Kimi meg jókat fog röhögni!Game90 írta:De Schumi még 5 vb-címet nyert a Ferrarival, Alonso meg örülni fog ha nem esik ki minden futamon a McLarennel.![]()
Alonso: Itt is világbajnok leszek!
Kimi: Max a kiesésekben!
Kimi meg jókat fog röhögni!Game90 írta:De Schumi még 5 vb-címet nyert a Ferrarival, Alonso meg örülni fog ha nem esik ki minden futamon a McLarennel.![]()
Sajnos ez igy van, 10 az nagyon sok, de a remény hal meg utoljára.Game90 írta:Ha Schumi csak egyszer kiesik akkor már neki vége van. De ne legyen igazam.
Nem mindig annak van több esélye akinek több pontja van! Igaz most igaz! Alonso 2-3 győzelem, MS 2 győzelem, 1 más ha Alonso csak 2 nyer!Game90 írta:Akinek több pontja van annak persze, hogy egy kicsivel több esélye van. De Schumi sokkal jobban ismeri a pályákat, most már jobb is a kocsija (csak ne legyen esőScorpio írta:Nem tudom, de alonsonak több esélyt adok! Remélem nem lesz igazam!) és behozza azt a 10 pontot.
Go Schumi
Akinek több pontja van annak persze, hogy egy kicsivel több esélye van. De Schumi sokkal jobban ismeri a pályákat, most már jobb is a kocsija (csak ne legyen esőScorpio írta:Nem tudom, de alonsonak több esélyt adok! Remélem nem lesz igazam!
HéééScorpio írta:Alonso ne legyen VB győztes! Sajnos mégis az lesz! MS max jövőre lesz!
Igen,életében ment már legalább 70 versenyt és akkor most hibázott egyet,nagy tételben mernék rá fogadni hogy minden pilóta akár Raikkönen,Schumi vagy éppen Sato félrenyomott már életében egy-két gombot csak nem volt olyan látványos vaqgy éppen nem mutattta a kamera.R. Luca írta:de Alonsonak és a többi profi forma 1es versenyzőnek kivétel Baumgartner. megkéne tudnia különböztetn ezeket a gombokat...
2 féle gumi! Így más ív jó! Azért MS nem hiába próbálgatta a futam előtt a gumikat!Kralo írta:Alonso azért Schuminak megmutatta, hogy mely íveken közlekedjen tovább a versenyen.Ha már megy a csúfolódás nem maradhatok ki.
Tanulja meg! Ha kell akkor gyakoroljon!Los Banditos írta:Szerintem sem kéne ezért itt Alonsót gúnyolni,bárkivel megeshet és valóban legalább 15-20 gomb van egy ilyen kormányon és akkor még váltaniuk is kell.
GO SCHUMI GO!