Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
bouba
Capitá del Barça

2008.04.25. 16:30:21

Valaki tudna adni egy linket ,amin meg tudom nézni a balhét :?:
Amúgy gratula a Szegednek.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.04.25. 16:14:26

Komáim!!!
Ez a szomorú nap, amikor a köztévé letiltotta a férfikézi-döntőt
arra indukálja az agyamat, hogy talán valóban semleges pályán
kellene megvívnia a csapatoknak a mindenkori kupadöntőt!!!
A debreceni Főnix-csarnokban el is férnének a szurkolók is,
valamint kiváló pályát lehet építeni a küzdőtérre!!!
A nézőtéren pedig fifty-fifty lenne az arány, mint egy BL-döntőn
fociban!!!
A balhés "urak" pedig remélem példás büntetést kapnak!!!
K.
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.25. 12:21:26

...ráadásul a Veszprémnek sem a hazai játékosok nyerik a meccseket.
max a két Iváncsik, plusz Gál Gyula mondható húzóembernek.
az pedig egyenesen felháborít, hogy a köztévé riportere tavaly óta módszeresen oltja a Szegedet.
...
:evil:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.25. 11:35:16

Pontosan!

Kupa-döntőn a kommentátor:" ...a Szeged valószínű, azért vette meg a Kupa-döntő rendezési jogát, mert megakarja, azt nyerni...". Bazz, mi másért vette volna meg?!

Az meg a másik, hogy amikor a Veszprémbe, volt 25 kubai, tizennyolc horvát, meg ugye egy teljes szegedi brigád, senki nem pofázott, most, hogy a Szegedbe van jópár szerb, mindenki, hogy így meg úgy! Közbe, a Szegednek van utánpótlása, a Veszprém évekig a szegedi utánpótlásból élt! zt csinálták, hogy aki jól játszott ellenük, azt vitték is el! Most meg, mindenki a Szegedet hibáztatja!

A közvetítés alatt, már majdnem levettem a hangot, mondom én ezt nem hallgatom!

Biztos savanyú a szőlő, hogy beérett a Szeged, és mostmár van ellenfél is...
..................................
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.25. 11:21:21

közben vannak történések.
a fél szegedi csapatot megbüntették, Bajuszt eltiltották 3 meccsre, a királyi TV pedig közelményben tudatta, hogy nem hajlandó közvetíteni a bajnoki döntőt, mert túl erőszakos volt a múltkori meccs...

az elmúlt éveket látva ez azért furcsa. a Szegedet úgy állítják be, mintha egy hentes csapat lenne, pedig egyáltalán nem ez a jellemző. a kupadöntő valóban durvább volt a kelleténél, de ne egy Veszprém hőbörögjön már, ahol Gál Gyula, Vujin, Lusnyikov kvalitású sportemberek játszanak.
a meccs utáni felvételeken pedig látszik, hogy Gál Gyula int oda Pereznek, hogy mehetnek Bajuszhoz törleszteni, ebből lett a végén a missön.

furcsa az is, hogy mindenki (többek között az m1 is :roll: :shock: ) azon háborog, hogy a Szeged megvette a rendezési jogot. ha van rá lehetőség, miért ne?! az utóbbi 10-15 évben ugyanezt csinálta a Veszprém, szinte kilóra vásárolta fel a magyar élvonalt (két csapatra való szegedi játszott ott), a fehér asztalnál is az ő akaratuk érvényesült.

nehéz megemészteni, hogy Mo-on van egy tőkeerős ellenfele a Veszprémnek, ráadásul ezek a játékosok már nem ijednek meg a veszprémiektől és oda merik tenni magukat, ha kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.04.25. 12:22:24-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.20. 17:52:59

én mind a két brigádot szeretem, mivel egyikhez sem kötődöm helyileg.
most a szegednek szurkoltam, mert úgy érzem, ebben a párosításban ők lettek volna a gyengébbek. pontosabban szurkoltam volna, mert ennyire szemét módon viselkedniük azért nem kellett volna. okés, h rengetegszer nyomták a veszprémet, okés, h nemegyszer játszhatták a kupadöntőjüket úgymond "semleges" pályán, negyven méterre veszprémtől, bfüreden, de most ezeket így kell megtorolni, ahogy a szegediek csinálták? a régi dolgok most feljogosítják mondjuk bajuszt, h a semmiért fültövön bssza a fekete gyereket? vagy h a meccs után húszan ugorjanak rá gálra? vagy angyelkovicsot, h másfél perces fáziskéséssel bohóckodja el, h betakarták? sztem nem.
ha ezek nélkül a szemétkedések nélkül nyert volna a szeged, sokkal szebb lenne a győzelmük, pontosabban akkor lenne szép.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.20. 17:45:14

