nem bizasocio66 írta:volt,igen.
nem kellett volna azt választani?
Gamez - Kedvencek játékok
mert néha sokszor csomagolja ki. volt olyan kérdés,amire a "mindet felülírja" gombot nyomtad? ha volt,akkor azért van,mert kb 83x csomagolja kisocio66 írta:épp erőszakolom a gépemre az új f1-et,az a vicc hogy a winraros kicsomagolás már majd nyolc órája megy és még mindig van kb. kettő.
két-három játéknál már tapasztaltam ezt,hogy a kicsomagolás ideje többszöröse a letöltésnek,de ez miért van?
tiszta hülyeség. várnám hogy lepörgeti aztán próbálom is ki,ehelyett fél napig még kínlódni kell vele.
épp erőszakolom a gépemre az új f1-et,az a vicc hogy a winraros kicsomagolás már majd nyolc órája megy és még mindig van kb. kettő.
két-három játéknál már tapasztaltam ezt,hogy a kicsomagolás ideje többszöröse a letöltésnek,de ez miért van?
tiszta hülyeség. várnám hogy lepörgeti aztán próbálom is ki,ehelyett fél napig még kínlódni kell vele.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mivel végülis a GTA IV nem menne a gépemen, úgy döntöttem, hogy felrakom megint a San Andreast. De picit uncsi lenne már, ezért kipróbálnám szívesen a multit. Valakinek van tapasztalata, hogy mégis hogy álljak neki, mi kell hozzá?
Örömmel venném a segítséget.
Örömmel venném a segítséget.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
- Mihu
- Director del Fútbol
Áhhhhh köszi szépendaffy írta:amikor indul a játék,nyomsz egy "home" gombot. ott feljön a win.live gaming. ott kell valahogy offline-t csinálni. pontos lépés sajnos nem jut eszembe,de itt megtalálod egy másik játékkal példázvaMihu írta:és azt hogy?

amikor indul a játék,nyomsz egy "home" gombot. ott feljön a win.live gaming. ott kell valahogy offline-t csinálni. pontos lépés sajnos nem jut eszembe,de itt megtalálod egy másik játékkal példázvaMihu írta:és azt hogy?
mert offline profilt kell csinálniMihu írta:F1 2011-el lenne problémám.
Nem enged menteni. Be kell jelentkezni abba a Live profilba, de ott meg kulcsot kér![]()
![]()
![]()
elképzelhető,hogy menne. próbáld ki. a vidkarin kívül nincs baj.sjay írta: Köszi a segítséget. Szerinted döcögve sem fog elmenni? (Mmint nem full grafon)
nekem is ezen megy:
e5200,de csak alapon járatva
4giga 800mhz ram
ati hd4850
1440x900ba nyomom,medium-high beállításokkal
- sjay
- Entrenador del Barça
Köszi a segítséget. Szerinted döcögve sem fog elmenni? (Mmint nem full grafon)daffy írta:a vidkari mindenképp kevéssjay írta:Srácok, most készülök beszerezni az F1 2011-et, és nem tudom , bírja-e a konfigurációm.
Jelenlegi cuccok a gépben:
Ati HD4550 vidi kari
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) 3.5-ön fut, ugyanis Overlockolt
4 gb RAM
Win7 64-bit
Szerintetek ezen futna Full HDban?
a vidkari mindenképp kevéssjay írta:Srácok, most készülök beszerezni az F1 2011-et, és nem tudom , bírja-e a konfigurációm.
Ati HD4550 vidi kari
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) 3.5-ön fut, ugyanis Overlockolt
4 gb RAM
Win7 64-bit
- sjay
- Entrenador del Barça
Srácok, most készülök beszerezni az F1 2011-et, és nem tudom , bírja-e a konfigurációm.
Ati HD4550 vidi kari
4 gb RAM
Win7 64-bit
Ati HD4550 vidi kari
4 gb RAM
Win7 64-bit
- Facsy
- Jugador d'estrella
hát én nemtomdaffy írta:elbírja a táp?Facsy írta:most készülök PC-t venni.találtam egy oldalt ahol sztem egész jó áron egész jó gépet adnak:
processzor:Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,3.4GHz turbo frekvencia
alaplap ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
winchester 1.5TB Seagate Barracuda LP SATA-3/6Gb
grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5
ház Cooler Master Elite 334
tápegység Chieftec iArena 400W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 22x DVD-író
ennek ára 145k. véleményt irnátok rola ár/érték arányról.és hogy Ti meik oldalt ajánlanátok ahol hasonló kariberű gépet lehet venni jo ár/értékkel? am erre van 3 év garancianem tom ez fontos-e előre is köszi.

