Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszer?en nem tudom elfogadni ezt, szerintem buknék ezzel a cserével. Akkor ennyi volt? Ki is törölsz fb-ról?kanty írta:Na küldtem Gamenek egy utolsó ajándékot, ha ezt sem fogadja el, megszakítok vele minden kapcsolatot.
Téged Bynum, engem Gallo érdekel, szóval lehet, hogy összetudunk hozni valamit.neobarca írta:Game! Shamp elment szal visszavonom a legújabb ajánlatom. DE Bynum továbbra is érdekel... Szal kitalálunk vmit...
Steal, asist és lepattanóban...balinteer írta:Nekem Gallo fog nagyon hiányozni. Pontokba buktam,remélem valahol behozzák.
Nehéz szülés volt. Shump iszonyatosan fog hiányozni...balinteer írta:Elfogadva. De Tyson marad.
Körbenézek nálad is...kanty írta:Na küldtem Gamenek egy utolsó ajándékot, ha ezt sem fogadja el, megszakítok vele minden kapcsolatot.
Elküldtem. Olvasd el a kommentet és nézd meg a statokat... Mert idáig nagyon egyoldalúakat küldtél...balinteer írta:Nem ért még ide.
Talán Gallo-ra de a legjobb a 2együtt lenne...balinteer írta:Az tuolsó ajánlatom mdosíthatunk,de egyébként Gallora vagy DeRozanra van nagyobb szükséged )DeRozant is beteheted SF-re).
Meglátjuk mire jutok Game-el és balinteerrel és visszatérünk Dwight-ra...socio66 írta:talán ha adnád paul-t és boozer-t,én pedig howard mellé valakit,de öszintén szólva tényleg nem nagyon szeretném elpasszolni.
ajánlatokat azért küldhetsz,egyböl semmit nem utasítok el.[/color]
Az nem úgy volt, h 4 embert ajánlottál az én hármasomért? Arra mondtam majdnem okét.Game90 írta:
Már Calderón-ról is lemondtam, csak hogy sikerüljön a csere, de neked ez sem elég![]()
Legyél te jó fej, vezeted a bajnokságot, én meg a mez?ny végén szenvedek
![]()
És emlékszem, erre majdnem azt mondtad, hogy ok: PP, Amare, Calderón, Gibson for Bynum, Scola, Jack, Gooden. Most meg egyre rosszabb helyzetben vagyok
Ment egy ajánlat.neobarca írta:Game!
Carmelo az én liblingem. Egy Rose-Howard-Griffin-Bynum-James ötösért sem adnám oda. Összességében Rondo elvesztése óta most csak Rubióra számíthatok asist terén. Ha ?t elvesztem sokat bukok. Shump az aki bár stealben sokat vesztek de úgy ahogy tudom pótolni. De rajtuk kívül kb mindenben benne vagyok ésszer? keretek között. Nagyon kell a lepattanó mert Dream Team abban er?s én meg gyenge.
socio66! Átnézem a lehet?ségeket Csak CP3 valamivel stabilabban hozza a dolgokat mint Howard. Boozer meg most nagy formában van. Dupla duplázik szinte mindig. De megnézem a dolgokat...
1 kérdés. Mi ez a waiwer dolog mert ezt nem vágom...
Szerintem azonnal akasszuk fel.balinteer írta:Srácok ha KovTeam pár napon belül nem éled fel,valamit kezdeni kellene vele. Valami ötlet esetleg,mert egy pár játékosára igényt tartanék,cserélnék,de nem elérhet? a srác.
kanty írta:
PP+Amare+Barnes for Bynum, Scola, West.
T?lem pedig kapsz virtuális csokit, puszit, nyuszit, macit. S számomra Te leszel az eurobarca legaranyosabb fórumozója, facebookon megböglek és lájkollak.
![]()
Szerintem visszautasíthatatlan.
Légy jófej.
Ha tudok találni helyette egy jó C-T,mivel jelenleg csak ? van nekem ott,utána visszatérhetünk rá.socio66 írta:chandler-ért kit kérnél?balinteer írta:Srácok ha KovTeam pár napon belül nem éled fel,valamit kezdeni kellene vele. Valami ötlet esetleg,mert egy pár játékosára igényt tartanék,cserélnék,de nem elérhet? a srác.
Nem kell kezdeni vele semmit. ? így játszik, szíve joga. Nekem is kéne t?le ez-az, de ha nem akar cserélgetéssel foglalkozni, akkor játszik azokkal, akiket draftolt.balinteer írta:Srácok ha KovTeam pár napon belül nem éled fel,valamit kezdeni kellene vele. Valami ötlet esetleg,mert egy pár játékosára igényt tartanék,cserélnék,de nem elérhet? a srác.