csababarca írta:Jah ezt mondtuk, forgasd ki az megy.
Pont te ne akadj már fent egy ilyen beszóláson...
neobarca írta:Mellesleg hozzátenném, a 7. meccsre igazán bevezethetnének egy független pályát.

Akkor mi lenne a jutalom a jobb alapszakasz mérlegért?
Bob_Marley írta:Jó volt a Cleveland, de hetediken Oaklandben max 30%-ra teszem őket.
Én adok nekik 50%-ot.
1. 11 pontos első negyed a GSW-től, az derék, máskor 2 perc alatt dobnak ennyit

Támadásban valami nem oké náluk, nem játszanak már olyan könnyedén, mintha megbénították volna őket. És akkor ehhez jön még a védekezés, sorozatban a második meccsen kaptak 110+ pontot.
2. Lue változtatott a rotáción, Frye és Dellavedova kikerültek, Mo Williams jött először Irving helyett, Dahntay Jones pedig megint kapott 5 percet, értitek, Dahntay Jones

Összehozott egy 2+1-et ill. Green róla kapta a harmadik hibáját.
3. Volt pár elég érdekes fújás, a legdurvább az Love harmadik hibája volt, az vicc kategória volt konkrétan. De Curry se hiába volt mérges, én még ilyen idegesnek nem láttam őt.
4. LBJ az ötödik meccses teljesítményére is rá tudott tenni, nekem most jobban tetszett, mint az előzőn (amit kiemelnék, 11 assist, 1 TO ill. a 3-4. negyedben sorozatban 18 pontot dobott, ha jól emlékszem), Irving teljesen eltűnt a második félidőre, Love egész korrekt volt, nem éreztem őt emberhátránynak védekezésben, TT-t pedig megint ki kell emelnem, ez hatalmas teljesítmény volt tőle, LeBron-nal nagyon érzik egymást.
5. Curry hiába szórt 30 pontot, hiába voltak embertelen triplái, valahogy fel se tűnt, csak amikor kiírták, hogy mennyinél tart, a fújások miatt meg egyre frusztráltabbnak tűnt, Green is észrevehetetlen volt legtöbbször, pedig azt hittem, hogy az eltiltása miatt odapakol majd most rendesen, Barnes az utolsó két meccsen teljesen el van veszve, Iggy-nek meg fáj a háta, néha már a lepattanóért sem ugrott fel, mondjuk szerintem tuti, hogy összedrótozzák őt vasárnapra. De a végére hagytam a legjobbat, Klay Thompson-t. Ezt az embert mikor pofozza fel Kerr? Varejao steal, Klay meg rögtön rávágja a triplát, persze, hogy kimaradt. Másik, Curry indítja őt, kb. simán ziccerezhetne, de nem, hátralép, majd elereszt egy rossz triplát...
The NBA Finals are even:
Warriors 610 points
Cavaliers 610 points
If Cavs win this, it's LeBron's greatest NBA achievement: ends CLE's 52-yr drought, beats 73-W team w/2X reigning MVP, rallies from down 3-1.
If Harrison Barnes shot Tupac he would still be alive.