Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.11. 15:14:49

Hejj gyerekek rég láttam már Ferrari pole-t. :mrgreen:

Igen megvan!
Végre sikerült!

Megérdemelten nyerte Fernando az időmérő edzést.
Visszajöhetnek a világbajnok esélyei. [-o<

1. Alonso
2. Button
3. Massa
4. Webber
5. Hamilton
6. Vettel

Ez most jó lenne a verseny után is, mert így még közelebb lennének egymáshoz a pilóták! :)

Most gondolkoztam és tavaly előtt volt azt hiszem 1. az időmérőn a Ferrari. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.09.11. 15:19:52-kor.
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.11. 15:12:25

q3 előtt azt mondtam hogy vagy Alonso vagy Hamilton ez igazából be is jött 8) de Hamilton-t előrébb vártam most.
Uccsó két kört elszúrta , először elvette majd a következőben a célegyenes utáni sikánt rontotta el nagyon csúnyán.
Mindenesetre úgy gondolom egy 3. hely hozható simán, sztem az F-csatornás cucc jobban működik ezen a pályán lehet átpakolik majd Hamiltonnak is.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.11. 13:23:52

2. és 3. szabadedzésen is ott voltak a ferrarik az első 5ben.
Itt bárki nyerhet én azt mondom.
Vettel
Webber
Hami
Button
Alonso is esélyes a pole-ra.
DE én még Massát sem írnám le.
1:21-es idő biztosan kell a pole-hoz.
Ma hajrá minden spanyolnak!
Barca-nak, Nadalnak és Alonsonak is! :twisted:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.09.11. 13:12:50

ozsimiki írta:nem meglepő, itt is meki győzelmet várok (várja a fene,inkább úgy írom,h az lesz szntem) aztán az év befejező szakaszában megnézhetjük,hogy hogy ajándékozza végleg el az évet a RedBull.
Én valahogy úgy látom, hogy ha ezen a futamon a ferrari nem nyer magabiztosan, akkor ennek az évnek is vége.. Meki meg egy tapasztalt csapat, két tapasztalt világbajnok versenyzővel, tudják mikor kell ott lenni, ha makkal is.. RB pedig messze a mezőny felett volt, legalábbis szezon első felében, ami mostanra egalizálódott, de ha lett volna eszük, már biztos előnnyel vezetnék a vb. állást..

De minek a szócséplés, Webber úgyis behúzza, utolsó futamon kilöki a fél mezőnyt, megnyeri a vb. és visszavonul.. a formula1 társadalma pedig egy személyben emeli meg a kalapját és néz fel rá. :D :D :D No meg felsóhajt.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.11. 13:04:21

ozsimiki írta:

Gergo!

Nekem is többet számít az emberi tényező, de ennyi erővel Sutil is megérdemelné a VB-t nem? ő is kihozza a maxot a gépből többnyire. Csak nála ez nem a 2-5.helyen autókázást jelenti és ezáltal nem tud annyi leesni mások szerencsétlenségeiből, hibáiból,hogy legyen VB-re sansza. Engem az zavar,hogy a RedBullosok rengeteg futamon ajándékoztak,akár technika,akár káosz,akár egyedi hibák miatt,és nem az nyert aki alapból képes lett volna rá. Nem igen van olyan év (rem ez sem lesz olyan),ahol az lesz a végén a győztes aki az év eddigi 80-85%ban esélytelen lett volna a futamgyőzelemre önerőből (eddigi futamok =100%)... Természetesen Hamilton fanokat nem fogja zavarni, engem sem zavarna, Ő kihozza többnyire a maxot a gépből,de ha ez a max a VB 3.helyére lenne elég,akkor legyen arra elég :) nem tudom érthető e mit akarok kihozni.

de mind1, nem mi döntjük el, én úgy érzem hogy ez az év nagyon kijárna a RedBullnak, végig folyamatosan az elejétől ott vannak, megérdemelnék. Akartam egy focis hasonlatot,de felesleges, mivel vagy egyetért valaki, vagy full nem. :D

Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
--> Nem mondható hagyományosan nagy csapatnak, 2-3 éve szép folyamatosan fejlődnek, erre az évre ők csinálták meg a legjobb kocsit, MINDEN pályán van sanszuk legalább a dobogóra,de a győzelemre is. Nem kell várniuk végre egy egyenesekkel dúsított pályára, és a sok ok miatt mégse ők vannak egyelőre az elején. Minden esetre ha full semleges lennék (nem vagyok az, Mekit nem szeretem, se Alonsot) én tuti akkor is nekik szurkolnék, ezek miatt is.
Régi már de én csak most vettem észre nem szeretném reagálatlanul hagyni.
Szval akkor megfordítanám.
Az legyen akkor a világbajnok aki alatt a legjobb technika van még akkor is ha eléggé elmaradnak egyéni produkcióban egy világbajnoktól?
Merthogy Webber és Vettel de főleg Vettel minimum annyival elmarad idén Hamilton-tól mint a Mclaren a Redbull-tól.(Webber teljesítménye ettől függetlenül kellemes meglepetés főleg nekem.)
Szval inkább az egyéni teljesítmény döntsön már.
Hiába a bajnok technika ha taktikailag messze elmaradnak a Mclarentől, megjegyzem ez is a csapathoz tartozik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.10. 13:17:54

nem meglepő, itt is meki győzelmet várok (várja a fene,inkább úgy írom,h az lesz szntem) aztán az év befejező szakaszában megnézhetjük,hogy hogy ajándékozza végleg el az évet a RedBull.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.10. 12:40:11

Bekezdett a Mclaren
1. helyen Button 3. helyen meg Hamilton.
2. helyen meg Vettel végzett.

Nagyon erősnek tűnik az Mclaren.
Ferrarik majdnem 1 mp-t kaptak Buttontól. :?
Kíváncsi leszek a folytatásra. :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.09. 22:34:17

ozsimiki írta:http://f1hirek.hu/hir/Hivatalos__a_Ferr ... 1009082110

ilyesmire számítottam.
fáking diszgrész

itt a folytatása:
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... ott_vegre/

Egyébként pár napja montezemolo elhintette(vlenül pont most :lol: :lol:) hogy készek kiszállni az F1-ből nyitottak bármilyen más versenysorozatra , meg ugye a fő ferraris pocokkal az élen igazából nem is tudom én mire számítottam.
Sajnos ténylegesen szüksége van az F1-nek a Ferrari-ra szépen ki is használják
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.09. 15:43:41

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.31. 22:35:26

versenyezni versenyez attól még továbbra is úgy tudom, többnyire azok miatt nem kommentárkodik annyit mostanában.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.31. 22:06:27

El fanático írta:A mai nappal távozott Palik Laci a Hungaroring Zrt. éléről.
Amúgy csak nekem fura, hogy pont egy korábbi olimiai bajnok kajakozó lesz az új vezér? Oké, hogy az Újpestnél is volt magas pozícióban meg a MOB-nál is, de miért pont ő? :roll:
Hoppácska! Akkor marad a kommentátorkodás. Szívhatják Czollnerrel egymás vérét. :D
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.08.31. 21:58:53

A mai nappal távozott Palik Laci a Hungaroring Zrt. éléről.
Amúgy csak nekem fura, hogy pont egy korábbi olimiai bajnok kajakozó lesz az új vezér? Oké, hogy az Újpestnél is volt magas pozícióban meg a MOB-nál is, de miért pont ő? :roll:
Kép
BarcaBaku
Barça B