Női BL-elődöntő:
Zvezda Zvenyigorod - Győri Audi ETO KC 22-25!
A védekezés kiváló volt, támadásban pedig sikerült helyettesíteni Görbicz Anitát!
Nagyszerű teljesítmény, csodálatos! Visszavágó: jövő vasárnap, 16,15-kor, Viasat3-on!
Másik elődöntő: Togliatti - Hypo 31-28.
Hajrá Lányok! Mindent bele!
Kép
sniffles
Barça B

2008.04.20. 16:59:45

Nem szabadott volna engedni, h. szegeden legyen megrendezve a döntő... Az más tészta, hogy vannak hazai pálya előnyei, csak éppenséggel nem egy Magyar Kupának a döntőjébe kellene ennek érvényesülnie... bírók hagyták, h. szegedi részről durvuljon a meccs, amit veszprémi oldalon már nem toleráltak annyira...(Pl.: Bajusz hátolról verte fejbe Perezt.Ilyen szinten, ez piros lap, itt meg csak 2 perc volt, amin még jót is vigyorgott Bajusz...) Ugyanakkor a Veszprém ma tényleg rosszul játszott, igaz szélső nélkül elég nehéz játszani.Mocsai mester elfelejtette vajon ki az a PÁSZTOR ISTVÁN?
Shandor
Jugador d'estrella

2008.04.20. 16:23:57

Sajnos a meccset nem láttam, ezért 3 dolog csak:
1) Talán több pénze lenne a Szegednek, ha Budai Dani, Eklemovic, Illyés ígéretkükhöz hűen külföldre szerződnének a Picktől, akik így rakat pénzt kapnának. Akkor ESETLEG anyagiakban is versenyezhetnének a Veszprémmel. Így nem, ezért marad a szerb-román tengely.
2) Andjelkovic-Lusnyikov párharcnak van egy kis ujjtörős előzménye, ha még emlékeztek. Akkor fair volt a veszprémi kupagyőzelem? Egyébként is: Lusnyikov egy állat, elég sokszor bebizonyította már..
3) a Veszprém jobb csapat. Sok sikert kívánok nekik a KEK döntőben!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.20. 16:20:19

Azt gondolom, hogy a veszprémieknek nincs semmilyen jogalapjuk a nyafogásra, a mutogatásra, a "tolták a Szegedet"-dumára. Hány és hány meccset toltak a Veszprémnek az elmúlt másfél évtizedben, száma sincs neki. Melyik csapat jutott előbbre a BL-ben?
A kézilabda mkár régóta harc, a legnemesebbik fajtából. A hazai pálya előnyét minden csapat megkapja, de nem ezen múlt. Hanem a Veszprém impotens támadójátékán. 60 perc alatt 22 dobott gól? Vicc!
Pick Belgrád? Ez meg szánalmas. A Veszprémben játszó külföldiek talán magyarok? Perics, Eklemovics, Lusnyikov, Pérez - született magyarok mi, a felmenőik Árpád fejedelemmel érkeztek a Kárpát-medencébe. Ne legyünk már kettős mércével mérők! Engem nem nagyon izgat, hogy ki milyen nemzetiségű - a Szeged vagy a Veszprém sikerei a magyar nemzet sikerei.
Én gratulálok a Szegednek, megérdemelték a sikert és a győzelmet! A veszprémiek pedig hallgassanak, mert hallgatni arany. VAgy akkor is így kiabáltak, amikor az ő szekerüket tolták a bírók? Tetszettek volna több gólt lőni.
A politikát pedig hagyjuk, nem kell mindenbe belelátni.
Szép volt Szeged! Gratulálok Nekik!
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.20. 16:08:35

