Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ha netán valaki megkapja ezt a csapatot? akkor a gép kiveszi a jó játékosokat vagy mi?bowlinggolyo írta:
Teljesen új csapatja lesz. Igaz megmaradhatnak a régiek de a gép csak az újakat játszatja vagyis teljesen alap csapat.
Teljesen új csapatja lesz. Igaz megmaradhatnak a régiek de a gép csak az újakat játszatja vagyis teljesen alap csapat.socio66 írta:bowlinggolyo!
Ha egy csapat "bottá" válik,akkor új játékosokat kap? Az egyik csapat aki kiesett az én csoportomba,tehát jövőre ellenfelem lesz,egy nagyon jó csapat, jó játékosokkal,de a tulaj valószínűleg abbahagyta a gémet,és így csapata bot lett.És azt írja az adatlapon,hogy ugye bot csapat,aki egyszerű alapcsapattal játszik.Nade a játékosok egyenlőre megmaradtak,tehát gyakorlatilag egy majom is el tudja vezetni azt a csapatot..
Te mit tudsz erről?
1 Nem vagyok bowlingocskarisubarcafan írta:de 45000eFT az túl sok bowlingocska :DD hát minuszb amennek szegények XDDbowlinggolyo írta:Ha annyira szélsőket kerestek vegyétek meg Viktor Grofcsikot aki 19 éves jó szélső és jó az átadása és csak 45000 eFT. Ha érdekel titeket nézzétek meg a csapatomnál:Bowlinggolyo FC
de 45000eFT az túl sok bowlingocska :DD hát minuszb amennek szegények XDDbowlinggolyo írta:Ha annyira szélsőket kerestek vegyétek meg Viktor Grofcsikot aki 19 éves jó szélső és jó az átadása és csak 45000 eFT. Ha érdekel titeket nézzétek meg a csapatomnál:Bowlinggolyo FC
Nem is ojan nagy játékos kivéve ha 15 éves mert akkor már 15 évesen középszerű az nagyon szuper mert feledzetheted egy szezon alatt simán megfelelő jóraCFirpo3 írta:A legtehetségesebb ifimre, aki az utóbbi 3 meccsén mind 5 és fél csillagot kapott, ezt mondta most az edző:
Rómeó Lefkovits? Hm... egyelőre nem tűnik túl ígéretesnek, de összességében képes a fejlődésre.
Eddig meg mindig dicsérte.
Én is licitáltam rá, nekem is jóljönne egy fiatal és jó szélsö.Oké kösz, remélem nem fogsz csalódni, csak játszasd sokat, had fejlődjön, hisz még cska 18éves:)risubarcafan írta:Licitáltam az egyik playádra. Kéne egy szélső
Na,majd meglátjukelbandi írta: hát akkor lehet hogy csalódni fogsz mert én is szereztem hét jó játékost![]()
azért, mert a TEAM Papavasilou ellen fogok játszani. Bepótoljuk az elmaradt meccset.baguvixXx írta:Firpo nem tudtalak kihívni mert már kötöttél le meccset...
Pedig a kupában egymással játszanánk.
Szer.: Le is kötöttem egy másik barit megyek a törökökhöz
Oké kösz, remélem nem fogsz csalódni, csak játszasd sokat, had fejlődjön, hisz még cska 18éves:)MessiFan írta:Licitáltam az egyik playádra. Kéne egy szélsőrisubarcafan írta:még eladó 3 játékosom, fiatalok, erősek, könnyen tnaulnak, és 0 a kikiálltási ár!
Licitáltam az egyik playádra. Kéne egy szélsőrisubarcafan írta:még eladó 3 játékosom, fiatalok, erősek, könnyen tnaulnak, és 0 a kikiálltási ár!
hát akkor lehet hogy csalódni fogsz mert én is szereztem hét jó játékostsocio66 írta:hatot.elbandi írta: hány embert igazoltál?![]()
mind elég jó lépességű. Összességében nagy arányú győzelemre számítok ellened,minden más csalódás lenne számomra..
Jah. Mert alltid-on három csapat van a visszaesőknélbowlinggolyo írta:Itt nincs osztályozó csak egyszerűen még nincs besorolvaCFirpo3 írta:Akkor az egyik jövendőbeli ellenfelem bot csapat.
Legalább is valószínű, hogy a jövendőbeli, mert még osztályozót játszik egy másik csapattal, de az ellen biztos, hogy kikap.
hatot.elbandi írta: hány embert igazoltál?