Mondjuk a kapus nem minden,ahogy néztem az előző meccseit,sorozatban 4-5 gólt kapott meccsenként.bowlinggolyo írta:
Az nem rossz nekem is csak jó kapusom van.Lehet h ő kapust edz és csak azért van neki kb kiem ragyi kapusa.

Mondjuk a kapus nem minden,ahogy néztem az előző meccseit,sorozatban 4-5 gólt kapott meccsenként.bowlinggolyo írta:
Az nem rossz nekem is csak jó kapusom van.Lehet h ő kapust edz és csak azért van neki kb kiem ragyi kapusa.
Az nem rossz nekem is csak jó kapusom van.Lehet h ő kapust edz és csak azért van neki kb kiem ragyi kapusa.socio66 írta:Én is így vagyok,gyakorlatilag egy komoly ellenfelem van,a többi bot csapat. Az az egy team sem jobb mint én,egyedül kapusposzton van előrébb.A kapusának a TSI-je 13.000(!)...
Én is így vagyok,gyakorlatilag egy komoly ellenfelem van,a többi bot csapat. Az az egy team sem jobb mint én,egyedül kapusposzton van előrébb.A kapusának a TSI-je 13.000(!)...CFirpo3 írta:Írt az egyik ellenfelem a bajnokságból, hogy idén mi jutunk tovább.Jó lenne...
Úgy látom azért még is fent vagy.bowlinggolyo írta:Tenkl fent vagy?Nagyon nem válaszolsz se itt se ht-n. Mi lett veled?
Csak szólok más is bejelentkezett érte. Név szerint a volt csapata biztos kell neki h feledzettem az átadását jóratenkl írta:Max 50000
Max 50000bowlinggolyo írta: De még is mejik az az utolsó ár amit megadnál érte?
De még is mejik az az utolsó ár amit megadnál érte?tenkl írta:Nem nagyon akarok tovább menni. De szerintem nem fognak túl licitálni.bowlinggolyo írta: Mennyit adsz meg érte max?
Nem nagyon akarok tovább menni. De szerintem nem fognak túl licitálni.bowlinggolyo írta: Mennyit adsz meg érte max?
Mennyit adsz meg érte max?tenkl írta:Ahabowlinggolyo írta:
Az ő helyére gondolod Viktor Grofcsikot tenkl ??![]()
![]()
Ahabowlinggolyo írta:
Az ő helyére gondolod Viktor Grofcsikot tenkl ??![]()
![]()
Az ő helyére gondolod Viktor Grofcsikot tenkl ??tenkl írta:Van egy olcsó, jó átadású játékosom, átadólistán. Kikiáltási ára 5000
Barna Kárász (190303010)
29 éves és 33 napos, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.
Specialitása: Gyors
Következő születésnap: 2008-12-16
Ország: Magyarország
TSI: 990
Fizetés: 94 eFt/hét
Tulajdonos: FC Tenkl
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: pocsék Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: jó
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: katasztrofális
Gólok száma: 5
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 1
Szezonban lőtt kupagólok: 0
Akkor is generál egy új csapatot.socio66 írta: És ha netán valaki megkapja ezt a csapatot? akkor a gép kiveszi a jó játékosokat vagy mi?
MQuC írta:Én meg 14 playával állok, és 19 ezrem van... Várom a következő szezonomat a 6. osztályban...
ui.: szóval kicsit SZŰK a keretDe már nem akarok játékosokat venni, mert aki jobb, mint a mostaniak, azok 100on felül vannak árban.
risubarcafan írta:Bocsánat Danka mester
1000 bocs!kamaj írta:Valaki nem akar velem játszani mivel az én kupaellenfelem is kötött le meccset?![]()
. Csapatom neve: Debrecen City (579227).
Szerk.: Fc. Savaria tulajdonosa szólhatott volna, hogy ne most kelljen keresgélnem!!!! Na mind1
Inkább használd a "szerkeszt" gombot.risubarcafan írta:...