Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én valahogy úgy látom, hogy ha ezen a futamon a ferrari nem nyer magabiztosan, akkor ennek az évnek is vége.. Meki meg egy tapasztalt csapat, két tapasztalt világbajnok versenyzővel, tudják mikor kell ott lenni, ha makkal is.. RB pedig messze a mezőny felett volt, legalábbis szezon első felében, ami mostanra egalizálódott, de ha lett volna eszük, már biztos előnnyel vezetnék a vb. állást..ozsimiki írta:nem meglepő, itt is meki győzelmet várok (várja a fene,inkább úgy írom,h az lesz szntem) aztán az év befejező szakaszában megnézhetjük,hogy hogy ajándékozza végleg el az évet a RedBull.
Régi már de én csak most vettem észre nem szeretném reagálatlanul hagyni.ozsimiki írta:
Gergo!
Nekem is többet számít az emberi tényező, de ennyi erővel Sutil is megérdemelné a VB-t nem? ő is kihozza a maxot a gépből többnyire. Csak nála ez nem a 2-5.helyen autókázást jelenti és ezáltal nem tud annyi leesni mások szerencsétlenségeiből, hibáiból,hogy legyen VB-re sansza. Engem az zavar,hogy a RedBullosok rengeteg futamon ajándékoztak,akár technika,akár káosz,akár egyedi hibák miatt,és nem az nyert aki alapból képes lett volna rá. Nem igen van olyan év (rem ez sem lesz olyan),ahol az lesz a végén a győztes aki az év eddigi 80-85%ban esélytelen lett volna a futamgyőzelemre önerőből (eddigi futamok =100%)... Természetesen Hamilton fanokat nem fogja zavarni, engem sem zavarna, Ő kihozza többnyire a maxot a gépből,de ha ez a max a VB 3.helyére lenne elég,akkor legyen arra elégnem tudom érthető e mit akarok kihozni.
de mind1, nem mi döntjük el, én úgy érzem hogy ez az év nagyon kijárna a RedBullnak, végig folyamatosan az elejétől ott vannak, megérdemelnék. Akartam egy focis hasonlatot,de felesleges, mivel vagy egyetért valaki, vagy full nem.
Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
--> Nem mondható hagyományosan nagy csapatnak, 2-3 éve szép folyamatosan fejlődnek, erre az évre ők csinálták meg a legjobb kocsit, MINDEN pályán van sanszuk legalább a dobogóra,de a győzelemre is. Nem kell várniuk végre egy egyenesekkel dúsított pályára, és a sok ok miatt mégse ők vannak egyelőre az elején. Minden esetre ha full semleges lennék (nem vagyok az, Mekit nem szeretem, se Alonsot) én tuti akkor is nekik szurkolnék, ezek miatt is.
fáking diszgrész
Hoppácska! Akkor marad a kommentátorkodás. Szívhatják Czollnerrel egymás vérét.El fanático írta:A mai nappal távozott Palik Laci a Hungaroring Zrt. éléről.
Amúgy csak nekem fura, hogy pont egy korábbi olimiai bajnok kajakozó lesz az új vezér? Oké, hogy az Újpestnél is volt magas pozícióban meg a MOB-nál is, de miért pont ő?
Mondom h az F1 elment rossz irányba!!Barcaman1993 írta:Mikaosz a hsz-edre reagálva. Van egy olyan érzésem az F1-gyel kapcsolatban, hogy az elmúlt 3 évben nem az nyert aki "megérdemelte" volna. Hami mikor vb-t nyert, emlékezhetünk mennyiszer megbüntették stb.
Button, ha jól emlékszem olyan 85 pont körül nyert. Ha visszaemlékeztek, ebből 70-et az első 7 futamon szerzett. Meg arra is vissza lehet emlékezni, hogy korábban Sumi 120 pont fölött volt és úgy lett 2. helyezett. Ezzel az évvel megint így vagyok. Az elől lévők közül senki nem érdemelné meg. Talán max. Hamilton, de őt ki nem állhatom. Webber és Vettel annyit hibázik, főleg az utóbbi, hogy már rég megnyerhették volna a VB-t. Button-nak akkor mákja van, mint a nagyon. Állandóan kipotyognak előle az emberek, de vagy 5 előzést nem láttam tőle idén. Alonso meg állandóan elrontya valamivel a futámat amihez a többieknek szinte semmi köze.
Vettel túl sokat hibázik...eleget ahhoz, hogy EMIATT ne legyen a VB-tabella élén. Mindenkinek voltak pechjei és kiesései ebben az évben, sőt Vettel helyenként meg is tudta úszni ezeket a problémákat kiesés nélkül, csupán visszacsúszott, de pontszerzőként fejezhette be a futamot.ozsimiki írta:Vetteles részre meg csak annyit tudok írni megint,h természetesen elismerem,h többet hibázik mint pl Hamilton, de azt meg nektek kellene belátni (Te,Gergo),h még ezek ellenére is bőven ott lenne az elejében még mindig ha nincs ennyi pechje is.
