Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Borsos Attilagekkodan írta:Segítsen valaki! Ki a szakkommentátor Matuz mellett? Napok óta vadászom a csóka nevét
feltettük, laposan lőtte, alulról, többiben egyetértek.kovinho írta:
Meg azt nem értem, 7-8 másodperccel a vége előtt, miért nem tesszük fel a kezünket védekezésnél,
Remélem neked lesz igazad, bár nekem gyanús, hogy kivizsgálják, eltiltják, majd hirtelen engedélyezik a játékot. Nem szoktak csak úgy az egészsége miatt eltiltogatni játékosokat. El tudom képzelni, hogy valami felsőbb "parancsra" engedélyezték Görbe játékát. Félreértés ne essék, nagyon örülök, hogy láthatjuk még játszani, de nem szeretném, ha ebből kifolyólag valami komolyabb baja lenne.socio66 írta:Ha már írtad anno,akkor ezt is említsük meg:Varga Tamás írta:Szívritmus-zavarok miatt ideiglenesen eltiltották a kézilabdázástól a 26 éves Görbicz Anitát!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217521
Szerencsére nem komoly a dolog,további sikeres karriert kívánok Neki!
Akkor kapufára,a lényegen nem változtat...ész nélkül lőtte el...Kluivertinho írta: 1. Kapufára lőtte.
2. "Sulc" nem "nevesincs" játékos.
3. Döntetlen lett.
Egyébként tényleg dühítő, hogy nem tudjuk megnyerni a meccset 6 gólos előnyről. Nem az első eset volt.
1. Kapufára lőtte.csababarca írta:Vesztes nemzet vagyunk...![]()
![]()
Hihetetlen hogy egy Iváncsik Tomi hogy lőheti bele a labdát 4 méterről,nemtom hány másodperccel a vége előtt a kapusba![]()
ÉS tudjuk ,mindenki tudta az a Sulc vagy kicsoda,nevesincs dolog fogja rálőni,erre pont rá nem lépünk ki...vicc...
elnézést a hangnemért,de az ilyen ostoba vereségeken nagyon fel tudom húzni magam
Ha már írtad anno,akkor ezt is említsük meg:Varga Tamás írta:Szívritmus-zavarok miatt ideiglenesen eltiltották a kézilabdázástól a 26 éves Görbicz Anitát!
Jobbulást Neki!
Az egészség fontosabb, mint a játék, de reméljük, látjuk még a pályán Görbét!
hát félidőben pedig rendesen gáz volt, nem igen ment a játék ROmánok meg dupla kínaizgattaksocio66 írta:Gratula a kéziseknek,jó kis meccset játszottak,és végre mi jöttünk ki győztesen egy idegtépő meccsből.
Így tovább
szerintem megemlékezhetünk a Zvezda Zvenigorod - Győri ETO KC meccsről is, melyet 29-28-ra nyertünk, és ezzel csoportelsőként továbbjutottunk! (Görbicz nélkül)ozsimiki írta:Magyarország-Ausztrália 41-17, de persze a lényegi része nem ezzel a meccsel kezdődik számunkra, mindenesetre az jó,h a két csapat közit különbség ki is jött teljesen.
Atya ég...Varga Tamás írta:Szívritmus-zavarok miatt ideiglenesen eltiltották a kézilabdázástól a 26 éves Görbicz Anitát!
Jobbulást Neki!
Az egészség fontosabb, mint a játék, de reméljük, látjuk még a pályán Görbét!
Hát azért a keménykezűséggel szerintem nincs baj. Asszem pont a norvégok ellen volt hogy időt kért a mester, és azt hitem leveszi a lányok fejét úgy üvöltött...jelwaz írta:
Egy keménykezű ember kéne oda, mert a szakértelemmél még nincs akkora probléma (bár, hogy nem bírtak kitalálni semmit a norvégok gyors leindítására, az elég aggasztó). Szóval, ha ez a keret nem is egy világverő egyesület, de mehetne az jobban is egy kicsit.