Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem hiszem, hogy ma született bárány, de ezek elég súlyos vádak. Valami forrás vagy info?recrea írta: 30 éve az ország egyik legnagyobb maffiózója....valaki(k)ről tud valamit, ebben biztos vagyok, politikailag jól helyezkedik és senkinek nem szúrja/szúrta a szemét, ami kb a hihetetlen kategória, már hogy az a része, h a rendszerváltás óta a tetőn ül. Az egy dolog, h iszonyatos pénzt halmozott fel a 90-es években, aminek kb százada látszik, de van, milliárdok szerintem, hozzá képest a Lázár-Orbán-Simicska trió zsebtolvaj. Véreskezű bűnöző, semmi több és itt abba is hagyom, amíg ki nem raknak innen.
30 éve az ország egyik legnagyobb maffiózója....valaki(k)ről tud valamit, ebben biztos vagyok, politikailag jól helyezkedik és senkinek nem szúrja/szúrta a szemét, ami kb a hihetetlen kategória, már hogy az a része, h a rendszerváltás óta a tetőn ül. Az egy dolog, h iszonyatos pénzt halmozott fel a 90-es években, aminek kb százada látszik, de van, milliárdok szerintem, hozzá képest a Lázár-Orbán-Simicska trió zsebtolvaj. Véreskezű bűnöző, semmi több és itt abba is hagyom, amíg ki nem raknak innen.Capon írta:Mióta az eszemet tudom ez az ember (Gyárfás) mindig ott állt ahonnan a szél fújt.Alfa írta:A történet a másik oldal szemszögéből. cikk. Hosszú Katinkának a sportsikereit mindig is elismertem és tiszteltem viszont emberileg nekem valahogy soha se volt szimpatikus és ez a nem is olyan kis affér sem erősítette meg az én "szimpátiámat".
Jöttek mentek az emberek de ő mindig jó helyzetben volt. Most vagy ennyire tehetséges ember vagy hogy is mondjam finoman, kivételesen jó/fejlett az együttműködő/megalkuvó készsége.
Ha bemutatkozna a nevét sem hinném el.
Azt nem merném kijelenteni, hogy ennek vagy annak van igaza, hisz az igazság nézőpont kérdése, de nem kis fenntartással kell kezelni azok véleményét akik mindig mindenkor "jó helyen vannak".
Mióta az eszemet tudom ez az ember (Gyárfás) mindig ott állt ahonnan a szél fújt.Alfa írta:A történet a másik oldal szemszögéből. cikk. Hosszú Katinkának a sportsikereit mindig is elismertem és tiszteltem viszont emberileg nekem valahogy soha se volt szimpatikus és ez a nem is olyan kis affér sem erősítette meg az én "szimpátiámat".
Nekem is úgy rémlik, hogy volt már erről szó és igazából megértem a "dühét" mert ez kb az itt a pénz és csend kategória....Ehhez meg főleg Amerikában azért nincsen hozzászokva, hogy így "megalázzák". Viszont ilyen teátrálisan meg nem kell széttépni egy dokumentumot. Én azért annak a híve vagyok, hogy értelmes emberek (Katinka az már a beszédén érződik, Gyárfást nem ismerem ennyire, kicsit ilyen minden lében két kanál típus) ezt meg kell tudják beszélni egymás között és nem a sajtóban üzengetni. Értem én, hogy a nyilvánosság erejét is fellehet használni mint fegyver egy tárgyalás során, de azért mégiscsak a saját hazájának szövetégével tárgyal. Én ezt diplomatikusabban képzelem el. A mondandója valós, de nem illik így kiteregetni a szennyest és így előadni.csababarca írta:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... st-2459095
Biztos hogy megosztja ez az embereket, de Katinkán iszonyatosan látszik, hogy profi körülmények között készül. Ahogy beszél, ahogy kifejezi magát, amilyen a gondolkozása. Ez nem pénz kérdés, hanem elismertség kérdése és jövő kérdése. Maximálisan igaza van.
Viszont ezt nem a sajtóban kellene intézni, hanem odaállni és elmondani, hogy ez és ez van gyerekek. Sajnos ezt is megtanulta ezek szerint Amerikában, hogy "szenzációt" kell csinálni. Pedig sok esetben ezt pont hogy a színfalak között kell lerendezni.
Én úgy tudom (de lehet rosszul), hogy ennek voltak zártajtós előzményei, nem is kevés, több hónapos huzavona ez már a szövetség és közte.
Szóval nem biztos,hogy egyből ezt az utat választotta,hogy kiáll és jól megmondja...voltak itt már megbeszélések korábban is, Kazany előtt pl, de semmi haszna nem volt. Most kicsit radikálisabban próbálja, hátha.
Cikk:Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... st-2459095
Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... st-2459095
Biztos hogy megosztja ez az embereket, de Katinkán iszonyatosan látszik, hogy profi körülmények között készül. Ahogy beszél, ahogy kifejezi magát, amilyen a gondolkozása. Ez nem pénz kérdés, hanem elismertség kérdése és jövő kérdése. Maximálisan igaza van.
Viszont ezt nem a sajtóban kellene intézni, hanem odaállni és elmondani, hogy ez és ez van gyerekek. Sajnos ezt is megtanulta ezek szerint Amerikában, hogy "szenzációt" kell csinálni. Pedig sok esetben ezt pont hogy a színfalak között kell lerendezni.
S.Agüero írta:Miért, ki helyett kellenének?Nero. írta:Klaasen és Bunting nélkül Premier League... Vicc.
zalazs88 írta:sziasztok!
tudom már vasárnap vége lett a darts vb-nek, de felmerült bennem két kérdés, hogy mint a snookerben a leggyorsabban osullivan pakolta le az asztalt, dartsban is számon tartanak ilyet?
illetve a másik kérdésem volt már olyan a történelemben hogy vki egy adott meccsen nem csak 1db 9 nyilas kiszállót dobott?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat
Duplán megszívtam. Nem láttam az egyik legjobb meccst és Taylor kiesett.Nero. írta:Mekkora meccs volt ez úristen.![]()
![]()
![]()
Klaasen szerintem meg is kapta a Premier League indulót.
MvG out...zola8787 írta:Gerwen - Berneveld most. Srácok én ilyen meccset még nem láttam, elképesztő