Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már nagyon várom hogy ez megtörténjen, ezt a meccset már előre látom hogy évekig fogják emlegetni!PCsabi írta:May vs. McGregor, augusztus 26.
Nem igen írok már,de erre muszájmiro. írta:Na gépről kicsit könnyebb.
Federer mára gyors pályákon szeret játszani.
Öreg már nem tud játszani alapvonal csatákat,elfárad benne,ami természetes 37 évesen.
(+ nyilatkozta is,hogy a salak terheli meg legjobban a testét)
Ezért el se indult az RG-n.
Viszont régen ez nem így volt.
Salakon is jó volt,nem hiába döntőzött 5x,igaz abból egyet nyert meg.
Miért is? Mert megverte minden idők legjobb salak játékosa,négyszer.
Viszont Nadalra ez visszafelé nem igaz.
Nyert 10 RG-t és 5db GS-t más borításon cirka 12 év alatt.
Rafa a "salakkirály",a történelem legjobb salak játékosa.
De ez nem egyenlő azzal hogy valaki a tenisz történelem legjobbja legyen.
Az Roger Federer.![]()
![]()
Neki bemutató tornákon kéne lennie,ehelyett 37 évesen GS-t nyer,féléves kihagyás után,16.kiemeltként ésatöbbi...
Szerdán kezdődik a stuttgarti füves torna,ha hozná a két előtornát,akkor Wimbledonba második kiemeltként mehetne.
Nagyon nem csípem Floydot, de ha nem show lesz hanem rendes bunyó akkor már az elsőbe vagy a másodikba kiüti. Teljesen más dimenzió a két sport, ezzel az ír is tisztában van, jól eladta magát..PCsabi írta:May vs. McGregor, augusztus 26.
35 év, 10 hónap.S.Agüero írta: Tehát akkor nem 35 éves?Ne csináljuk már.
Augusztusban lesz 36, hogy pontosak legyünk.S.Agüero írta:Még mindig 35 éves Federer és nem 37, ne öregítsük.
Graf azért sokat köszönhet a rajongójának is, aki megszúrta Szeles Mónikát.visca el barca írta:ezért no1. nálam még mindig női vonalon graf, ő neki aztán tényleg mindegy hol milyen borításon játszott. 4 AO, 6 RG, 8 WI, 6 US. a mai napig az egyik létező legösszetettebb játékos. hiába érte be serena, neki a korában egyszerűen az atlétikai adottságai miatt sosem volt komoly ellenfele, ennek ellenére pl salakon ő sem volt soha annyira erős.
ha jól tudom plexicushion borításon játszanak, ami valamivel lassabb mint mondjuk a us open deco turfje (ez van a legtöbb atp 1000-es pályán is), de sebességben ez még mindig közelebb van a fűhöz mint a salakhoz, szóval elvileg gyors pálya.Messias2 írta:AO mióta számít gyors pályának?S.Agüero írta: Azért mondtam a gyors pályát.![]()
Roger a gyors PALYAKON jo,Nadal CSAK a salakon.S.Agüero írta: Amúgy meg ennyi erővel Federer meg a gyors pályákon jó csak, RG-t csak egyet nyert.
Ebben az evben gyorsabb volt.AO mióta számít gyors pályának?
AO mióta számít gyors pályának?S.Agüero írta: Azért mondtam a gyors pályát.![]()
Azért mondtam a gyors pályát.Messias2 írta:Az AO-t,USO-t és Wimbit iss megnyerte legalább 5-ször.S.Agüero írta: Amúgy meg ennyi erővel Federer meg a gyors pályákon jó csak, RG-t csak egyet nyert.
Az AO-t,USO-t és Wimbit iss megnyerte legalább 5-ször.S.Agüero írta: Amúgy meg ennyi erővel Federer meg a gyors pályákon jó csak, RG-t csak egyet nyert.