Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy néz ki ,használt a dorgálásdoki írta:Wade pontátlaga gyenge,ahoz képest,hogy nincs jó formában lévő második ember mellette.Különben én tudom a legjobban,hogy a rájátszásban nagyon jó,ugyanis akkor lett az egyik kedvencem.
Wade gyenge????doki írta:A Miami-nál nagy gondok vannak(a tegnapi meccs alapján),nemcsak a kezdőemberek hiánya érződik.Wade is gyenge.
Igen idény elején vagyunk és sok az érdekes állásdoki írta:Nagy meglepetés ,hogy nyugaton a Utah vezet,és a Golden State 6.ik,a Dallas pedig csak 8.ik.Sajnos a Sonics szokásos gyengélkedéssel kezdte az idényt.Keleten a Miami 7.ik helye is sokkol
,bár meglep A Cleveland vezetése is.Bár tudom,hogy még nagyon az idény elején vagyunk.
Tényleg elég gyengék voltak most,de egyébként mind2 csapat elég erős,a Chicagonak még össze kell érni,a Lakerssel meg nem volt szerencsénk.doki írta:A tegnapi meccs(NBA) elég gyenge volt,csakúgy mint a pályán lévő csapatok is.cak a Bulls-t sajnáltam,főleg Nocioni miatt.
Hú én most nézem,de óriási meccs! Le a kalappal a Dallas előttGame90 írta:Tényleg nagy meccs voltManning nem volt a toppon, hány eladott labdája volt? 2?
![]()
Paul Newman![]()
is jól játszott
Romoval sokat elérhet a Dallas