nyerő helyzetben vagy.
Ezen kívül még várok ajánlatokat Kidd-ért,(4,1; 4,4; 5,4; 1,7) de ha lehet olyanoktól, akiket nem vág földhöz, hogy 4 pontot szerez meccsenként és a többi tulajdonságát nézik inkább. Ééés akkor még van 2 Minesota-s, 2 Dallas-os, és 2 Denver-es arcom, akik közül 1-et !megfelelő! ajánlat esetén elengedek.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 22:55:16

Világos Cumbee! Köszönöm, a tályékoztatást. Én amúgy benne lennék, mert ez is nehezítené kicsit a játékot, továbbá többet kéne taktikázni. De ha nem lesz nekem az sem baj... :lol:
Minden esetre elgondolkodtató az ötlet... 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 22:40:06

neobarca írta: Waiver listával kapcsolatban nekem teljesen mind1. Mert azt sem tom mit jelet az, mivel senki nem volt olyan szíves, hogy leírja nekem... :lol:
Nem nagy cucc, de hogy ne maradjon hiányérzeted leírom amennyit tudok. A lényege, hogy azok a játékosok, akiket kirakunk a csapatból, nem lesznek azonnal FA listán, hanem 1 waiver listára kerülnek. Ez abban különbözik az FA listától, hogy itt ha addolsz 1 játékost, akkor azt látják a többiek is és tán 1 napjuk van rá, hogy "rálicitáljanak". A league oldalon látod a táblázatot, ott az egyik oszlop a waiver oszlop, az a pillanatnyi "helyezésed. Gyakorlatilag arra való, hogy az alapján dől el, hogy ki veheti fel azt a játékost, akire többen is igényt tartottak. Például én felvenném xy-t, akkor add-olom, ter látod, hogy én kezdeményeztem a felvételét. Ha neked is kell, akkor bejelölöd te is, és 1 nap múlva a tiéd a játékos, mivel te jelenleg a 6. vagy, én pedig a 16. Ha a tranzakció lezajlott, akkor tiéd lesz a játékos, viszont onnantól kezdve te leszel a 16. én a 15. és a 6. helyig mindenki csúszik 1-et fel a ranglistán. Ez gyakorlatilag arra van, hogy ha egy játékos több embernek is kell, akkor nem azé lesz aki először kattintott, hanem aki jobb helyen áll a listán.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 22:10:46

balinteer írta:Örülök,hogy végbe ment a csere neobarcával. :D

Az FA-t mostantól én is jobban kihasználom.:)
Én is örülök neki, meglátod, rá fognak cáfolni a kételkedőkre. Főleg, ha Paul felépül...

Waiver listával kapcsolatban nekem teljesen mind1. Mert azt sem tom mit jelet az, mivel senki nem volt olyan szíves, hogy leírja nekem... :lol:

balinteer
Capitá del Barça

2012.01.24. 21:51:02

Örülök,hogy végbe ment a csere neobarcával. :D

Az FA-t mostantól én is jobban kihasználom.:)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 21:27:30

Jaó, akkor úgy látom, hogy tiszta a szitu, akik eddig írtak, azoknak semmi gondja a helyzettel szal akkor elfogadom én is, és befejeztem a "sírást".:D Csak gondoltam jó így az elején tisztázni a felmerülő problémákat (nekem az volt, mert úgy éreztem, hogy nem tisztázottak és így nem egyenlőek a feltételek) de ha ez a lehetőség mindenkinek tiszta és mindenki a játék részének tekinti, akkor én is így teszek és leakadok a témáról. (Úgyis az utolsó voltam a waiver listán;))
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.24. 21:10:16

Én nem tartom trükközésnek, hogy egy adott helyen több játékost is megforgat az ember. A beállítások ezt megengedik, mindenki számára adott a lehetőség, semmilyen egyenlőtlenség nincs. Waiver lista visszaállításával sem változna sokat a dolog, max annyi lenne hogy nem aznap jön az új FA, hanem 1 napra előre kell gondolkozni. Az esetek 90%-ában olyat tesz ki az ember akire nincs szüksége, szóval elég kicsi az esélye annak, hogy kihasználja a waiver lehetőségét (sérültek esetén meg azért nem fog számítani a dolog, mert mire felgyógyulna a játékos már le is jár a waiver időszak, és utána ugyanúgy szabad a gazda).
Engem abszolút nem fog érinteni a dolog, bőven lehet olyan játékosokat találni, akikre a többség fel sem figyel. :P
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.24. 20:20:37

Van olyan aki tényleg ezzel trükközik? Mert sokszor nem láttam azt, hogy ugyanaz az ember visszament ahhoz a csapathoz, aki kirakta. Vagy azért nem, mert más behúzta, vagy azért mert jobbat talált, de szerintem ilyen nem (nagyon - ezt is csak azért írom, mert mindent én se láthatok, de elég sokszor böngészem a történteket, és nem tűnt fel ilyen mozgás) volt. Szerintem amíg ilyen normális keretek között működik a dolog nem kell semmi újítás, ha ez túlságosan elterjedne max akkor, de szerintem pont azért, mert mindenki korrekt itt, nem fog ez elterjedni.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.24. 20:20:10

Ezen a héten biztos, h kikapok, ezért az a tervem, h kicsit alakítgatom a csapatot. Éppen ezért, akinek kell valaki tőlem, az ne sajnálja az ajánlatokat. Csak azért megkérek, h teljesen egyoldalú cserék ne jöjjenek, mert na. :lol:

PP-t még is szeretném elcserélni, de Stou is fekete-listás.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.24. 20:08:11

Egy baráti liga, s minden nap megy a "veszekedés" :lol: Amúgy csak 7 játékost használhatsz adott héten az FA-ról, szóval mindennap átlagban 1et cserélhetsz!Waiver lista eddig nem került terítékre, én nem lennék ellene, de mellette sem!
Az viszont tényleg ne legyen, hogy stipi-stopi kirakom ne vigyétek!Baráti liga ez teljesen egyértelmű, én megbízok mindenkiben :lol:

Waiverlista előnye meg plusz még az lenne, hogy aki kevesebbet foglalkozik vele, annak is ugyanúgy lenne esélye (sőt több, mert előrébb van a listán) jó FA-t húzni!

én felvállalom magam, s ide írom, nem tetszik a neobarca-balinteer csere!

Mahinmi jó hogy megdonálja magát, de elnézést minden Nash és Suns rajongótól, de a Phoenix nem éppen elit csapat, s talán a liga legrosszabb pattanozó együttese (talán velünk holtversenyben :lol:) már évek ót, Frye-al Lopezzel stb....De most látom végbe ment a csere, úgyhogy nem is írom tovább....:lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.24. 20:05:01

Felőlem azt csináltok amit akartok, csak gondoltam megkérek mindenkit, de ez nem sikerült. Majd visszahozom valamelyik nap ha addig bent lesz.
Válasz küldése