2010.08.30. 14:59:08

Barcaman1993 írta:Mikaosz a hsz-edre reagálva. Van egy olyan érzésem az F1-gyel kapcsolatban, hogy az elmúlt 3 évben nem az nyert aki "megérdemelte" volna. Hami mikor vb-t nyert, emlékezhetünk mennyiszer megbüntették stb.
Button, ha jól emlékszem olyan 85 pont körül nyert. Ha visszaemlékeztek, ebből 70-et az első 7 futamon szerzett. Meg arra is vissza lehet emlékezni, hogy korábban Sumi 120 pont fölött volt és úgy lett 2. helyezett. Ezzel az évvel megint így vagyok. Az elől lévők közül senki nem érdemelné meg. Talán max. Hamilton, de őt ki nem állhatom. Webber és Vettel annyit hibázik, főleg az utóbbi, hogy már rég megnyerhették volna a VB-t. Button-nak akkor mákja van, mint a nagyon. Állandóan kipotyognak előle az emberek, de vagy 5 előzést nem láttam tőle idén. Alonso meg állandóan elrontya valamivel a futámat amihez a többieknek szinte semmi köze.
Mondom h az F1 elment rossz irányba!!
2000-2004 Schumi VB cím ezzel nem lehet vitatkozni
2005-Itt inkább Raikonennek adnám utólag sokszor agyonverte Alo-t de a gép megbízhatatlan volt olyan mint a Red Bull Q.va gyors de megbízhatatlan (am azt is Newey tervezte)
2006-Ez Aloé nyílt sisakos küzdelemben megverte Schumit
2007-Ez sztem bár nagyon nem örültem volna ha így lett volna de Hamiltonnak kellett volna(sry a sok volnáért :lol: )megnyernie újonckét egyből felvette a ritmust volt egy 2-szeres VB csapattrása oké h tolták de akk is szép volt
2008-Hamilton nyert herotikus küzdelemben de ez csak papíron az övé Massa jobb volt csak a csapata elvette tőle -benne hagyták a tankolócsövet
-motorok szériahibásak (a ringen 3 körrel a vége előtt 1.helyről,ugyanez monaco csak akk futam közepén)
2009-Button nyert eléggé sz@r teljesítménnyel első 7 futamból 6-ot nyert oks azzal yamamoto is nyert volna de csak azér nem kötök bele mer naon más sem érdemelte volna meg rajtakívül a Red Bullnak volt 1-2 jó futama
2010-Hamilton-Webber csata amit Hamilton fog nyerni és megérdemelten mert a Red Bullnak van ha az összes pályát nézzük konstans 0,5sec előnyük és még sem tudnak nyerni amikor viszont a Mclarennek megvan a tempója akk behozták 1-2-be őket vagy amikor volt a kavarodás Ausztráliába tudták mi Button erőssége kin tartották és végül megnyerte a futamot szal jó a taktik és mikor meg nem polér mennek akkor is általába kihozzák a cuccból a maxot..!és nem vok Mclaren fan sőt..
Vito
Llegenda del Barça

2010.08.30. 13:23:30

egyébként kevesen írnak itt a Renault eredményeiről! hihetetlen, hogy egy 'futottak még' autóból milyen erős verdát építettek az év közepére, miközben mindenki a RB-Ferrari-McLaren kombóval van/volt elfoglalva, ők szépen lassan felértek melléjük. 50 fillért nem tettem volna rájuk..

Monzaban érdekes futam lesz, ferrari-meki csatát várok, az RB-nek túl kevés a kanyar. kíváncsi vagyok, h fogja-e használni valaki az F-csatornát..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.30. 13:18:44

Mikaosz a hsz-edre reagálva. Van egy olyan érzésem az F1-gyel kapcsolatban, hogy az elmúlt 3 évben nem az nyert aki "megérdemelte" volna. Hami mikor vb-t nyert, emlékezhetünk mennyiszer megbüntették stb.
Button, ha jól emlékszem olyan 85 pont körül nyert. Ha visszaemlékeztek, ebből 70-et az első 7 futamon szerzett. Meg arra is vissza lehet emlékezni, hogy korábban Sumi 120 pont fölött volt és úgy lett 2. helyezett. Ezzel az évvel megint így vagyok. Az elől lévők közül senki nem érdemelné meg. Talán max. Hamilton, de őt ki nem állhatom. Webber és Vettel annyit hibázik, főleg az utóbbi, hogy már rég megnyerhették volna a VB-t. Button-nak akkor mákja van, mint a nagyon. Állandóan kipotyognak előle az emberek, de vagy 5 előzést nem láttam tőle idén. Alonso meg állandóan elrontya valamivel a futámat amihez a többieknek szinte semmi köze.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.30. 13:08:05

