Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marion azért utoljára megsegített 22 ponttal (10/17), 7 lepattanóval, 3 assisttal, meg 4 TO-valBob_Marley írta: Youngért meg igaz kaphattam volna jobbat is, de spec megéri így is Marion!Amir Johnson lett volna a cél, de nem válaszolt az érintett!
Lesz még úgyis cserénk Game-el majd visszaadja Youngot![]()
Akkor majd szólj nekem, ilyen árért nekem is kell.Bob_Marley írta:Lesz még úgyis cserénk Game-el majd visszaadja Youngot
Teljesen egyetértek az egész kommenteddel. Ha visszaolvasol én a vétó rendszer bevezetése ellen kardoskodtam és meggyőződésem volt, hogy 1 tradet sem fogok megvétózni.neobarca írta: Sztem ha valaki cserél akkor döntsön a saját belátása szerint...
Jó8 mindenkinek! Peace
Ok, a Lakers - Heat meccs előtt/alatt gondolkodok majd egy cserénkanty írta: De ebbe mi a rossz? Még adok egy esélyt.Küldj még egy 3 emberest Te, amibe nincs benne Calderon.
+1!Slither írta:Azért bármiféle indokkal ne lehessen vétózni, hanem vmi indoklás legyen. Min 4 szavazat kell egy csere vétózásához.
Jelenleg a Melodrama-KillerZone trade kapott t?lem 1 szavazatot, és ahogy látom Game, Eazzy és lijacska is hasonlóan gondolkoznak. Ha hivatalosan is beírják, hogy szeretnék vétózni, akkor törlöm is a cserét.
Szerintem épp azért nem kéne vétózni mert baráti liga.... Az odafigyelés pedig nem nagy elvárás senkitől, nem 3 diploma kell hozzá...Eazzy írta:Jah, hogy összeomlott a Lakers franchise is amikor Stern megvétózta a Howard cserétneobarca írta:Sztem mindenki felőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar e cserélni vagy sem. Ha akarjátok felőlem vétózzátok meg, de ezentúl ez lesz. Ha már valakinek valami nem tetszik, akkor vétózzunk. 1 bedobja a többi bólogat.
Ez az egész fantasy basketball most vesztette értelmét számomra...
Nem azzal van a problémája senkinek, hogy nagyon előnytelen a dolog a trade résztvevőjének, hanem hogy mindenki másnak is. Mert úgymond jogtalanul erősödsz meg, mert az ellenfeled nem figyel oda rendesen. Vágesz? Legalábbis szerintem.
De egyébként ez egy baráti liga, ha most ettől besértődsz, akkor szerintem maradjon a csere. Most eret azthiszem senki nem fog vágni, ha hozzád kerülnek a jibb játékosok
Jah, hogy összeomlott a Lakers franchise is amikor Stern megvétózta a Howard cserétneobarca írta:Sztem mindenki felőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar e cserélni vagy sem. Ha akarjátok felőlem vétózzátok meg, de ezentúl ez lesz. Ha már valakinek valami nem tetszik, akkor vétózzunk. 1 bedobja a többi bólogat.
Ezzel egyetértek, ennek semmi értelme, pont azokat az értelmes cseréket is meggátolhatja, amivel erősebb lehet a bajnokság, mert mindkét csapatnak megéri. Ugyanis az egyedi statok miatt van olyan, hogy mindkettőnek megéri.... Emellett azért, mert a valóságban van valami hasonló, ne erőltessük már, ott nem ez az értelme...neobarca írta:Sztem mindenki felőtt ember, el tudja dönteni, hogy akar e cserélni vagy sem. Ha akarjátok felőlem vétózzátok meg, de ezentúl ez lesz. Ha már valakinek valami nem tetszik, akkor vétózzunk. 1 bedobja a többi bólogat.
Megkaptam, ment vissza egy másik.MessiFan írta:Melo-KZ cserét én is vétóznám.
Kiküldtem 2 csereajánlatot, remélem holnap kapok rá választ, bár szerintem nincs túl sok esély
Young 8 kategóriában jobb, Marion csak 5-ben, ráadásul azok közül az AST és a BLK tekintetében elég kicsi az el?nye.Bob_Marley írta:Hasznosság az relatív
Pattanózásban jobb Marion, s dobószázaléka is biztos hogy jobb, ráadásul jobb véd? is mint Young, aki pontgyár, s ennyi mást nem tud!Csak hogy megvédjem a cserét
Hasznosság az relatívSlither írta:Ezt a Melodrama-KillerZone-féle cserét én vétóznám, mert iszonyat egyoldalú a dolog. Aki egyetért ezzel, az jelezze.
A Young-Marion trade se tetszik annyira, mert Nick messze hasznosabbnak tartom, de azzal még vhogy megbarátkozok.
http://img96.imageshack.us/img96/175/szorak.pngSlither írta:Ezt a Melodrama-KillerZone-féle cserét én vétóznám, mert iszonyat egyoldalú a dolog. Aki egyetért ezzel, az jelezze.
Slither írta:Ezt a Melodrama-KillerZone-féle cserét én vétóznám, mert iszonyat egyoldalú a dolog. Aki egyetért ezzel, az jelezze.
A Young-Marion trade se tetszik annyira, mert Nick messze hasznosabbnak tartom, de azzal még vhogy megbarátkozok.
Sehol. Apám, buktál vagy 10 pontnyit, amiért kapsz kb egy asszisztot pluszba ezekt?l az emberekt?l, valami kis steal, meg egy roppant kevés lepattanó. Aránytalan csere lett, rosszul jártál.neobarca írta:Steal, asist és lepattanóban...balinteer írta:Nekem Gallo fog nagyon hiányozni. Pontokba buktam,remélem valahol behozzák.
Gallora nagy szükségem van, de meglátjuk... Semmit?l nem zárkózom el...Game90 írta:Téged Bynum, engem Gallo érdekel, szóval lehet, hogy összetudunk hozni valamit.
De ebbe mi a rossz? Még adok egy esélyt.Game90 írta:Egyszer?en nem tudom elfogadni ezt, szerintem buknék ezzel a cserével. Akkor ennyi volt? Ki is törölsz fb-ról?kanty írta:Na küldtem Gamenek egy utolsó ajándékot, ha ezt sem fogadja el, megszakítok vele minden kapcsolatot.![]()
![]()