Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont félreéetettél, pedig leírtam: nem fogom Skaliczkyre, ergo nem kívánom a távozását. Pedig hidd el, a csapat felrázásához valami radikális lépésre lenne szükség. Elég baj lenne a srácoknak, ha tudnák, hogy miattuk fog lemondani a kapitány, akit szeretnek, aki beválogatta őket, így valszeg nagyobb harci kedvvel mennének neki a következő meccsnek, hogy visszaszerezzék a becsületüket.BarcasKrisz írta:Szerintem Skaliczky ezzel a lépésével pont az ellenkezőjét érné el... Nem szabad temetni őket, srácok! Ez egy ilyen mérkőzés volt, sajnos ez volt a mélypont és a lehető legrosszabb időpontban. Erre a csapatra lehet építeni , ezt a csapatot KELL szeretni(nemcsak azért mert magyarok), ezek tudnak együtt, egymásért, szívvel-lélekkel küzdeni. Ha most ilyesmit bejelentene a kapitány, lélekben már az EB vége előtt elintézné a csapatot. Úgy menne ki mindenki a franciák ellen, hogy totálisan szét volnának esve.
Megjegyzem: Nem biztos, hogy a legjobb megoldás lenne Skaliczky lemondása, itt ugyanis nem ugyanaz a helyzet, mint a nőknél -hogy a csapat klikkekre bomlott.
Szerintem Skaliczky ezzel a lépésével pont az ellenkezőjét érné el... Nem szabad temetni őket, srácok! Ez egy ilyen mérkőzés volt, sajnos ez volt a mélypont és a lehető legrosszabb időpontban. Erre a csapatra lehet építeni , ezt a csapatot KELL szeretni(nemcsak azért mert magyarok), ezek tudnak együtt, egymásért, szívvel-lélekkel küzdeni. Ha most ilyesmit bejelentene a kapitány, lélekben már az EB vége előtt elintézné a csapatot. Úgy menne ki mindenki a franciák ellen, hogy totálisan szét volnának esve.antiimperialista írta:Skaliczky helyében most az öltözőben bejelenteném, hogy az EB után lemondok, mert így nem vagyok hajlandó velük tovább dolgozni. Ne értsetek félre, nem rá fogom, csak akkor ezek a szerencsétlenek elgondolkodnának, hogy mit is csináltak ma a pályán. Szerintem hatásos lenne, és akkor a franciák ellen talán úgy mennének fel, hogy derékban kettéharapják a csigazabálókat.
Jó jó, ezt benéztemozsimiki írta:Na tisztázzuk!...
Valami hasonló segíthetne...antiimperialista írta:Skaliczky helyében most az öltözőben bejelenteném, hogy az EB után lemondok, mert így nem vagyok hajlandó velük tovább dolgozni. Ne értsetek félre, nem rá fogom, csak akkor ezek a szerencsétlenek elgondolkodnának, hogy mit is csináltak ma a pályán. Szerintem hatásos lenne, és akkor a franciák ellen talán úgy mennének fel, hogy derékban kettéharapják a csigazabálókat.
Na tisztázzuk!Game90 írta:De...csak ahhoz már rohadt nagy mák kell, pl. alapból megkéne verni a franciákat, svédeknek meg a németeknek kikéne kapni...Benga írta:Nem az első kettő megy tovább?![]()
Mer negyeddöntőbe beférnénk....
De...csak ahhoz már rohadt nagy mák kell, pl. alapból megkéne verni a franciákat, svédeknek meg a németeknek kikéne kapni...Benga írta:Nem az első kettő megy tovább?![]()
Mer negyeddöntőbe beférnénk....
Nem az első kettő megy tovább?Game90 írta:A többi csapat nem az?kovinho írta:Ráadásul fáradtak is vagyunk![]()
Szégyen, bzdmeg, szégyen![]()
Ilyen lélektelen játékkal mit akarunk? Pedig a meccs előtt még a negyeddöntőről álmodoztunk...most meg örülhetünk, ha a 3. hely meglesz.
Izlandot mindenki elpcsázta a 2. csoportkörben, persze, hogy mi adunk nekik egy győzelmet. Mert ezt is mi buktuk el a 2. félidei rossz játékkal. Azokat a fejeket meg érdemes volt nézni a 2. félidőben...
A többi csapat nem az?kovinho írta:Ráadásul fáradtak is vagyunk