Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.29. 10:31:32

Szerintem csak 20 gigás van azon kívül!

Lett egy halállistás csapat, név szerint a Golde State....
Memphis-szel első körben a Spurs volt az ellenfél!Már 3:0ra is vezettem erre 4en lesérültek :? Randolph-Chalmers-Brewer-K.Thomas is mind ugyanazon a meccsen....
Tartalékos csapattal meg egyszerűen nem ment, hiába védekeztem jól, Duncan kinyírt a palánk alatt, volt olyan meccs, hogy 12 :shock: támadó pattanót szedett!
Fel is jöttek 3:3ra, s a 7ik meccs San Antonioban volt, de Randolph meg Brewer legalább bevethető volt, igaz nem voltak teljesen felépülve, de szükség volt rájuk :lol: S így egy elég szoros meccsen, de tudtam nyerni pár ponttal!
Na de 2ik körre megkaptam ezt az Isten áldása Warriorst :twisted: Játszottam már ellenük a Celtics-szel, de általában vertem is őket, de most....A kezdő Curry-Ellis-Wright-Murphy-Biedrins mellé a padra megszerezték Jamal Crawfordot meg D.Gibson-t és a tököm ki van, hogy úgy szórják a triplákat, hogy az eszem megáll! :lol:
Le kellett vegyem a coach profilesban, hogy támadja a csapat a gyűrűt a pattanókért, mert ha nem dobom be, ezek úgy rohannak mint a mérgezett egér!Első 2 meccs ugyanaz a forgatókönyv pár pont ide-oda, majd 4ik negyedben csinálnak egy futást és nyernek :?
A második meccsen benyeltem 14 triplát, de úgyhogy ugrok az emberre rá, visszajátszom a dobó pofája előtt a kezem, s bedobja....3ik meccset legalább nyertem, de kínkeservesen, jó szokott lenni a védekezésem a Spurs ellen is a 7 meccs alatt egyszer kaptam 100 felett, de itt az első 2 meccsen 110 felett dobtak, s a 3ikon mikor nyertem akkor "csak" 105....
És akkor még Udohról nem is beszéltem, aki az egyik meccsen blokkolt 5öt, abból kettő olyan volt, hogy Gay-jel 1 leütés után támadom a gyűrűt, s már ugrik zsákolni, s a nagy büdös semmiből jön ez a gorilla, s visszanyomja :shock: Pedig Gaynek még a dunk abilityje is magas!
Szóval ez a GSW egy borzalmas csapat :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.29. 09:26:55

Mivel csak 4gigás Xboxot tudtam venni, néztem Winchestert, de a 250g az 20000 forint.. Nem lehet mondjuk csak 100 gigásat venni? :lol:
messibarca
Jugador d'estrella

2011.07.29. 06:31:10

csababarca írta:DX-Ball a neve srácok.
Már több verziója is megjelent,rengeteg kiegészítővel.
Köszönöm a segítséget !! :)
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.28. 22:18:12

Fecooo írta:biztos volt már mostanában is ilyen kérdés, de engedelmetekkel most nem kutakodnék :)

szóval öcsémnek (és magamnak, ha éppen van időm :P ) vennék majd karácsony körül egy Xbox 360-at. a kérdésem az lenne, h bármilyen külső vinyóra lehet játékot tenni és arról játszani? tehát elég lenne a legolcsóbb kiadás is? (asszem az arcade)

mennyibe kerülne egy flashelt gép? ha vki kapcsolatban van megbízható árussal, akár az is megfelel, ha helyettem bizniszel, én meg neki utalom a szükséges pénzt, ha eljön az idő ;)

a válaszokat előre is köszönöm! ;)
Abban nem vagyok biztos, hogy bármilyen külső vinyóra jó-e, de mondjuk logikai szinten szerintem igen, mert usb-ként felismeri, s onnantól kezdve adatot is tudsz olvasni róla!Én a Konzolok Szervize boltot ajánlom neked, én is ott vettem, s 4000ért falshelték!
http://www.konzolokszervize.hu/microsof ... rendelheto
Oktogonnál van az üzlet, mindenki más boltra esküszik, én erre! :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.28. 22:12:49

Nagy köszi :) Segítettél sokat ezzel nekünk :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.07.28. 22:06:31

