Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
manuel
Jugador d'estrella

2009.04.25. 14:28:52

Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.25. 14:04:12

Nah

Toyota első sor, Trulli, Glock, majd Vettel, Button, Hamilton, Bari, Alonso, Massa, Rosberg, Kimi

Brawn- dominanciáról már pár hete nem lehet beszélni, Vettel mindig tartja velük a lépést, és jönnek majd fel a nagy csapatok, most meg a Toyota választott valószínű kevesebb benyás taktikát, de a többi etapban sem brillíroztak a Brawn-ok, ellentétben pl Vettellel..

Két Ferrari végre a 10ben, Hamilton masszívan ott van, Alonso is.

Webbert sajnálom.

Holnap remélem vagy Trulli,vagy Vettel nyer (inkább a német), Ferrari győzelemre nem látok esélyt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.04.23. 22:00:34

Affene,jól feladták a leckét a motorsportok.
14 órától lesz a F1 Bahreinben,15től pedig MotoGP Japánban...Talma futamának pont vége lesz,de VALE versenye belelóg.
Mondjuk,ha ez a homokvihar bugi beüt,akkor lehet,h vége is lesz addig :D :?
Ha pedig nem,akkor marad a TV+net kombó :wink:
ÉRdeklődve várom a sivatagi körözgetést.Leültek egy picit a Meki-diffu sagák,így foglalkozhatunk a versennyel.Aztán jövő héten vissza a hazugságok hálójához :arrow: folyt köv Merci ügy. :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.23. 21:47:07

Leomessi14 írta:Emberek ez mindennek a teteje:

http://www.nemzetisport.hu/formula1/for ... 32709.html?
Azt hiszem fenn valaki nem akarja, hogy végre legyen egy normális futam az évben. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.23. 21:44:37

miihii
KHAL

2009.04.23. 15:13:20

Tibi1982 írta:Sziasztok.

Az idei Magyar Nagydíjra tudunk helyet szerezni a Klub tribün B szektorába, ami a tervek szerint egy ferrari szurkolók által telített szektor lenne.
Persze, nem csak ferrari fanokat várunk.
Eddig kb 120 vagyunk.
Akit érdekel írjon a tibor.bodnar@freemail.hu-ra, és ott adok bővebb információt.

Üdv

Én asszem a magam részéről kihagyom.Kissé feszélyezve érezném magam sztem :twisted: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 09:13:24

Sziasztok.

Az idei Magyar Nagydíjra tudunk helyet szerezni a Klub tribün B szektorába, ami a tervek szerint egy ferrari szurkolók által telített szektor lenne.
Persze, nem csak ferrari fanokat várunk.
Eddig kb 120 vagyunk.
Akit érdekel írjon a tibor.bodnar@freemail.hu-ra, és ott adok bővebb információt.

Üdv
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.21. 21:35:51

mindorokke_barca írta:Hamiltont kicsinálták, mégpedig elsősorban Ron. Lewis nagyon gyors de egyéniség hijján semmire sem megy vele. Már sokszor volt arról szó, hogy Ron mennyire a felügyelete alatt akar tartani mindent. Mindig mindenről tudni akart és tudott is. Kimi is többször elmondta ezt. Hát ő nem hagyta magát. Bár nem kedvelem Kimi "tojok mindenre" csak legyen jó autóm stílusát, de legalább van egyénisége.
Hamiltont nagyon elrontotta. Nem képes önálló döntéseket hozni, csak amit a szájába rágnak.
Hamiltont megcsinálták.
Személyisége van :) , csak nehezen viselhető, képmutató, csörtető.
Önálló döntései vannak, 2007-ben is sikerült elindítania a lavinát.

Nehéz lesz kezelnie őt a Mekinek ugyanis meglazult a kapocs a mentora nélkül.

