Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát összességében picit te jársz jobban sztem. Legalábbis ahogy a statokat nézegetem, főleg ha Paul visszatér. Elviekben a héten már játszik...balinteer írta:Engem 10-2re vert meg asszem,szóval nincs szégyelni valód. Gallo távozásával nem marad igazi 3-asom,de ez egy korrekt csere. Jól járunk mindketten.
Paul mikor térhet vissza?
Na ugye, ha elcserélted volna Denget Harringtonért...Eazzy írta: A héten Slither te jössz, meglehetősen szoros lesz, ahogy nézem a statokat. Ha Lou Will rendbe hozza magát, akkor szerintem egy 9-6 körülre fogok kikapni, jobb esetben 8-7. Meglátjuk mi lesz.
Ehh most nézem, hogy Deng is sérülget...csukló ráadásul...ó hogy a fene a mákos tested Slither![]()
Nesze:
http://www.youtube.com/watch?v=t6ypDE2cbbk
Hrrrr, tiger style
Rendben, próbáljuk meg... Bár Shump a nagy steal mágus szal vele sokat vesztek főleg Paul mellett de meglátjuk. Max beszopom...balinteer írta:Ha Walkert kicseréled Shumpertra,mivel Bass azért jobb,mint Thompson akkor részemről trade.
El is küldtem,szerintem mindenki jól jár.
Melyik a te csapatod?kamaj írta:Harden, Tyson Chandler, Ramon Sessions tulajdonosai jelentkezzenek már nálam, ha szívesen elcserélné velem, mert kellenének
Amit küldtél az nagyon egyoldalú. Palu egymaga óriási érték. Küldtem neked egyet, nézd meg. Így nagyjából egyforma. Fogadd el és holnap már az új felfrissült csapatunkat irányíthatjuk...balinteer írta:NeoBarca: Gallinari benntvan egy Games90-es tradembe is. Ha érdekel az ajánlat szerintem még ma este fogadd el,de ugyanez igaz Game-re is.![]()
Csak ne essek 2 szék közé.
Bocs, nem az ajánlatod minőségével van a baj, hanem az alapvető hajlandóságomra az iylesfajta üzletekhez.Cumbee írta:Hát inkább mi állapodjunk meg lassan így 1 hét után. Vagy ha nem akarsz cserélni velem, akkor mond, oszt akkor tudok keresgélni másnál olyan játékosokat akikre szükségem van.MichaaBee írta:Jrue Holiday kivel vihető?
Nem hangzik rosszul bár Paul nagy érték. De nem vetem el...balinteer írta:Neobarca úr: Mit szólna egy Paul-Shumpert for Gallo-Holiday-re? Vagy Paul-Walker-Gallo-Holidayre?
Hát inkább mi állapodjunk meg lassan így 1 hét után. Vagy ha nem akarsz cserélni velem, akkor mond, oszt akkor tudok keresgélni másnál olyan játékosokat akikre szükségem van.MichaaBee írta:Jrue Holiday kivel vihető?
Küldök ajánlatokat.Bob_Marley írta:A liga sajnos már elindult, ezen az odlalon játszunk:Barcafilozófia írta:Sziasztok. Én is szeretnék ilyesmit játszani, csakhogy nem tudom hol és hogyan kell. Ha valakinek van kedve, az megtené nekem hogy elmagyarázza!? lehet PÜ-ben vagy akár itt a fórumon is.
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/149463
Új ligákhoz tudsz csatlakozni, szívesen elolvassuk a tapasztalataidat, csapatodat, viszont már csak autodraftos ligák indulnak!
Killerzone:DeRozan és Nelson érdekelne, de ezt láthattad is
Van rá esély, hogy cseréld?
A liga sajnos már elindult, ezen az odlalon játszunk:Barcafilozófia írta:Sziasztok. Én is szeretnék ilyesmit játszani, csakhogy nem tudom hol és hogyan kell. Ha valakinek van kedve, az megtené nekem hogy elmagyarázza!? lehet PÜ-ben vagy akár itt a fórumon is.
Áááá.Bob_Marley írta:kanty nem tudtál vele foglalkozni, utolsó napon ha PP, Barnes, Mo Williamset berakod a csapatba, akkor nyertél volna, sajnálom, hogy teljes csapatod ellen nem nyertem volna valójában (kevés még ez a csapat, sajnos), de persze örülök, hogy 9-5 lett végül!