Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem mondanám h ne menj mínuszba, mert szntem annak nincs értelme.Inkább arra kell figyelned h a 2heti pénzügyed ne legyen mínusz mert akkor úgy is tudsz fejlődni és akkor nem kell a mínusszal foglalkozni ki kell várni h ne legyen mínuszban.CFirpo3 írta:De azért remélem tanultál, a "hibádból" MessiFan...Az a lényeg, hogy most ne menj minusz alá. Most, hogy már van egy kis tapasztalatod, így már azért könnyebb lesz elkezdeni.
A védelem egyelőre elég. A kpt kell erősíteni de azt keményen. a támadás is egyelőre megfelelő mert 7-be nem kellenek remek vagy jobb csatik.MessiFan írta:Hát. Középszerű, megfelelő, jó játékosaim vannak. Középszerűböl inkább védő megfelelő az a kp a jó pedig a csatár.
Hát. Középszerű, megfelelő, jó játékosaim vannak. Középszerűböl inkább védő megfelelő az a kp a jó pedig a csatár.bowlinggolyo írta:Jó lenne ha láthatnám a játékosaid mijen szintűek mert így kezdő csapatnak nem valami nagy.Vannak akik ennél sokkal jobb kezdőcsapatot kapnak.Pl: én mert kezdtem egy jó szélső megfelelő jsz megfelelő átadással. Szal majd neked is kell egy két jó játékost venned mert szntem ez nem valami nagy csapat.
Természetesen azzal is fogok foglalkozni csak most új reményeket láttam emg ebben a csapatbanCFirpo3 írta:És akkor mi lesz az előzővel?MessiFan írta:Megkaptam a új csapatom. Sztem ezzel is fogom nyomni mert jó csapatot fogtam ki! negyedik lett a bajnokságban és van egy pár jó játékosom.
És akkor mi lesz az előzővel?MessiFan írta:Megkaptam a új csapatom. Sztem ezzel is fogom nyomni mert jó csapatot fogtam ki! negyedik lett a bajnokságban és van egy pár jó játékosom.
ööö, már licitáltam CFirpo csatárára, és ahogy látom nem licitáltak tul még, plusz nekem tökéletes lesz ö is. De azért köszi.MQuC írta:Danka! egy fiatal csatár....
most tettem kiCFirpo3 írta:Van egy eladó játékosom, viszonlag olcsón:
Mikor jár le a licit?
CFirpo3 írta:
Más: Akkor a Gamper kupával mi a helyzet? Mi lesz a következő forduló?
XDDDDDDDDDDDDDDDD.Hát ez jó!!!!!!!bowlinggolyo írta:Egy érdekes meccs komment:Az állás 0 - 2. Miklós Bodrogi (BFC) a bíró utasítása ellenére sem tűrte be a mezét a nadrágjába, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 25. percben.
Kösz!Danka00792 írta:Ment a licit, jóljönne most egy fiatal csatár.CFirpo3 írta:...
Ment a licit, jóljönne most egy fiatal csatár.CFirpo3 írta:...
Jól van én is akörül ismertem meg. bowlinggolyo@velvet.hu az msn címemrisubarcafan írta:sok mindent megbeszélhetnénk, figy én napi 4-5 órát töltök hattrickel és mesélnék egy két dolgot, 2005 óta ismeremés egykét bari meccsnél is jól jöhet az msn
nyugi nem vok apraszt gyerek
Minek az neked?risubarcafan írta:bowling add meg az msn-ed köszi