Kép

Azonban meglepne, ha valóban szakítani szeretne azzal a csapattal, amelynek mindent köszönhet.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.21. 20:31:08

Vettelnek nagy Grat,és Webbernek is!
Szépen behozták a kocsit,és láthatóan sokkal gyorsabbak voltak,mint a Brawn,Button örülhet a 3. helynek.
Hamilton magábak cseszte el.. ha 5x nem pörgött meg akkor egyszer sem.
Ferrari nem tudom mit csinál,sok jóra nem számítok tőlük idén.

Kommentátorok.. Engem is egyre jobban idegesitenek,főleg Palik,h oltja Gyulát... Na mind1 :)

Egyébként ritka unalmas verseny volt.. :)
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.21. 20:30:48

LG írta:Hát Massa most elérhetett volna egy jobb eredményt, de sajna megadta magát a Ferrari. De én még bizakodom :oops:
Vettelnek meg grat :wink:
Ugyanez. Pontszerzés lehetett volna lazán. Ugy nézett ki egyész jok vaunk oszt... Leáll a kocsi. Most meg a Cars(nem tom, h irják(kersz)) berakásán szrakodtak. remek...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.21. 20:25:21

Hát Massa most elérhetett volna egy jobb eredményt, de sajna megadta magát a Ferrari. De én még bizakodom :oops:
Vettelnek meg grat :wink:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.21. 08:42:40

Hamiltont kicsinálták, mégpedig elsősorban Ron. Lewis nagyon gyors de egyéniség hijján semmire sem megy vele. Már sokszor volt arról szó, hogy Ron mennyire a felügyelete alatt akar tartani mindent. Mindig mindenről tudni akart és tudott is. Kimi is többször elmondta ezt. Hát ő nem hagyta magát. Bár nem kedvelem Kimi "tojok mindenre" csak legyen jó autóm stílusát, de legalább van egyénisége.
Hamiltont nagyon elrontotta. Nem képes önálló döntéseket hozni, csak amit a szájába rágnak.

Ami a Palikékat illeti, egyre zavaróbb. Régebben valóban nagyon élvezetesen közvetített, mára ez átcsapott szánalmasan undorító kötekedésbe, süt róla, hogy mennyire tájékozatlan, mennyire nincs napirenden az f1-es történésekkel. Ez korábban nem tűnt fel. Miért? Talán azért mert akkor még jobban érdekelte, talán azért, mert net hijján akkor még mi is kevésbé voltunk értesültek a pályán kivül történtekről. Az az érzésem, hogy ha valaki futam előtt fél órával átfutná az elmúlt 1-2 hét történéseit sokkal tájékozottabb lenne mint Palik. Az is lehet, hogy mindkét tényező közrejátszik abban, hogy már már csak szánalommal tudom hallgatni Palik okoskodásait.
Amúgy a futam előtti stúdióbeszélgetés éppen erről szól, letárgyalják a futamok között történt eseményeket. Régen nagy érdeklődéssel figyeltem, mostmár nem mondanak olyat, amit ne olvastam volna korábban valamelyik szakportálon.

Hihetetlenül zavar, amilyen bunkó stílusban oltja Gyulát. Megérteném ha lenne rá oka. Fordított esetben érthető lenne. Gyulát sem bírom mondjuk mert állandóan idióta "összeesküvéselméleteket" gyárt bonyolít mindent amit csak tud, mert nagyot akar mondani, de a részéről abszolút helytálló lenne szivatni a tudatlan Palikot, mert ez a legidegesítőbb, hogy úgy próbál hü.lyét csinálni Gyulából, hogy közben süt róla, hogy össze-vissza beszél. Döngeti a mellét, hogy pilótafelismerő versenyt nyert annó, de összekeveri Kubicát a Bmw-ben Rosberggel a williamsben. A toro rossot képtelenek megkülönböztetni a Red bulltól. Mondjuk pilótafelismerésben nem marad el Gyulától. Ez sem dícséret.

