Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a segítséget !!csababarca írta:DX-Ball a neve srácok.
Már több verziója is megjelent,rengeteg kiegészítővel.
Abban nem vagyok biztos, hogy bármilyen külső vinyóra jó-e, de mondjuk logikai szinten szerintem igen, mert usb-ként felismeri, s onnantól kezdve adatot is tudsz olvasni róla!Én a Konzolok Szervize boltot ajánlom neked, én is ott vettem, s 4000ért falshelték!Fecooo írta:biztos volt már mostanában is ilyen kérdés, de engedelmetekkel most nem kutakodnék
szóval öcsémnek (és magamnak, ha éppen van időm) vennék majd karácsony körül egy Xbox 360-at. a kérdésem az lenne, h bármilyen külső vinyóra lehet játékot tenni és arról játszani? tehát elég lenne a legolcsóbb kiadás is? (asszem az arcade)
mennyibe kerülne egy flashelt gép? ha vki kapcsolatban van megbízható árussal, akár az is megfelel, ha helyettem bizniszel, én meg neki utalom a szükséges pénzt, ha eljön az idő
a válaszokat előre is köszönöm!
régen ez a paranoid és arkanoid voltmessibarca írta:Kéne egy kis segítség!
Van egy nagyon egyszerű játék csak nem jut eszembe a neve.Arról szól hogy egy kis tálcát irányíthatunk 2d-ben és egy golyóval le kell rombolni egy kisebb téglákból álló alakzatot ,a téglákból extra képességek esnek ki . Kicsit hü..e leírásde bosszant hogy nem jut eszembe a neve .
Én csak 1.6-tal tolom néha.FCBMessi19 írta:Senki?FCBMessi19 írta:Van aki játszik/játszott vagy szívesen játszana Counter Strike Source-t? Játszhatnánk war-okat a realosok ellen, szerintem tök jó móka lenne. Szóval van valaki?
Szerintem te a HDMI kábelről beszélsz nem? ( fekete, a két vége pedig vastagabb téglalap alakú izéMessiFan írta: Őhhm... Átvertek? az átba.sztakok cenzúrázzák
Vettem egy kábelt, hogy lcd tv-n jó minőségű legyen a kép, ne ilyen homályos, és a tv-be bedugtam, de amikor a gépbe is akartam, nem tudtam mivel felette van egy másik kábel ami a tv-be vezet 3 színű kis izével. Azért nem tudtam mert azon a kábelen van egy kis pöcök ami nem engedi hogy bedugjak az alatta lévő lyukba bármit is...
WTF?!
Fogjak egy fűrészt és fűrészeljem le?![]()
18. picksocio66 írta:első kör 20 pickje körül a thunder. azóta nyomom a meccseket több-kevesebb sikerrel,egyelőre inkább kevesebbel.
de mondom,nagyon jól meg van csinálva,nagyon leköt.
Annyira régit nem nagyon tudsz már venni MessiFan, hogy problémát okozzon a melegedés. Az első szériásoknál volt csak ez probléma.Bobberto írta:Overcool-t beszereltetted? Esetleg a ventilátorok forgás gyorsaságát is felhúzattad?:)MessiFan írta:megvettem a boxot!
Nagyon állat. Megvettem mind a 3 gtaiv-t és a mass effect 2-t.
Majd a fifát és az nba-t később veszem meg.
Ha hamar felforrósodik a baj?:D
Elite vagy arcade? Olyan nagyon nem szabad felmelegednie, de nekem elite van overcoolal és venti gyorsítással és a végén nagyon szépen lehűti.
Overcool-t beszereltetted? Esetleg a ventilátorok forgás gyorsaságát is felhúzattad?:)MessiFan írta:megvettem a boxot!
Nagyon állat. Megvettem mind a 3 gtaiv-t és a mass effect 2-t.
Majd a fifát és az nba-t később veszem meg.
Ha hamar felforrósodik a baj?:D
Senki?FCBMessi19 írta:Van aki játszik/játszott vagy szívesen játszana Counter Strike Source-t? Játszhatnánk war-okat a realosok ellen, szerintem tök jó móka lenne. Szóval van valaki?