Az nem volt sportszerű tényleg, hogy mikor nekiment a széknek (?) Kálmán, akkor továbbment a Pécs, és szinte emberelőnyben betolták a trojkát.
De Kálmán tényleg az, iszonyat unszimpatikus ember. Nem véletlenül utálják szinte mindenhol. De ebbe most ne menjünk bele.
Felsorolhatok én is csomó mindent, hogy egy támadáson belül négyszer fújtak pécsi faultot, de felesleges. Végeredményen nem változtat.
Azért nem látod másképp, mert nem úgy nézted a meccset, mint én, szóval semlegesként.
Ezt a meccset nem a bírók döntötték el, hiába mondod, hogy hárommal többen voltak a pécsiek...
Az meg a másik, hogy rengetegszer történt az, hogy a szombathelyi játékosok túlreagálták a dolgot, ezzel hergelve föl a nézőket. (Ilyet egyébként Szolnokon Cziczástól szoktam látni, és nagyon nem szeretem ezért!)
És egyébként nem hinném, hogy te jobban láttad a csarnokból, hogy hogy volt az épp aktuális vitatott helyzet, mint én, aki többször is végignézte a tévében a lassítás segítségével.
Amúgy gratulálok a Pécsnek és a Falconak is.
És TK-nek külön, aki a dudaszó után nem ment ünnepelni a többiekhez, hanem kezet fogott a hazaiakkal.