A futam közvetítésről meg annyit, hogy van egy halom + információjuk, nem is csak egy monitort figyelnek, nem csak azt a képet látják mint mi, de ha a futam közben bekapcsolom a livetimeingot már jobban tudom, hogy mi történik a pályán mint ők. Siralmas.

Ez egy kicsit hosszúra sikerült, de hát szokás mondani, evés közben jön meg az étvágy.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.20. 23:31:33

Hehe... A nagy Ron Dennis bácsi öröksége... Már első évben is gyanús volt, hogy egy 2x-es világbajnok mellett mit meg nem engednek a zöldfülü újonc Hamiltonnak, annak ellenére, hogy vitathatatlanul jól vezetett.

Mégis csak a hülye nem látta, hogy Dennis saját fiaként tekint a kis feketére, de ha mégsem egyértelmű, akkor meg lehet nézni Kovalainen teljesítményét. Ennyire nem ratyi a finn, hogy gyakorlatilag tavaly év eleje óta akkora pofonokat kap a csapattársától, elvileg ugyanazzal a kocsival. Mindenki tudta, hogy őt is azért vették, hogy a maradékot csipegesse Lewis után.

Hát most majd kiderülnek az igazi erőviszonyok, kiváltképp, ha a McLaren oda kerül, ahova való és kap egy jó nagy kizárást, miután 2 év alatt 2x-ra szégyeníti meg a sportot és annak tisztaságát.

Már pár oldallal arrébb leírtam a véleményem az egész csürhéről, nagyon bízom benne, hogy az FIA megbünteti őket Hamiltonostul és Mercistül. Aztán mehet a Force Indiát vezetni.

Még undorítóbb, hogy a saját hazugságai után azzal fenyegetőzik, meg durcizik, hogy kiszál. Na akkor mutattam volna rá az ajtóra. Csak hát még volt Dennis...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.20. 23:22:38

http://www.vezess.hu/forma1/hamilton_el ... ren/18425/

tényleg más lehet majd kicsit a szitu, Ron nélkül.

Ferrarinál pedig az első európai futamon debütált újításoktól várnak vmit, ami ha nem megfelelő, lehetséges már h attól fogva 2010re koncentrálnak, remélem beválik!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
xavi4ever
Barça C

2009.04.20. 16:32:21

há épp ez a lényeg..nagyon vicces tud lenni mikoó gyulámnak hívja oszt kioktatja..nagyon elvok azzal h hallagatom.. :lol:
Xavier Hernández Creus, Andrés Iniesta Lujan and Bastian Schweinsteiger FOREVER!!!!
Iker Casillas is the best goalkeeper!!!
A forma1-ben hajrá:Felipe Massa, Kimi Raikkönen, Sebastian Vettel, Fernando Alonso!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.20. 16:27:18

Én rühellem a Palikot. Ahogy osztja egyfolytába szegény Czollnert. Mindennel offolja, beszól neki, okoskodik olyan helyzetekbe mikor nyilvánvalóan "Gyulám"-nak van igaza.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
xavi4ever
Barça C

2009.04.20. 16:21:01

én nagyon jót szoktam szórakozni a kommentátorokon.mostis mikor a sarkáról felismerte az egyiket a palik..meg legalább nem csak aggódok a ferrarik miatt hanem nevetek is a kommentáláson.szal én bírom őket, nincs velük smmi bajom..:) :lol:
Xavier Hernández Creus, Andrés Iniesta Lujan and Bastian Schweinsteiger FOREVER!!!!
Iker Casillas is the best goalkeeper!!!
A forma1-ben hajrá:Felipe Massa, Kimi Raikkönen, Sebastian Vettel, Fernando Alonso!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.19. 16:31:06

Most néztem meg a futamot!

Hát nekem már elegem van az esőből, tavaly is minden második futam az volt, most 3/2. Gyönyörű...
Felüdítő néha nézni a kavarodást, de most már hiányzik egy rendes futam. Pár hétig nem bánnám ha nem lenne eső...