elbírja a táp?Facsy írta:most készülök PC-t venni.találtam egy oldalt ahol sztem egész jó áron egész jó gépet adnak:
processzor:Intel Core i5-2400 Sandy Bridge, 3,1GHz, 4mag, 6MB cache,3.4GHz turbo frekvencia
ennek ára 145k. véleményt irnátok rola ár/érték arányról.és hogy Ti meik oldalt ajánlanátok ahol hasonló kariberű gépet lehet venni jo ár/értékkel? am erre van 3 év garancianem tom ez fontos-e előre is köszi.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Pedig ott van a beállítások között. Ha épp vezetsz nyomj egy ESC-et és ott valamilyen settingsben. Egyébként úgy van megoldva, hogy szabadedzésen és időmérőn akkor és ott használod ahol akarod, ha éles kanyar jön automatikusan csukódik. Futamon pedig nem engedi használni, csak a zónában és csak 1ms-en belül.daffy írta:nekem is tetszik,de még csak kipróbáltam. a drs hogy van megoldva benne? mert a beállításoknál nem láttam billentyűkiosztást hozzá. automata?

- Facsy
- Jugador d'estrella
most készülök PC-t venni.találtam egy oldalt ahol sztem egész jó áron egész jó gépet adnak:
ennek ára 145k. véleményt irnátok rola ár/érték arányról.és hogy Ti meik oldalt ajánlanátok ahol hasonló kariberű gépet lehet venni jo ár/értékkel? am erre van 3 év garancia
nem tom ez fontos-e előre is köszi.
ennek ára 145k. véleményt irnátok rola ár/érték arányról.és hogy Ti meik oldalt ajánlanátok ahol hasonló kariberű gépet lehet venni jo ár/értékkel? am erre van 3 év garancia

nekem is tetszik,de még csak kipróbáltam. a drs hogy van megoldva benne? mert a beállításoknál nem láttam billentyűkiosztást hozzá. automata?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem is nagyon jó!L.Messi 10 írta:Én eddig nem csalódtam benne. A 10el elég sokat játszottam, de ez oda-vissza veri mindenben. Van SC, DRS, KERS, a grafika is nagyon szép lett.daffy írta:más: most települ az új f1 2011. remélem jó lesz,bár nem vagyok nagy f1 játékos
Igaz csak pár kört mentem, de tetszik!DRS megoldás is jó, szóval jó lett!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én eddig nem csalódtam benne. A 10el elég sokat játszottam, de ez oda-vissza veri mindenben. Van SC, DRS, KERS, a grafika is nagyon szép lett.daffy írta:más: most települ az új f1 2011. remélem jó lesz,bár nem vagyok nagy f1 játékos

mert azon mindig húzósabb. szerintem is gáz lesz/lenne vele.Messa írta:Nem tudom letöltöm-e, netem nem valami hűdejó perpillanat, aztán az mégiscsak 16 gigás game. Majd meglátom. Igen laptopot, miért?daffy írta:továbbra is nemmel szavazok. megpróbálni meg lehet,de szerintem nem fog menni.
amúgy laptopot használsz,igaz?
más: most települ az új f1 2011. remélem jó lesz,bár nem vagyok nagy f1 játékos
a processzor kevés hozzá... szerintem meg se próbáld.
Szerintem ez így kevés lesz a GTA-hoz. Persze meg lehet próbálni, hátha.