Évekig mért nem sírt senki, amíg az egész ország a Veszprémet tolta hátulról??? Amikor 10 éven keresztül, állandóan megverettek minket a bírók?
Nem mondom, hogy sportszerűek voltunk, sőt tényleg ronda volt az egész játék, de a kommentátor is vicc volt... Végig: szegény Veszprém, szegény Lusnyikov, szegény Veszprém ellen színészkednek a csúnya-csúnya szegediek...
Az nyílt titok, hogy a hazai pálya kézilabdában óriási előny, amikor Veszprémben a kupadöntőn megverettek minket, akkor bezzeg senki sem emelte fel a hangját, mert a közvélemény a Szeged ellen van generálva.
Pick Belgrád.... hidd el én utálom a legjobban, hogy egy szem magyar játékosunk sincs, de sajnos nemzetközi eredményeket magyar játékosokkal szinte lehetetlen elérni. Az a pár játékos(Iváncsikék, Nagy, Gál), akik magyarok, és meg is ütik a szintet, azok pedig mozdíthatalanok. Ezt a szegedi vezetők is látják, nyáron érkezik is Laluska és Katzirtz. És szeretem amikor épp a veszprémiek belgrádoznak. Sesum, Vujin, Perez, Cosma, Lusnyikov, Lapcsevics, Eklemovics, Cosma, Peric- ők magyarok?
Mindegy, ez tényleg nem volt kézilabda, hanem háború volt, és ebben nagy részben a Szeged volt a ludas.
De ne haragudjatok már meg, ha nem kezdek el szomorkodni a szegény Veszprém miatt, akikért szorít az egész ország.
Bajusz tényleg gusztustalan volt, egyből piros, a csapattól is elzavarnám.
Andjelkovic meg a magyar bajnokság legjobb játékosa, csak szegény Egri Viktor túlságosan veszprémi szemüvegen keresztül nézte a meccset.
Ahogy Mocsai is mondta a végén: felvoltak készülve rá, hogy ütni fogják őket, ez sajnos velejáró, de a Szeged kihasználta a hazai pálya előnyét.
Két egyenlő erő között a hazai pálya döntött, de még mindig tartom, hogy a Veszprém sokkal erősebb, mert sokkal hosszabb a kispadjuk.
KUPAGYŐZTES!!!
Hajrá Szeged!
Elnézést, lehet, hogy kicsit túlságosan elragadtattam magam, de tényleg idegesít kicsit ez a Veszprém-központúság :wink:
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.04.20. 15:46:00

Azthiszem ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Ez ami ma történt, ez a magyar klub-kézilabda teljes szégyene, főleg a Pick Belgrád nevű, verőlegényekből és pankrátorokból álló alakulatáé.Bajusz Sándornak tudok ajánlani egy önvédelmi szakkört ahol tökéletesítik azon tudását hogyan kell fültőre szép nagyot ütni, Vladan Maticsnak az elmegyógyintézetet, Daniel Andjelkovicsot pedig a Veszprémi Petőfi Színházban biztosan nagyon szívesen látnák ezen a meccsen nyújtott félelmetes színészi teljesítményéért!

Ja..és a Magyar Kupa ára 2008-ban 38 millió Fortint volt. A szegedi klubvezetésnek a csodálatosan korrupt országvezetésben is méltó helyük lenne ilyen "sportszerű" és "tiszta" viselkedéssel!
Hajrá Veszprém!!!

És elnézést kérek, minden szegedi érzelmű szurkolótól, de az igazságérzetem néha erősebb mint a más csapat drukkereivel való udvariasságom.
lacisac
Jugador del Barça

2008.04.13. 20:10:23

az elődöntő szerintem még nélküle is hozható. a Hypo elleni döntőre viszont nagyon kéne hogy összedrótozzák
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.13. 20:03:56

Közben ma játszották le a Nőknél a Magyar Kupa döntőt:

Győr-Dunaferr 30-20

A gond az,h Görbicz részleges bokaszalag-szakadást szenvedett :? :?

Bl így nagyon nehéz lesz :(
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.12. 20:33:23

Krojf koma,úgy sejtem te is nézted a meccset :D

Az a hangulat fergeteges volt...pedig csak tv-n keresztül néztem,de beleborzongtam :)

Ez nagyon nagy siker ennek a megfiatalított csapatnak...