Vettel hihetetlen. Ennyi.

Hálistennek a két Brawn sem verhetetlen (nem csak az eső miatt szárazon is jobb volt a két Bika).

Minden tisztelet kijár (ha még nem is szeretem) Hamiltonnak, valamint természetesen Alonsonak, ők ketten VERSENYEZTEK! Ugyan mindketten hibáztak is, de roló le, oszt adjad neki, ez az ami miatt megszerettem Alonsot, és ezért ismerem el Hamiltont.

Raikönnen meg nézzen gyorsan magába, és húzzon el rallyzni vagy ahova akar. Nem érdemli meg a Ferrarit. Értem én hogy rossz a kocsi, de kb az ment el aki akart. Nem csak a végén, az egész futamon...szégyen, és szánalom.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lesy
Capitá del Barça

2009.04.19. 15:43:17

Nem vagyok egy nagy F1-fan, de ami a Ferrarival történik az elég fura. A legnagyobb költségvetéssel gazdálkodnak, és jelenleg a Force Indiával vannak egy szinten. Pedig még azt sem lehet mondani, hogy a pilótáik nem tudnak vezetni....
gg86
Jugador d'estrella

2009.04.19. 15:25:19

A két kommentátor tevékenysége valóban hagy némi kívánni valót maga után :) Gyula szókincsének 90 %-a (legalábbis amit a közvetítés alatt használ) az "ujujujj", "jajj", "jujj", "neee", "áááá" szavakból áll, szinte sírva jajjgat fel, ha egy autó megpördül a vízes úton, stb. Sajnos Palik sem a régi már, össze se lehet hasonlítani a néhány évvel ezelőtti "működését" a mostani fellengzős stílusával.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.04.19. 13:23:41

Már nem azért de Palik amit mond néha az nem azt mutatja mint ha értene is hozzá.Amit Massánál is mondott semmi köze nem volt hozzá nem is olyan hangja volt mint amit mondott. Igazad van socio néha tényleg kész röhej a kommentálás.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.19. 13:20:59

palik néhányszor szerintem is rendkívűl zavaró volt, a légterelős magánszámánál levettem a hangot a tvről.
gratulálok vettelnek, végre megint izgalmas a forma-1!
annak meg külön "gratulálok", akinek sikerült a monszun-időszakra versenyeket szervezni délkelet-ázsiába...
PUYOL-XAVI-INIESTA
socio66

2009.04.19. 13:15:49

Azért ez a Palik-Czollner ritka szánalmas volt megint..
Egyrészt Palik egy bunkó paraszt Gyulával és folyamatosan bizonygatja felsőbbrendűségét,meg hozzáértését a dolgokhoz,Gyula meg egy szerencsétlen gyökér,aki szó nélkül tűri,hogy minden hétvégén szétoltsák a fejét..vicc
Mondjuk Gyula tényleg mond néha ökörségeket,de Palik se panaszkodhat.. 10/6 szor téveszti el az éppen látható autó nevét,vagy sofőrjét..ma is volt minden..Williams helyett BMW,Red Bull-Toro Rosso,meg hasonlók..
Meghát a 'poénnak' álcázott MIG-es kérdése,meg Gyula kioktatása a rosszul álló BMW légterelőnél..az már szánalmas volt..
szvsz ő is magába nézhetne kicsit.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.19. 13:07:46

Az esőből már nekem is elég!Viszont nézhetőbb számomra mióta nem ferrari vagy mclaren uralom van!Ennek ellenére nem szurkolok senkinek!Csak ne hamilton!Ez a lényeg!
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.19. 13:03:23

albicelesteX írta:Most nézhető a forma-1!Én élvezem eddig!Ez a legjobb évkezdés amióta lesegetem a versenysorozatot!Csak így tovább!
Nekem az 1. futam tetszett, de az esőből már elég! Bár amilyen szerencsénk van, még a sivatagban is esni fog. :roll:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Válasz küldése