Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem Djokovic nem túl meggyőző. Jól teniszezik kétségtelen, de ő simán megszorítható, míg ha Nadal vagy Federer játszik (és nem egymás ellen), akkor valójában nem is kérdés, hogy ki fog győzni, annyira a kezükben tudnak tartani egy mérkőzést, még ha hátrányban vannak is (mert hát ez is előfordul). Én akit hosszú távon ellenfelüknek gondolok, és akármilyen teljesítményt kinézek belőle (még azt is, hogy akár Nadalt vagy Federert is túlszárnyalja), az a nagyon tehetséges lett fiatal, Ernest Gulbis. Simán legenda lehet belőle.ozsimiki írta:Nadal,h ha így fejlődik,és a kemény pályára is felkészíti a teniszét,akkor brutális karierr vár rá,és hosszú távon Djokovics lesz az ellenfele,de még 1-2 évig Rogerrel vívják a nagyobb csatákat.
Hát te nem érhetsz e két sportember nyomába. Tisztelegj a bajnok előtt, megérdemli, megharcolt a győzelemért, a győzelmet is megérdemelte. Nekem Roger Federer nem szimpatikus, a játéka miatt, de minden tiszteletet megérdemel: teniszezni is tud és sportszerű is. A pincsizésed és a keserűséged meg tartsd meg magadnak...Johannes írta:Szomorkodni aztán nem fogok, eddig sem voltam vmi nagy tenisz fan, a legtöbb meccset unalmasnak tartom, ez nézhető volt. De a pincsi győzelme egy időre elvette a kedvem ettől a sporttol.
Szomorkodni aztán nem fogok, eddig sem voltam vmi nagy tenisz fan, a legtöbb meccset unalmasnak tartom, ez nézhető volt. De a pincsi győzelme egy időre elvette a kedvem ettől a sporttol.Mihu írta:Örülünk isJohannes írta:meccslabda a pincsinél, örülhettek![]()
![]()
És tudod mit? Te meg csak szomorkodj nyugodtan
![]()
Én szeretem a teniszt, meg is néztem volna a meccset, csak 4 sportcsatornából, amit tudunk fogni, egyse adta....ezt a szégyentozsimiki írta: Aki nem szereti a teniszt,és látta vmiért ezt a meccset,az megszerette!