Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én is benne lennék,egyenlőre Firpo bajnokságában vagyok,tehát vele egyidőben végzek.matyi02 írta:Én benne lennékXzibit25 írta:Ki lenne benne egy eurobarcás ifibajnokságban???
Golyo,Guardiola,Firpo,Theo rólatok tudok.
Bocs h ilyen sokszor kérdezem de nem vagyunk vmi sokan.
De eggy a baj az utcsó meccsem a bajnokságba :2008-12-09 10:15![]()
De ha addig vártokakkor én nagyon szivesen jövök
Golyo,Guardiola,Firpo,Theo,matyi02
Oké.Amúgy van akinek nálad is később van vége a bajnokságának.matyi02 írta:Én benne lennékXzibit25 írta:Ki lenne benne egy eurobarcás ifibajnokságban???
De eggy a baj az utcsó meccsem a bajnokságba :2008-12-09 10:15![]()
De ha addig vártokakkor én nagyon szivesen jövök
Golyo,Guardiola,Firpo,Theo,matyi02
Én benne lennékXzibit25 írta:Ki lenne benne egy eurobarcás ifibajnokságban???
Köszi.Danka00792 írta:Grat!Xzibit25 írta:Nah vége a bajnokimnak.2-4-re nyertem.Már most annyi pontom van 6 forduló után mint amennyi az előző szezonban volt 14 forduló alatt.
Ti hogy álltok?
Én nem állok ennyire jól.Gyakorlatilag csak a botcsapatokat verem, igy vagyok a 3., a játékosoktól rendre kikapok.
![]()
Na majd a kövi szezonban!![]()
(egyébként a mai mecsen eddig 6-0-ra megyek, de bot csapat ellen sajnos.)
Grat!Xzibit25 írta:Nah vége a bajnokimnak.2-4-re nyertem.Már most annyi pontom van 6 forduló után mint amennyi az előző szezonban volt 14 forduló alatt.
Ti hogy álltok?
bowlinggolyo írta:Te ezekkel jól jársz nagyon. Am hány napot töltött eddig az akadémiádon?Diego10 írta:Ifi szélsőm:
A héten Szélsőjáték edzést is tartottunk. Figyeltem, hogy teljesít Árpád Gulyás. Körülbelül remek szinten lehet ez a képessége.![]()
![]()
9 nap múlva lesz csak 17.
És a másik szélsőm aki most 17 szintén nemsoká fejlődni fog remekre.
CFirpo3 írta:És a meccseken hány csillagot kapnak?Diego10 írta:Ifi szélsőm:
A héten Szélsőjáték edzést is tartottunk. Figyeltem, hogy teljesít Árpád Gulyás. Körülbelül remek szinten lehet ez a képessége.![]()
![]()
Egyéni edzésnél csak erőnlétet lehet edzeni. Tehát, ha rossz az erőnléte és a többieknek nem akarod azt edzeni, csak neki akkor megéri.MQuC írta:Mennyire éri meg az Egyéni edzés???
Én is a legjobb csapatomat küldtem ki mert csak 11 játékosom vanCFirpo3 írta:Kösz! A legjobb kezdőmet küldtem ki és a cserék között is volt jó. Mikor gólt szereztél, megijedtem, hogy simán nyerni fogsz ellenem.Xzibit25 írta:Firpo köszi az ifibarit.És garatulálok.
szerk.: jah és jó, hogy nem sérült le senki...
Kösz! A legjobb kezdőmet küldtem ki és a cserék között is volt jó. Mikor gólt szereztél, megijedtem, hogy simán nyerni fogsz ellenem.Xzibit25 írta:Firpo köszi az ifibarit.És garatulálok.
érdekes eredmény született,szorosabbra számítottam. Grat am,jó kis csapatod van neked is!Xzibit25 írta:Firpo köszi az ifibarit.És garatulálok.
már megbántam, csak régebben hoztam létre.depth írta:Értelmes dolog volt létrehozni még egy ifibajnokságot, így +1 el nőt azoknak a bajnokságoknak a száma, ahol egy ember van, és valószínűleg nem is lesz több. Vagy nem tudtad kivárni amíg kijavítják a hibát?kabekabe írta: ez tényleg jol hangzik. Aki akar csatlakozzon az ifibajnokságomba.
Neve: ProfiIfi.
Értelmes dolog volt létrehozni még egy ifibajnokságot, így +1 el nőt azoknak a bajnokságoknak a száma, ahol egy ember van, és valószínűleg nem is lesz több. Vagy nem tudtad kivárni amíg kijavítják a hibát?kabekabe írta: ez tényleg jol hangzik. Aki akar csatlakozzon az ifibajnokságomba.
Neve: ProfiIfi.
És a meccseken hány csillagot kapnak?Diego10 írta:Ifi szélsőm:
![]()