sergi1989 írta:Én nem tudom mi volt ott ,valamiért az alapszakasz végéig úgy volt hogy az a meccs újra lesz játszva mert nem indult el időben a támadóidőt jelző óra vagy vmi hasonló és így született a mindent eldöntő kosár. Ez lett megóvva asszem!
szurkolókkal nekem személy szerint semmi bajom bárcsak Pakson is lenne hasonló!
Kedden remélem nagyon sokan érkeznek és nagyon jó lesz hangulat!
és bíró se nyúl bele a meccsbe akkor mindenki jól fog szórakozni!
Két dolog miatt óvták meg egyébként a meccset:
- szurkolók rendbontása (plexi betörése a vendég pad mögött)
... teszem hozzá, azoknál a fújásoknál már én is oltottam a bírókat a csarnokkal együtt, pedig nem igazán szoktam.
- a másik az óra, erről nincs sok infóm, de egyébként nem múlott ezen semmi,
mert: én úgy tudom, hogyha ti nyertek, akkor alapszakaszgyőztesek vagytok (ez így is van), de mivel nekünk mínuszban van még egy vereségünk ezáltal, csak a 8. helyen végeztünk volna, ergo: ugyanúgy Atom-Olaj párharc lett volna.
Nem múlott ezen semmi, maximum ha bejuttok a döntőbe, és a Pécs is bejut (elég nagy a sansz), akkor elvész a pályaelőnyötök.
Szerintem is rengetegen jönnek, és hát a szolnoki szurkerek nevében köszönjük a dicsérő szavakat!

Hogyha az Olajt fogadja bármely csapat, ott tényleg nagy hangulat szokott lenni.
Szerk: egyébként tényleg jobb csapatotok van, erősebb a pad sokkal. De az Olajt sem kell félteni, otthon nagyon nehezen veszítenek, a szurkolók mindig belehatják a győzelembe őket, az 5. meccsen pedig bármi lehet.
Jó szurkolást a kövi meccsre!