2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt hiszem fenn valaki nem akarja, hogy végre legyen egy normális futam az évben.Leomessi14 írta:Emberek ez mindennek a teteje:
http://www.nemzetisport.hu/formula1/for ... 32709.html?
Tibi1982 írta:Sziasztok.
Az idei Magyar Nagydíjra tudunk helyet szerezni a Klub tribün B szektorába, ami a tervek szerint egy ferrari szurkolók által telített szektor lenne.
Persze, nem csak ferrari fanokat várunk.
Eddig kb 120 vagyunk.
Akit érdekel írjon a tibor.bodnar@freemail.hu-ra, és ott adok bővebb információt.
Üdv
Hamiltont megcsinálták.mindorokke_barca írta:Hamiltont kicsinálták, mégpedig elsősorban Ron. Lewis nagyon gyors de egyéniség hijján semmire sem megy vele. Már sokszor volt arról szó, hogy Ron mennyire a felügyelete alatt akar tartani mindent. Mindig mindenről tudni akart és tudott is. Kimi is többször elmondta ezt. Hát ő nem hagyta magát. Bár nem kedvelem Kimi "tojok mindenre" csak legyen jó autóm stílusát, de legalább van egyénisége.
Hamiltont nagyon elrontotta. Nem képes önálló döntéseket hozni, csak amit a szájába rágnak.
Ugyanez. Pontszerzés lehetett volna lazán. Ugy nézett ki egyész jok vaunk oszt... Leáll a kocsi. Most meg a Cars(nem tom, h irják(kersz)) berakásán szrakodtak. remek...LG írta:Hát Massa most elérhetett volna egy jobb eredményt, de sajna megadta magát a Ferrari. De én még bizakodom![]()
Vettelnek meg grat
Nekem az 1. futam tetszett, de az esőből már elég! Bár amilyen szerencsénk van, még a sivatagban is esni fog.albicelesteX írta:Most nézhető a forma-1!Én élvezem eddig!Ez a legjobb évkezdés amióta lesegetem a versenysorozatot!Csak így tovább!