2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Legyen igazad, én is ebben reménykedemRivaldo11 írta:Nagy meccset, és Del Potro győzelmet várok ma este. Ha "elfelejti", hogy ez élete első GS fináléja, és hozza amit tud, nyerhet. Persze az esélyes Federer, de remélem borul majd a papír.
Szerintem 3 játszmában fog nyerni Federer.gekkodan írta:Magyar idő szerint este 10-kor US OPEN Férfi egyes döntő:
Roger Federer (1) - Juan Martin Del Potro (6)
Nagyon jó meccsnek ígérkezik a történet, annak dacára, hogy látszólag sima Federer-sikerre számítana mindenki. Del Potro ugye 3 szettben intézte el Nadalt, Federer pedig szintén 3 szettben jutott tovább Djokovic ellen.
A szakemberek többsége szerint a jelenlegi mezőnyben forma alapján Federer után Del Potro a 2. legjobb játékos kemény borításon. Eddig a US Open igazolta is a várakozásokat.
Én sem számítok egyértelmű Federer-sikerre, bár valószínűleg a svájci behúzza, minimum 4 szettre számítok, 5 szett esetén pedig már abszolút 2 esélyes lesz a gém.
Néhány fogadóiroda oddsa:
bet365 1.28 vs 3.75
Interwetten 1.30 vs 3.20
bwin 1.25 vs 3.63
Unibet 1.30 vs 3.60
Elég egyértelmű Federer-siker a bukiknál, de ez sokat változhat...
Fontos még megemlíteni, hogy eddig 6x találkoztak és mindegyik meccsen a svájci nyert. A legszorosabb meccs az idei Roland Garroson volt, ahol Federer 3 szettben jutott tovább az argentínon.
Szerintem 2 döntő fontosságú tényező van:ozsimiki írta:
látszik mennyire híg lett ez a női mezőny,de ennek ellenére teljesen megérdemli,hiszen megverte mindkét Williams-t akik még mindig olyan szinten játszanak mint akkoriban, szóval GRT KIM!
bizony nem semmi, pedig emlékszem,h visszavonulása előtt mennyit "kapart" azért a fránya egyetlen GS győzelemért, rengetegszer kikapott elődöntőben, döntőben, főleg Henin-től (Krojf írta:Így kell visszatérni!
A szabadkártyásként induló Kim Clijsters 7-6, 6-3-ra verte Wozniackit a US Open női fináléjában, így a US Open 2009-es bajnoknője lett!
Le a kalappal Előtte!
Anyaként hőstettet vitt véghez!
K.
http://www.youtube.com/watch?v=5hFRgAAVLPsozsimiki írta:jesszus Isten hogy jutott meccs lasztihozilyet se sokat látni, ilyen láb között ütést már láttam, hogy átment,de hogy hálónál álló játékos mellett,ilyen sebességgel,és szélre...kemény
![]()
ozsimiki írta:már hagyni akarnám a témát,de ezekre muszáj írnomgekkodan írta: Nadal salakon verhetetlen, de kemény borításon talán az Ausztrál Openen volt utoljára klasszis a játéka.
Persze hozzáteszem, hogy Federer mentálisan kb ott volt akkora kátyúban, mint a Nadal-szurkolók szerint Rafa most. Így azt a győzelmét meg erről az oldalról lehetne megközelíteni, de felesleges. Mondjuk beszédes, hogy Federer annyira padlón volt, hogy még sírt is a meccs után milliók előtt.
![]()
Nadal ausztrál open mellett, két nagy mester versenyt is megnyert kemény pályán, utána még jó,h nem volt formában kemény pályán,mivel nem kemény versenyek következtek. aztán a kemény pályás szezon folytatása (wimbledon után) már rég sérült volt,vagy úgy tért vissza![]()
Federer Nadal ellen már kikapott salakon,füvön, régebbi kemény pályás versenyeken,és legutóbb ausztrál openen, ellene egyszerűen mindig kevés fejben, nincs itt arról szó,h mélyponton volt fejben ott,és akkor, hanem arról,h Nadal ellen nem mehet biztosra,és ez kikészíti![]()
sírni meg azért sírt szerintem,mert kb akkor 0 sansza volt,h ebben az évben még nyer vmi komolyat. csak hát történtek dolgok...
Federer egy embertől tart ebben a mezőnyben gs-en, az Nadal, mert mások nem tudják megverni, egyszer sikerült Nole-nak 2éve ausztrál openen az elődöntőben,és senki más sehol... nem csoda,h stresszel ha a spanyol ellen játszik.
rem ma Nole ellen is fog picit