Nem tudom, valami mtk nevű csapaté:S de nem barcás sztem

de, minden vágyam normális főskill nélküli tehetséget venni, h aztán pontrúgásra edzemXzibit25 írta: Nem érdekel valakit ez a játékos???
A csapatom neve: Ragadozó PitonokbaguvixXx írta:Gratz! Tudnál csapatnevet dobni ? Mert érdekel a team-ed.Blaugrano írta:Nekem is van hattrickem, idén szeretnék már feljutni a 4. osztályba, ahogy elnézem a csoportomat minden esélyem meg van rá, de néha a hattrick elég furcsa eredményeket hoz/dob-ki.
Xzibit25 írta:Itt a legújabb eladó játékosom:
Sylvester Emertz (219634271)
17 éves és 50 napos, megfelelő forma, egészséges
Népszerű fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Következő születésnap: 2008-12-01
Ország: Schweiz
TSI: 40
Fizetés: 66 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: hattrick ala kocka
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: remek
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
Oks. Majd megbeszéljük. Biztos el fogsz verni. Néztem az ifid.kamaj írta:Mindet meg lehet kérdezni külön-külön, de csak egy játékost hozhatsz fel.
Ha gondolod játszhatnánk vlmikor a jövőben egy ifimeccset, mivel nekem már elég jó kis csapat jött össze -> neked pedig jó kis szintfelmérő lenne.
mindegyiket megkérdezheted, de csak egy játékost vehetsz fölCFirpo3 írta:Kösz. És akkor, ha pl. három megfigyelőm van, akkor mindhármat külön-külön hetente meg lehet kérdezni, vagy összesen egyet lehet megkérdezni hetente?kamaj írta:Sztem annak akkor van értelme, ha az ifidet úgy építed fel, hogy minden kevés csillagos játékost kirúgsz és a tehetségkutató segítségével helyetesíted őket (úgy, hogy közben posztra keresel -> minden megfigyelővel más posztra).
Én is ezt alkalmazom és am 3 megfigyelőm van, mivel nem mindig ad normális épkézláb játékost.
Egyébként én most posztra keresek játékost és nagy figyelmet fordítok a az ifikre.
Kösz. És akkor, ha pl. három megfigyelőm van, akkor mindhármat külön-külön hetente meg lehet kérdezni, vagy összesen egyet lehet megkérdezni hetente?kamaj írta:Sztem annak akkor van értelme, ha az ifidet úgy építed fel, hogy minden kevés csillagos játékost kirúgsz és a tehetségkutató segítségével helyetesíted őket (úgy, hogy közben posztra keresel -> minden megfigyelővel más posztra).
Én is ezt alkalmazom és am 3 megfigyelőm van, mivel nem mindig ad normális épkézláb játékost.
Beraktam egy ifit akit nemrég hoztam fel és még nem játszott a nagycsapatban,egy csatárt akit nemrég vettem és még ő sem játszott,mégegy csatárt akit kb 10 perce vettem,a csere kapusomat és egy szélsőt aki nemrég épült fel a sérüléséből és eddig egy meccset játszott de nem teljesített valami jól,de nem is vártam tőle h első meccset hozza a régi formáját.Danka00792 írta:Az ám, már várom, elsö meccsem a játékban. Arra kérlek hogy ne tömj ki nagyon.Xzibit25 írta:Danka.Holnap jön a meccsünk végre.![]()
Az ám, már várom, elsö meccsem a játékban. Arra kérlek hogy ne tömj ki nagyon.Xzibit25 írta:Danka.Holnap jön a meccsünk végre.![]()
bowlinggolyo írta:Am xzibit most pont rosszul jártam h nem tudtál kiállni ellenem mert ki akartam próbálni egy játékosomat. De így nem tudom h mijen képességű és h hova kellene raknom.![]()
![]()
![]()
![]()
van jó gólszerzésű játékosom és én is összekötöttem a kellemest a hasznossal. vettem olcsón egy megfelelő védőt rövid távra, akinek mellesleg kiemelkedő pontrúgása van, mivel nem védőket edzek, ezért felesleges fiatal tehetségeket vennem. hatodosztályba meg így is úgy is felkerülök a köv. idény végén, szerintem egy másik sráccal kiemelkedünk a mezőnyből.bowlinggolyo írta:Nem tudom h miért vagytok annyira elszállva azokkal a megfelelő játékosokkal inkább gyűjtsetek pénzt és vegyetek értelmesebb játékosokat mert ezzel nem értek el semmit. Maradni fogtok a 7. osztályban. A 6.ba nem elég megfelelő játékos oda minimum jó játékosok kellenek.Ja és felesleges pontrúgásra játékost venni mert nem éri meg inkább vegyél egy jó gólszerzésű játékost. Nekem a legjobbnak nagyszerű a pontrúgás de ő világklasszis középpályás és nem pontrúgónak vettem. Csak össze kötöttem a kellemest a hasznossal.