Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, az egymás elleni eredményeket továbbviszik. Lesz két hatos csoport, és onnan az első két helyezett játszik elődöntőt. A legjobb hét helyezett között vagyunk, akkor játszunk az olimpiai selejtezőn, ha Európa-bajnokok leszünk, akkor le lehet foglalni a szállást Pekingben.Frank Rijkaard írta:Egyébként az első 3 jut tovább és viszik tovább a pontokat ugye?
Nem láttam sajnos a meccset mer edzésen voltam...varga tamás írta:Én néztem. nagyon jól, összeszedetten kéziztek a fiúk. Puljezsevics, Nagy Laci, Illyés, Mocsai, Iváncsik nagyon jól játszottak. Igazi csapatként funkcionáltak. Csak így tovább! A németek ellen nehezebb lesz, de a beloruszokat megverve, másodikként juthatunk tovább - legrosszabb esetben.Game90 írta:35-28!
Az egyik legjobb csapatot vertük meg 7 góllal!
Hajrá magyarok!
U.i. ki nézte még?
Én néztem. nagyon jól, összeszedetten kéziztek a fiúk. Puljezsevics, Nagy Laci, Illyés, Mocsai, Iváncsik nagyon jól játszottak. Igazi csapatként funkcionáltak. Csak így tovább! A németek ellen nehezebb lesz, de a beloruszokat megverve, másodikként juthatunk tovább - legrosszabb esetben.Game90 írta:35-28!
Hajrá magyarok!
U.i. ki nézte még?
Én néztem.Game90 írta:35-28!
Hajrá magyarok!
U.i. ki nézte még?
a legnagyobb arc Gundel Takács volt, mikor beoltotta Kokót meg amikor előrement támadni leestem a székrőlZozzy 5 írta:Na ez nagyon ott voltMondjuk Kokó annyira nem volt vicces, de a Kelet-Nyugat zsír volt. Ahányszor látom őket, mindíg elcsodálkozok, hogy mennyire csinos kéziseink vannak.
A fejes gólpassz, a kínaik, meg Hornyák a kapuban
Azt én is hiányoltam, pedig tavaly tök jó volt, amikor a férfiak nem dobhattak kapura, csak a csajok és nagyon nagy hangulat volt. Még Bába edző is játszott és majdnem hasraesett a nagy hasában.Tomi`FCB írta:szerintem is jó volt , csak azt sajnálmo hogy nem votl vegyes
Ha te mondod...senzu írta:ezt nem mondod komolyan, Tomori egy kumma jó játékos, csak az a majom Németh András soha nem állította be védekezni...
inkább Mehlmann-t kellett volna otthon hagyni, na őt nem vágom hogy mit keresett a vb-n
18:05Zozzy 5 írta:17:45 - EON kézilabda gála, ÉLŐ!