DX-Ball a neve srácok.
Már több verziója is megjelent,rengeteg kiegészítővel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.28. 22:06:12

biztos volt már mostanában is ilyen kérdés, de engedelmetekkel most nem kutakodnék :)

szóval öcsémnek (és magamnak, ha éppen van időm :P ) vennék majd karácsony körül egy Xbox 360-at. a kérdésem az lenne, h bármilyen külső vinyóra lehet játékot tenni és arról játszani? tehát elég lenne a legolcsóbb kiadás is? (asszem az arcade)

mennyibe kerülne egy flashelt gép? ha vki kapcsolatban van megbízható árussal, akár az is megfelel, ha helyettem bizniszel, én meg neki utalom a szükséges pénzt, ha eljön az idő ;)

a válaszokat előre is köszönöm! ;)

szerk:
messibarca írta:Kéne egy kis segítség!
Van egy nagyon egyszerű játék csak nem jut eszembe a neve.Arról szól hogy egy kis tálcát irányíthatunk 2d-ben és egy golyóval le kell rombolni egy kisebb téglákból álló alakzatot ,a téglákból extra képességek esnek ki . Kicsit hü..e leírás :lol: de bosszant hogy nem jut eszembe a neve .
régen ez a paranoid és arkanoid volt :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.07.28. 22:08:26-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.07.28. 21:53:51

Pont ma akartam kérdezni én is :D Megelőztél... Délelőtt kerestem a neten én is, de sehol sem találtam meg. Talán itt :)
Kép
messibarca
Jugador d'estrella

2011.07.28. 21:50:51

Kéne egy kis segítség!
Van egy nagyon egyszerű játék csak nem jut eszembe a neve.Arról szól hogy egy kis tálcát irányíthatunk 2d-ben és egy golyóval le kell rombolni egy kisebb téglákból álló alakzatot ,a téglákból extra képességek esnek ki . Kicsit hü..e leírás :lol: de bosszant hogy nem jut eszembe a neve .
Kép
levproff
Director del Fútbol

2011.07.28. 00:32:02

FCBMessi19 írta:
FCBMessi19 írta:Van aki játszik/játszott vagy szívesen játszana Counter Strike Source-t? Játszhatnánk war-okat a realosok ellen, szerintem tök jó móka lenne. Szóval van valaki?
Senki? :lol:
Én csak 1.6-tal tolom néha. :)
Az gondolom nem jó.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 22:36:38

Tényleg felesleges? Az király :D
Majd holnap kipróbálom.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.27. 22:34:12

MessiFan írta: Őhhm... Átvertek? az átba.sztakok cenzúrázzák
Vettem egy kábelt, hogy lcd tv-n jó minőségű legyen a kép, ne ilyen homályos, és a tv-be bedugtam, de amikor a gépbe is akartam, nem tudtam mivel felette van egy másik kábel ami a tv-be vezet 3 színű kis izével. Azért nem tudtam mert azon a kábelen van egy kis pöcök ami nem engedi hogy bedugjak az alatta lévő lyukba bármit is...
WTF?!
Fogjak egy fűrészt és fűrészeljem le? :lol: :lol:
Szerintem te a HDMI kábelről beszélsz nem? ( fekete, a két vége pedig vastagabb téglalap alakú izé :lol: ). Na szóval, ha ezzel a kábellel akarod hozzákötni a tévéhez a boxot, akkor a 3 színes kábel felesleges. ( Ez egyébként az AV kábel, ami akkor jó, ha nem HD tévéd van, csak sima. A HD tévékhez HDMI kábel ajánlott ).
Ha félreértettelek, akkor bocsi, de nekem ez jött le. :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 22:20:10

Jaja nagyon jó kis game.
Én 2k nézetből játszom. Am rakj sokat a ball handlera meg a hands-ra :D
socio66

2011.07.27. 21:44:13

hát úgy rakok összevissza igazából nem is nézem. :)
westbrook és maynor van a posztomon,de sokszor együtt játszok velük és akkor én átmegyek dobóhátvédbe.
viszonylag sok percet kapok amúgy,ha pedig jól játszok akkor fent hagynak a végjátékban is.
egyébként nem tudom milyen kameranézetben játszol,de nekem a sima nem annyira jött be,aztán áttettem ilyen hosszanti nézetesbe,szóval a palánk mögül látom a pályát és így sokkal jobban átjön az egész. látom a mozgásokat,a betörési lehetőségeket,védekezni is könnyebb.
ami igazán tetszik az az értékelés,hihetetlen hogy mindent figyel,a mozgást,a jó védekezést,jó passzokat és tudja hogy például egy fault mikor hasznos és mikor nem,de mondhatnám a rossz labdakérést,meddig van nálam a labda,eszméletlen. nagyon meg van csinálva az egész játék,én teljesen áttértem erre a focis játékokról,szerintem nagyságrendekkel realisztikusabb,jobb.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 19:45:01

socio66 írta:első kör 20 pickje körül a thunder. azóta nyomom a meccseket több-kevesebb sikerrel,egyelőre inkább kevesebbel. :)
de mondom,nagyon jól meg van csinálva,nagyon leköt.
18. pick :D
Engem cenya poszton vitt el az OKC. Csak 2 meccset játszottam mert meguntam :D
Am elég necces a helyzeted. Ott van előtted Westbrook és Robinson ha a legfrissebb rosterrel játszol.
Egyébként ha kell tanács, pl hogy mikre rakj, akkor kérdezz nyugodtan :D
socio66

