Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt nem mondod komolyan, Tomori egy [auto_cenzúra] jó játékos, csak az a majom Németh András soha nem állította be védekezni...Game90 írta: Sztem majdnem (azért csak majdnem, mert én Tomori helyett Kindl-t hoztam volna) a legjobb csapattal mentünk Franciao.-ba, szóval egyik fiatalnak sem volt esélye, egyelőre jobbak a mostaniak.
Én nem aggódok annyiraGrege írta:Aggódom picit, h ez a VB a bevezetője lesz egy olyan 5-6 éves szakasznak, ahol már nem leszünk a világelitben, és várjuk az új magyar csillagok születését, kár lenne, mert ez is egy olyan sportág volt, amely sok magyart megmozgtaott, mindenki drukkolt a lányoknak, még a sportokban kevésbé járatosak is. Remélem tévedek.
Sztem majdnem (azért csak majdnem, mert én Tomori helyett Kindl-t hoztam volna) a legjobb csapattal mentünk Franciao.-ba, szóval egyik fiatalnak sem volt esélye, egyelőre jobbak a mostaniak.A vébé előtt erről a témáról beszéltek Németh Andrással és ő mondta ennek kapcsán, hogy hozott volna ő több fiatalt, de az idén nem volt kiugróan jól teljesítő játékos. Fölöslegesen meg nem akart senkit elhozni.
A vébé előtt erről a témáról beszéltek Németh Andrással és ő mondta ennek kapcsán, hogy hozott volna ő több fiatalt, de az idén nem volt kiugróan jól teljesítő játékos. Fölöslegesen meg nem akart senkit elhozni.Game90 írta: jöjjenek csak a fiatalok.
Én sem láttam sajnos/szerencsére, de ez az idézet is felhúzott eléggé Némethtől...Game90 írta: - Sok minden alakult úgy a csapat életében az utóbbi időszakban, ami ide vezetett. Nyár óta érzem, hogy fokozatosan esik szét a közösség, s nem tudtam mit csinálni. Itt a világbajnokságon is egymást érték a belső villongások. Valamennyi játékosom úgy érzi, hogy ő megcsinálta azt, ami elvárható, ám a másik nem... Kivétel nélkül mindenkire gondolok, amikor ezt mondom, mind a tizenhat ember így látja helyzetét. S amikor azt kérem, hogy üljön le a másikkal, arra azt a választ kapom, hogy nem, mert a másik sem beszél ővele... Kijövünk meccset nézni, közösen felkészülni a feladatokra, s két játékosom is ott ölelkezik a barátjával a lelátón, mintha könnyed kiránduláson lenne, nem pedig világbajnokságon, ahol feladatai vannak, munkát végez. Nagyon össze kell szednünk magunkat lelkileg, hiszen a pekingi szereplés lehetősége nem úszott el a világbajnoki nyolcadik hely ellenére sem, olimpiai előselejtezőt fogunk rövidesen játszani.
Hajrá magyarok!
Most kéne egy külföldi SZAKEMBER, mert Magyarországról már nem nagyon lehetne mondani alkalmas edzőt erre a feladatra.mypeter írta:Nem tragédia, hogy helyre raktak minket az olimpia előtt. Kell egy profi szöv. kap. és még van némi idő. Ez a csapat tud jól játszani. Találjuk meg a megfelelő edzőt és mehet tovább minden.
Tessék??????????????Perrero írta:mi a retkes f.szom van Pálingerrel![]()
![]()
ezeket máskor simán fogja...
Nem erről beszélek!Hanem arról amit róla írtál!És ezt teis tudod!varga tamás írta:Zsoltbarca írta:Grege írta:
Hát, ha neked mindegy, hogy az 5. vagy a 7. helyért játszunk, akkor igazad van.Zsoltbarca írta:Grege írta:varga tamás írta:
Most olvasom a nyilatkozatod!Hogy lehet így beszélni egy Magyar játékosról aki a Magyar csapat legjobbja volt az egész Vb-n???Akit 3 meccsen választottak a mecs legjobjának??Aki több mint 60 golt dobott???Grege írta:varga tamás írta:batinho írta: