Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez nem a legjobb (sz*r).Inkább 17 éves jót vegyél ráadásul ne csapnivaló formávalDanka00792 írta:Bartłomiej Wiernicki kegyetlen jó játékos, nem is értem hogy miért akarod eladni, no mind1. Én licitáltam rá, remélem hozzámkerül.
Ezt nem nagyon hiszem mivel az én 27 éves jó jsz jó szélsőjáték középszerű átadással rendelkező játékosomat 40800 eFT-ért vitték el de 0-ért raktam csak ki mondom úgy is felbidvarolják mert nagyobb esély van a bidvarra ha olcsó rakod ki.depth írta:Nem kockáztatok. Lehet, h nagyon felmenne az ára, de az is lehet, h nem veszik annyian észre és akkor alacsony áron megy el. Ha nem viszik el ennyiért, akkor marad itt a legjobb játékosom.
Nem kockáztatok. Lehet, h nagyon felmenne az ára, de az is lehet, h nem veszik annyian észre és akkor alacsony áron megy el. Ha nem viszik el ennyiért, akkor marad itt a legjobb játékosom.bowlinggolyo írta: Ez igaz de akkor 0-ért kell kirakni és ezt bidvarnak nevezik amikor egy játékosra van több licitáló és egymás ellen licitálnak és azoknak szokott felmenni annyira.
Ez igaz de akkor 0-ért kell kirakni és ezt bidvarnak nevezik amikor egy játékosra van több licitáló és egymás ellen licitálnak és azoknak szokott felmenni annyira.MessiFan írta:Szerintem nem olyan drágák. azért egy jó playának az licitje 0.0 eFt-rol 50ezerre is felmehet.
Szerintem nem olyan drágák. azért egy jó playának az licitje 0.0 eFt-rol 50ezerre is felmehet.bowlinggolyo írta:Szerintem ezek egy picit magas árak ijen játékosokért. Bár a 7-6. csoportba tökéletesen megfelelnek.
Nincs mitelbandi írta:köszi golyo
Szerintem ezek egy picit magas árak ijen játékosokért. Bár a 7-6. csoportba tökéletesen megfelelnek.depth írta:Bocsánat, többet nem írom ki, de ma hajnalban járnak le a licitek.
Eladó:
Géza Bánk (214965646) [Transzferlistára helyezve]
25 éves és 105 napos, csapnivaló forma, egészséges
TSI: 550
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: középszerű
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: megfelelő
Kikiáltási ár: 1000 eFt
Sándor Varga (214965639) [Transzferlistára helyezve]
28 éves és 102 napos, megfelelő forma, egészséges
TSI: 2 160
Erőnlét: jó Védés: pocsék
Játékszervezés: pocsék Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: jó Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: jó
Kikiáltási ár: 25 000 eFt
John Plebani (192785081) [Transzferlistára helyezve]
29 éves és 91 napos, jó forma, egészséges
TSI: 1 530
Erőnlét: középszerű Védés: pocsék
Játékszervezés: megfelelő Átadás: pocsék
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: középszerű
Gólszerzés: jó Pontrúgás: megfelelő
Kikiáltási ár: 10 000 eFt
Károly Lénárd (214965651) [A következő tétmeccsről eltiltva] [Transzferlistára helyezve]
25 éves és 73 napos, megfelelő forma, egészséges
TSI: 2 620
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: jó
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: megfelelő
Kikiáltási ár: 50 000 eFt
Stephan Schlandt (155520620) [1 sárga lap] [Transzferlistára helyezve]
32 éves és 83 napos, gyenge forma, egészséges
TSI: 210
Erőnlét: megfelelő Védés: pocsék
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék
Kikiáltási ár: 3 000 eFt
csapatom: Murderotica (157443)
ÉN kihívlak. remélem nem töröd össze 1 playámat sekamaj írta:Valaki nem akar velem játszani mivel az én kupaellenfelem is kötött le meccset?![]()
. Csapatom neve: Debrecen City (579227).
Szia! Ez változó max 1 hét de most sok a bot csapat ezért lehet h csak 1-2 napot kellelbandi írta:most regisztráltam csak 1-2 órája és mi az hogy várólista![]()
mennyit kell várni vagy mi![]()
segitségeteket előre is köszönöm
Hetente szokott lenni.Csak pont most szombaton volt az uccsó forduló.Most lesz 2 hét szünet,de abarimeccset lehet nyomni.A 3. héten Magyar Kupa,és utána újra bajnokság.Danka00792 írta:Okés, jó lesz.Xzibit25 írta:De azért jövő héten kihívlak jó???![]()
Most kihivtam a ligámból 3 ellenfelet is 24.-ére, egyik csak fog játszani velem egyet.![]()
Egyébként hogy van ez a bajnoki mérközés? Milyen idöközönként van, vagy hogy megy ez?
Okés, jó lesz.Xzibit25 írta:De azért jövő héten kihívlak jó???
Aha.(a felállásra)Danka00792 írta:ÖÖ, igen. Pont ez lett volna a kérdésem, hogy nem e akar vki játszani egy barátságos meccset, mert most ez a "kihivásom" kapnék érte 5000 eFT-t.Xzibit25 írta:Sok sikert a játékhoz! Egyszer majd játszunk egy barimeccset???
Szerk.: Ja, és csak akkor lehet felállást állitani ha lesz mecsem?
ÖÖ, igen. Pont ez lett volna a kérdésem, hogy nem e akar vki játszani egy barátságos meccset, mert most ez a "kihivásom" kapnék érte 5000 eFT-t.Xzibit25 írta:Sok sikert a játékhoz! Egyszer majd játszunk egy barimeccset???
Sok sikert a játékhoz! Egyszer majd játszunk egy barimeccset???Danka00792 írta:Na meg jött az aktivációs e-mail! Végre, már teljesítettem is pár küldetést.
Danka FC (583834) Ez vagyok én.![]()
Igy elsö látásra egyébként bejön a játék, meglátjuk mi lesz a folytatásban.