2011.07.27. 19:08:26

na,harmadjára sikerült továbblépni,isteni. :)
jó ez a játékmód egyébként,nagyon tetszik,nemrég fedeztem fel,eddig fel sem tűnt hogy ilyen is van. :)
sokat nem tudok mesélni,irányító a posztom,az elején egész jól mentek a meccsek,kb. 17 pontot és 7 asszisztot átlagoltam,aztán a drafton elvitt valahol az első kör 20 pickje körül a thunder. azóta nyomom a meccseket több-kevesebb sikerrel,egyelőre inkább kevesebbel. :)
de mondom,nagyon jól meg van csinálva,nagyon leköt.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 18:39:17

Socio nem tudom mi lehet a probléma. Szerintem szimuláld le a meccset, és akkor nem lesz interjú se semmi. Egyébként beszámolhatnál a myplayeredről :D

Őhhm... Átvertek? az átba.sztakok cenzúrázzák
Vettem egy kábelt, hogy lcd tv-n jó minőségű legyen a kép, ne ilyen homályos, és a tv-be bedugtam, de amikor a gépbe is akartam, nem tudtam mivel felette van egy másik kábel ami a tv-be vezet 3 színű kis izével. Azért nem tudtam mert azon a kábelen van egy kis pöcök ami nem engedi hogy bedugjak az alatta lévő lyukba bármit is...
WTF?!
Fogjak egy fűrészt és fűrészeljem le? :lol: :lol:
socio66

2011.07.27. 16:29:50

nba2k11-ben csak nekem akad meg myplayer módban úgy a negyedik-ötödik meccs után a játék?
lejátszom a meccset,jön a sajtótájékoztató és a nagy sötétség. még hallom ahogy kattognak a vakuk,de kép nincs.
rohadtul idegesít.
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.27. 16:26:29

Bobberto írta:
MessiFan írta:megvettem a boxot! :D
Nagyon állat. Megvettem mind a 3 gtaiv-t és a mass effect 2-t.
Majd a fifát és az nba-t később veszem meg.
Ha hamar felforrósodik a baj?:D
Overcool-t beszereltetted? Esetleg a ventilátorok forgás gyorsaságát is felhúzattad?:)

Elite vagy arcade? Olyan nagyon nem szabad felmelegednie, de nekem elite van overcoolal és venti gyorsítással és a végén nagyon szépen lehűti. :wink:
Annyira régit nem nagyon tudsz már venni MessiFan, hogy problémát okozzon a melegedés. Az első szériásoknál volt csak ez probléma.
Az én PS3-am (slim) pl iszonyat menyire fel tud forrósodni. Még sincs vele probléma. Órák múlva is még pattog a műanyag rajta ahogy hűl.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.27. 16:19:06

MessiFan írta:megvettem a boxot! :D
Overcool-t beszereltetted? Esetleg a ventilátorok forgás gyorsaságát is felhúzattad?:)

Elite vagy arcade? Olyan nagyon nem szabad felmelegednie, de nekem elite van overcoolal és venti gyorsítással és a végén nagyon szépen lehűti. :wink:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.27. 16:09:42

megvettem a boxot! :D
messideco
Presidente del Barça

2011.07.27. 14:56:08

Nfs ProStreet
Az lenne a kérdésem h ha veszek egy jobb autót, pl. Pontiac v. Chevrolet Chevelle, akkor miért Honda Civiccel vagy VW Golf-al kell a versenyeken vezetnem? :roll:
Kép
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.07.27. 10:24:22

FCBMessi19 írta:Van aki játszik/játszott vagy szívesen játszana Counter Strike Source-t? Játszhatnánk war-okat a realosok ellen, szerintem tök jó móka lenne. Szóval van valaki?
Senki? :lol:
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.27. 09:35:53

Valaki mentsen meg az idegbajtól lééégyszi! Előkapartam a régi cs1.6-omat, azt akarom nyomni egy kicsit, de a jó életbe nem akar berakni botokat. Azt külön kell hozzá leszedni? Régebben kentem, de most eléggé rozsdás vagyok a témában. A bot_add parancsokra nem reagál azt írja: nem érti a parancsot. Valaki please help!!!
messibarca
Jugador d'estrella

2011.07.26. 21:06:38

Valaki nem tud egy olyan kis pályás focis PC játékot mint pl pro beach soccer? Olyat amilyen például street football ps-en.
Kép
Válasz küldése