Miért ne? - A konstruktőri címet megérdemelnék, hisz övék a legjobb kocsi. De az egyénit egyik pilótájuk sem érdemli meg, sz*rvashibákat vétenek egész szezonban, nem tudják kihasználni az autóban rejlő potenciált. Normál esetben a két pilótájuk között kéne eldőlnie a címnek.ozsimiki írta:Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
2008-ban, ha jól emlékszem az utolsó 6 futamon ő szerezte a legtöbb pontot!BarcaBaku írta:Persze h ott van egy szóval sem mondtam h nem de mikor láttál tőle ilyet mint most h odacsapta ilyen kiélezett szituban mikor minden pont számít én régebben nem nagyon...
Am nem emlékszem h csodát tett volna 08-ban vagy 09-ben
08-ban szingapúrban nyert de arról kiderült h kellett neki az SC Fujiban asszem akk erőből nyert az tényleg szép volt
09-ben viszont én semmire jóra sem emlékszem nem is akart igazán nyerni mert tudta jövőre megy a Ferkához...
De azért be kell látnod h visszaesett a teljesítménye nem hiába ordítozták Maranelloban h jöjjön vissza Raikonnen mondom úgy h nem vok Kimi fan...meg Hamilton se pláne nem de ez a VB az övé lesz sztem..!!
Teljesen igazad van, túl korán írtam, amit. Nem vártam meg a nyilatkozatokat, Gyulának hinni főbűn szinte, de futam közben úgy éreztem,h ebben igaza is lehet, hozzáadva a körülményeket (20kör még az esőig kb,stb, vigyázni a gumikra) és már láttunk pár példát rá nála is, hogy elkezd spórolni.Vito írta:Gyulának azért nem kell mindent elhinni.ozsimiki írta:
Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
"Könnyedén előretörtem a 2. helyre, de az első körben megsérült a vezetőszárny bal első véglapja, ezért maximálisra kellett állítanom a felső terelőlap szögét. Ettől csúszkálni kezdett az autó hátulja anélkül, hogy jobb lett volna a tapadás az elején"
az első és a harmadik szektorok idejével nem is volt baj, a legtöbbet a középsőben vesztette a LT szerint. mindenesetre káosz nélkül nem tudta volna befogni Hamiltont, mert nagyon gyors volt, ahogy egész évben.
Persze h ott van egy szóval sem mondtam h nem de mikor láttál tőle ilyet mint most h odacsapta ilyen kiélezett szituban mikor minden pont számít én régebben nem nagyon...Barcaman1993 írta:A második fele igaz az első fele nem igazán. A higgadsága talán tényleg nincsen meg, de a precizitása még mindig a legjobbak közé emeli. Amit a hulla gyönge Renault-tal művelt az elmúlt 2 évben az a csodával határos volt. Előtte meg ugye 2 vb cím meg egy 3. hely 1 pontos hátránnyal. Az én szememben még mindig ott van a legjobbak közt.BarcaBaku írta: Alonso-már nem a régi pont azt veszítette el ami régebben 2-szeres VB győztessé tette a higgadtságát és a végtelen precizitását.Túl sokat akartak tőle a Ferrarinál mindenki tőle várta a csodát és egyszerűen kapkod meg a gép se elég jó!
A második fele igaz az első fele nem igazán. A higgadsága talán tényleg nincsen meg, de a precizitása még mindig a legjobbak közé emeli. Amit a hulla gyönge Renault-tal művelt az elmúlt 2 évben az a csodával határos volt. Előtte meg ugye 2 vb cím meg egy 3. hely 1 pontos hátránnyal. Az én szememben még mindig ott van a legjobbak közt.BarcaBaku írta: Alonso-már nem a régi pont azt veszítette el ami régebben 2-szeres VB győztessé tette a higgadtságát és a végtelen precizitását.Túl sokat akartak tőle a Ferrarinál mindenki tőle várta a csodát és egyszerűen kapkod meg a gép se elég jó!
Azért ez erősen ok-okozat gyanús. Lehetséges, ha ugyanúgy bántak volna vele korábban mint a többi versenyzővel most nem értékelődnének föl azok a dolgok amiket másnál egy "vállrándítással" elintézünk.miihii írta:PEdig ennél egyszerűbben tényleg nem tudom kifejteni.Röviden:ozsimiki írta:Nem írom le még egyszer amit a püben miihiinek. De jó azért látni,h teljesen azonosságot véltek felfedezni a különböző szituációk között, még akkor is, ha egyik után büntetik, másik után meg nem az illetőt.
Én amúgy szeretem a vicceket, meg a szépen kifejtett hszeketMost egyiket se kaptam
![]()
![]()
Vettel feltolta Buttontmegcsúszott,ez van.Szóra sem érdemes.
HA Hamilton tolta volna fel mondjuk ugyanígy -büntivel együtt- valamelyik kollegájáta nagyarcú feka gyökér nem bírt az eszével és jól kicseszett szegény XY-nal.A népmuvészeti cserépedény.
Ozsi!
Tudod nagyon jól,h a többség nem a büntetés elmaradása miatt szokta szidni,az csak a második fázis.Elsőre csuklóból meleg éghajlatra van küldve olyan volumenű dolgokért,amiket másnál egy vállrándítással elnéznek ugyanazok.
Nem olyan bonyolult ez,több szót talán nem érdemel.Egy lábjegyzetnek szántam csak,és nem érdemes túlbeszélni.
Gyulának azért nem kell mindent elhinni.ozsimiki írta:
Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.