2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Czollner Gyulának hívják és 2 évvel ezelőtt még a tárcájában hordta Alonso fényképét.merx írta:mi a neve annak a kommentátornak aki ennyire fényesre nyalja hamilton hátsóját? már hiányolom palikot...
ügyes volt glockpacsizhat hamiltonnal
Folytatom: Glock egy amnatőr ezen a szinten, szerintem összefsta magát. Nem némethez illő módon versenyzett. Amúgy Vettelben szerintem is sokkal több van, mint hamiltonban. Ezt be is bizonyítja majd, amint nyerő autóban ül.Los Banditos írta:Hihetetlenül sajnálom ezt. Ezt idegekkel nem lehetett bírni. Vettel egy hatalmas versenyző, ő lehet akkora mint Schumacher, Hamilton soha. Glock pedig...
A pulzusom kb. 180-on van.
![]()
![]()
Kubica meg visszavette a körét, aminek szintén semmi értelme nemvolt, mégis megzavarta Hamiltont.ozsimiki írta:Minden más körülmények között gratulálnék neki, most nem. Amikor kellett volna nem bírta lenyomni Vettelt, Glock meg elfogyott 100-200méterrel a vége előtt. szerencse éve ez neki, több ilyen nem lesz.
Sztem se.Ez a futam is megmutatta, h nincs felnőve fejben ehhez még.Tudásban felvan, de nem ezen a versenyen....Varatrix írta:Ki merem mondani HAmilton nem érdemli meg, hogy utállom azt az manust. Akkora lesz a pofája mint a bécsi kapu.
Majd megvígasztallak.Los Banditos írta:Úgy zokogok, mint egy 5 éves![]()
![]()
DEEEEEE! A Világ legnagyobb futama!!!! Gyerünk Lewis!!!!!!!!!Varga írta:Neeeeeeeeeee. Hamilton a világbajnok!
Teljesen egyetértek.Varatrix írta:Ki merem mondani HAmilton nem érdemli meg, hogy utállom azt az manust. Akkora lesz a pofája mint a bécsi kapu.