Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jaja! Kijött tök nyugodtan,lehetett látni rajta,h ezeknek a marháknak adnak még 1 esélyt,és a fiaink is beleegyeznek,erre nem engedték,h elmondja angolul a szöveget,ő meg fogta magát,és nagyon helyesen bejelentette,h ennyi,vége! Bosnyák játékosok integettek is utána szépen a közönségnek,h ti marhák...Etooka írta:Sajnáltam a svéd ellenőrt!Végre sikerült meggyőznie magát és minket is,hogy menjen a meccs,erre a bosnyákok bunkón elkezdenek énekelni!Minősíthetetlen magatartás,ők akartak Vb-re menni?Na ne vicceljenek....
Remélem, a magyar sérültekkel semmi komoly nincs!
nincs az esetről valami felvétel esetleg? nem láttam eddig...Barcaforever írta:Szavak nincsennek a tegnapi meccsre, szégyen, h még mindig vannak ilyen emberek,szurkolók, akik nem tudják hol a határ.Hát mit csinálnának egy tenisz meccsen, ha otthon játszana a kedvencük Nadal ellen...![]()
![]()
Igen esernyő találta el, Gált pedig a szeme alat gyújtóval.
A 21 az 11faithnomore írta:nem láttam a meccset, de mesélték mi történt meg olvastam és érdekelne hogy esetleg később lejátszák-e még a 21 percet vagy lefújták a meccset végleg?
szégyen mi történt!!! még jó h nem láttam a meccset mert a távirányító repült volna rendesen idegességemben!van Bommel írta:Mélységesen egyet kell Veled értenem. Sajnos... Már megint nem a sporté volt a főszerep.Varga Tamás írta:Bosznia - Magyarország 24 - 27, a 49. percben félbeszakadt.
Ezen a meccsen is bebizonyosodott, hogy a Balkán nem Európa része. Gyalázat és gyomorforgató volt, amit a csőcselék megengedett magának. Mindent bedobáltak a pályára, ami a kezük ügyében volt. Sajnos, a bosnyák játékosok, vezetők pedig adták a szurkolóknak nevezett barbárok alá a lovat. A hírek szerint Gál Gyulát szemen dobták, felszakadt a jobb szeme, míg Eklemovicsot egy kemény tárggyal úgy lábszáron dobták, hogy beszakadt a vádlija. A bírókat és az ellenőrt sem kímélték. Sőt. Miután a svéd ellenőr 10 perces misszió után rávette a magyarokat a folytatásra, tovább folytatták a nézők a randalírozást. Valami bosnyák vezető bosnyák nyelven közölte, hogy folytatják a meccset. Rá pár percre a svéd ellenőr is megszólalt - angolul. Mire kifütyülték, elkezdték dobálni. Először bocsánatot kért a nézőktől, hogy nem tud bosnyák nyelven, ezért angolul szeretne szólni - de tovább dobaálták. Ekkor közölte, hogy a mérkőzésnek vége.
A meccsen végig jobbak voltunk. Tisztelet az izlandi bíróknak, akik dacolva 7500 ember hangerejével és lélektani nyomásával korrekt, tisztességes módon vezették a meccset.
Boszniát pedig jól megbüntetném. Messze vannak ők Európától: úgy 500 évnyire.
SZÉP VOLT FIÚK!A Válogatottnak pedig gratula
Mélységesen egyet kell Veled értenem. Sajnos... Már megint nem a sporté volt a főszerep.Varga Tamás írta:Bosznia - Magyarország 24 - 27, a 49. percben félbeszakadt.
Ezen a meccsen is bebizonyosodott, hogy a Balkán nem Európa része. Gyalázat és gyomorforgató volt, amit a csőcselék megengedett magának. Mindent bedobáltak a pályára, ami a kezük ügyében volt. Sajnos, a bosnyák játékosok, vezetők pedig adták a szurkolóknak nevezett barbárok alá a lovat. A hírek szerint Gál Gyulát szemen dobták, felszakadt a jobb szeme, míg Eklemovicsot egy kemény tárggyal úgy lábszáron dobták, hogy beszakadt a vádlija. A bírókat és az ellenőrt sem kímélték. Sőt. Miután a svéd ellenőr 10 perces misszió után rávette a magyarokat a folytatásra, tovább folytatták a nézők a randalírozást. Valami bosnyák vezető bosnyák nyelven közölte, hogy folytatják a meccset. Rá pár percre a svéd ellenőr is megszólalt - angolul. Mire kifütyülték, elkezdték dobálni. Először bocsánatot kért a nézőktől, hogy nem tud bosnyák nyelven, ezért angolul szeretne szólni - de tovább dobaálták. Ekkor közölte, hogy a mérkőzésnek vége.
A meccsen végig jobbak voltunk. Tisztelet az izlandi bíróknak, akik dacolva 7500 ember hangerejével és lélektani nyomásával korrekt, tisztességes módon vezették a meccset.
Boszniát pedig jól megbüntetném. Messze vannak ők Európától: úgy 500 évnyire.
SZÉP VOLT FIÚK!
Mindenki félreértett mindenkit.Lesy írta:Alighanem félreértetted amit írtam. Nekem nem az itthon játszó játékosok ismerettségével van gondom, hanem azokkal, akiket venni akar a Veszprém. Róluk nem hallottam még eddig semmit.
Alighanem félreértetted amit írtam. Nekem nem az itthon játszó játékosok ismerettségével van gondom, hanem azokkal, akiket venni akar a Veszprém. Róluk nem hallottam még eddig semmit.kovinho írta:Nekem nem ez a problémám, legfeljebb Lesy-nek.Lionel Messi Fan írta:azért mert ti sokan nem ismretek egy játékost attól még nem ismeretlen csak nem vagytok benne ebbe a sportágban annyira mint pl. én meg sokan mások