Nemtudom mit szeretnél a stílusoddal elérni,de biztos oka van amiért egy másik emberről,így beszélsz, és ilyen stílusban írod róla a véleményed.gekkodan írta:Vagy mert apuci Anglia 3. legbefolyásosabb embere és Ron Dennis pedig jobban szereti Hamiltont, mint a saját feleségét. Nem mellesleg pedig a srác a McLaren többi osztályában is volt már, csak náluk vezetett.
Én őgy olvastam,hogy Hamilton "apuci" mikor fia gyerek volt, nem volt valami befolyásos,és sokat kellett nélkülözniük,a testvére ráadásül mozgássérült. Az egy dolog,hogy mostmár befolyásos az édesapja,de miért?
Mert Hamilton olyat produkált az F1ben ,mint olyat még senki más 1. évében. És ahhoz is kellett alakitás,hogy odakerüljön. Tudom,hogy Mclaren nevelés,de gondolom nem azért nevelték ott fel,mert egy tehetségtelen kis mitugrász..
Az apja,meg azóta befolyásos mióta,fia F1ben van,előtte nemhiszem,hogy Anglia 3. legbefolyásosabb embere lett volna,és még most sem az.
Hamiltonnak teljesiteni kellett,csak igy kerülhetett oda.
Massanak is ki a menedzsere ha már itt járunk?

Úgyhogy ezt inkább hanyagoljuk,hiába szurkáljátok Hamilton-t azok a "sebek" megtalálhatóak még 1-2másik pilótán is .