A továbbiakban is ilyen küzdést,akarást,és akkor egy KEK serleggel gyarapodik a vitrin :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.04.12. 20:30:06

Komáim!!
Én úgy sejtem, hogy az MKB Veszprém bejutott a KEK döntőjébe!!!
És nem örültök Nekik???
Ez egy nagy dolog, repessetek az örömtől!!!
Hadd halljam a vivátokat!!!
K.
Lesy
Capitá del Barça

2008.04.09. 18:22:54

Szűcs Gabi a Lokiból 1 évre a Vilceába igazol. A Győr meg lehet, hogy onnan vesz vkit...
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.30. 22:15:25

Maximális tisztelet Hajdu Jánosnak, hogy maga mellé Konkoly Csabát és a Dferr edzőjét hívta! Mindkettő nagyon jó szakember.
Alakul a válogatott, de sajnos alapvető problémákkal kell szembenézniük:
1) nincs normális jobbszélső, Lovász meg Kovacsicz sajnos rém gyenge
2) a beálló játék is egy 0, Szamoránszkyt el kéne felejteni, nem tud normálisan helyezkedni, a neki szánt labdák max felét tudja megfogni, ha nála van a labda, akkor viszont az esetek 25%-ában születik belőle gól, különben meg beledobja a kapusba
3) Tóth Tímea nem túl higgadt, számtalanszor ment el rajta támadás, mikor olyan szituációkban is rálőtte, ahol már előre tudni lehetett hogy biztos nem fog bemenni
Sajnos egyik pontra sincs megoldás, egyszerűen nincs olyan jobbszélső vagy beállós, aki náluk jobb lenne, Tóth Tímea meg még ígyis meglő minimum 7-8 gólt, ami azért jól tud jönni
Grat a csajoknak!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.30. 16:44:43

Megérdemlik a lányok, hogy ez a csapat ott legyen az Olimpián. A tegnapi meccsen a románok bizonyították, hogy miért vannak előréb papíron. Azon meccsen nem értettem, miért kellett erőltetni azt, ami nem ment. Tudjátok, beállós játék. Most ezt kell a lányoknak ezek szerint megtanulni. :( No de nyárig van idő, ha nem is sok. Hajrá csajok!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
PCsabi
aka Game90

2008.03.30. 15:54:51

Meg is van:

Magyarország - Japán 39 - 29 (20 - 14)
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.30. 13:28:49

Már csak az kéne,hogy ez a meccs is elmenjen.
Na akkor lenne totális ájulás.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 13:25:33

Ez a most a legfontosabb. :lol: :lol: :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.30. 13:23:34

Ha egy Japán csapatot nem tudunk megverni,akkor nem is éremeljük meg az Olimpiát!

De meglesz!

Hajrá Magyarok!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.30. 11:22:03

grecki írta:
Varga Tamás írta:Gratulálok a Pick-Szegednek és a Veszprémnek is!
Puljezsevics egy Isten! Lehetne egy öt évvel fiatalabb, akkor egy időre meg lenne oldva a kapuskérdés a magyaroknál.
Szép volt kézis fiúk!
Hajrá magyarok!
Utálom, ha honosítanak. Utáltam Mátéfi Eszternél is, Radulovicsnál, Pereznél, Diaznál, Kovacsicnál, Eklemovicsnál és Puljezevicsnél is. Inkább legyünkpofozógép, de ne más ország játékosaival lépjünk előre. Mint az osztrálk női kéziválogatott... osztrák születésűt csak hírből ismertek...
Na, igen. De Radulovics Bojana nélkül nem értük volna el azokat az eredményeket, amit elértünk. És az osztrák női csapattal való összehasonlítás is sántít. Ott a 12 emberből 11 volt honosított, nálunk meg a 12-ből 1-2. Azért az arányok nem ugyanazok. Enyi erővel Janics Natasa is húzzon vissza a francba. A sportban nemcsak az érzelmi szálak fontosak, a racionalitás legalább olyan fontos szerepet játszik. És ez így van jól. Szerintem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.30. 11:18:49

Ma 14 órakor a magyar női kézilabda-válogatott sorsdöntő meccset vív Japánnal az olimpiai részvételért! Remélem, nyernek lányaink, ill. már a döntetlen is a mi részvételünket jelentené!
HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
Válasz küldése