Egyébként érik a Falco-Körmend rájátszás!!!!

Lami Véd Körmend - Albacomp 70:71Aprieto írta:Tudja valaki mi lett a Körmend-Albacomp vége?
Hát hallod, egy héttel korábbinak néztem az időpontot, de éccsanyámnak van egy elvetemült haverja, megkérdezem, hogyha belemegy, akkor láttok majd.Sharky írta:Kovi, jössz Szhelyre![]()
Sajnos, a körmendi gumicsizmások még mindig nem tanulták meg, hogyan kell viselkedni, ha vendégségbe mennek. Rendszeresen százezres nagyságrendű kárt okoznak a szombathelyi sarnokban, amit én a körmendi klubbal fizettetnék meg. Aztán akkor talán majd rájönnek, merre hány méter.Ronaldinho&Barca írta:Színvonal meglehetett... faluházba volt a buli??? Nemtudom, ne vegye egy paksi se sértésnek, de ha még fizettek volna akkor se megyek el olyan parasztokkal...
Desszert mi volt, esetleg egykis füstbomba, vagy elmentek szétverni a mellékhelységeket??? Jókis barátságra tehettek szert...
Amugy Kálmán fejét 8 öltéssel varták össze, a pályára se mehetett volna vissza. Kalapom megemelem elötte...
Úgy látom Szolnokon is sokan szimpatizálnak Magyarország egyik legkedveltebb sportemberével...kovinho írta:Mondjuk abban igaza van sergisokszám kollégának, hogy túlságosan is előre ittak a szombathelyiek a medve bőrére.
Kálmán még idegesítőbb volt ebben a fehér cuccban.
Tudod, egész jól elvoltunk nélküled, továbbra sem hiányoznak a kioktató, kárörvendő hangnemben írt hsz-id. Ha nem tudsz kultúrlény módjára viselkedni, akkor menj vissza az övéidhez. Ott rokonlelkekre találsz.sergi1989 írta:otttt van nesze a csoda falcóóóóó!!!![]()
![]()
![]()
amugy meg nem tudom mit keménykednek a drukeriek egyáltalán nem fújt nekünk a bíróó sőt....hatalmasat játszott mindenki!!!!
mondtam hogy előre ivott mindenki szombathelyen a medve börére....tudtunk egymásért küzdeni és 3x kihasználtuk a lehetőséget
6 emberrel sose lessz bajnok a falco!
Miért is??? Mert Hartyáni egy vén genya??? Körmenden majdnem a fejére húztam a dobot...Sharky írta:örülhetsz red...