ozsimiki írta:Vetteles részre meg csak annyit tudok írni megint,h természetesen elismerem,h többet hibázik mint pl Hamilton, de azt meg nektek kellene belátni (Te,Gergo),h még ezek ellenére is bőven ott lenne az elejében még mindig ha nincs ennyi pechje is.
Vettel túl sokat hibázik...eleget ahhoz, hogy EMIATT ne legyen a VB-tabella élén. Mindenkinek voltak pechjei és kiesései ebben az évben, sőt Vettel helyenként meg is tudta úszni ezeket a problémákat kiesés nélkül, csupán visszacsúszott, de pontszerzőként fejezhette be a futamot.
ozsimiki írta:Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
Miért ne? - A konstruktőri címet megérdemelnék, hisz övék a legjobb kocsi. De az egyénit egyik pilótájuk sem érdemli meg, sz*rvashibákat vétenek egész szezonban, nem tudják kihasználni az autóban rejlő potenciált. Normál esetben a két pilótájuk között kéne eldőlnie a címnek.
Aki az eddigi futamok alapján megérdemelné a VB-t, az Hamilton. Bizonyos futamokon (kb. minden harmadik) autójának teljesítménye jó esetben is csak a 9-10.helyre volt elég!!!, ő mégis 4-5-6. helyekre hozta be az autót. (persze a VB-cím nem a "megérdemlés" témaköre)
Ugyanez fordítottan igaz a Ferrari-ra, hisz náluk a rossz döntések (mind egyéni és mind csapat) miatt nincs ott az autójuk, ahol kellene lenniük.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.30. 13:03:00

BarcaBaku írta:Persze h ott van egy szóval sem mondtam h nem de mikor láttál tőle ilyet mint most h odacsapta ilyen kiélezett szituban mikor minden pont számít én régebben nem nagyon...
Am nem emlékszem h csodát tett volna 08-ban vagy 09-ben
08-ban szingapúrban nyert de arról kiderült h kellett neki az SC Fujiban asszem akk erőből nyert az tényleg szép volt
09-ben viszont én semmire jóra sem emlékszem nem is akart igazán nyerni mert tudta jövőre megy a Ferkához...
De azért be kell látnod h visszaesett a teljesítménye nem hiába ordítozták Maranelloban h jöjjön vissza Raikonnen mondom úgy h nem vok Kimi fan...meg Hamilton se pláne nem de ez a VB az övé lesz sztem..!!
2008-ban, ha jól emlékszem az utolsó 6 futamon ő szerezte a legtöbb pontot!
2009-ben, egy szingapúri 3. hely volt a csúcs, de nem tudom, hogy emlékszel-e, de ha nem emlékezz vissza, mindig kiestek a csapattársai a Q1-ben, míg Alonso elvitte azt a tragacsot a Q3-ig.Annál rosszabb autó abban az évben a Torro Rosso, meg talán a Force India volt (bár ez nem biztos, ha így visszaemlékezek, bocs, ha tévedek).
Én viszont egyszer emlékszem mikor sok pontot dobott el. 2007, Fuji. Hamilton volt az első, Alonso meg a második helyről kiesett a monszunban. Aztán tudjuk, hogy mi döntött a legvégén...

Voltak bukásai, talán ez az éve a leggyöngébb egyéni szinten (ha 2 győzelmet lehet annak nevezni, meg 1 második helyet), az elmúlt 5 évben. Én még reménykedek, aztán max. jövőre.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.30. 12:49:20

Vito írta:
ozsimiki írta:
Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
Gyulának azért nem kell mindent elhinni.
"Könnyedén előretörtem a 2. helyre, de az első körben megsérült a vezetőszárny bal első véglapja, ezért maximálisra kellett állítanom a felső terelőlap szögét. Ettől csúszkálni kezdett az autó hátulja anélkül, hogy jobb lett volna a tapadás az elején"
az első és a harmadik szektorok idejével nem is volt baj, a legtöbbet a középsőben vesztette a LT szerint. mindenesetre káosz nélkül nem tudta volna befogni Hamiltont, mert nagyon gyors volt, ahogy egész évben.
Teljesen igazad van, túl korán írtam, amit. Nem vártam meg a nyilatkozatokat, Gyulának hinni főbűn szinte, de futam közben úgy éreztem,h ebben igaza is lehet, hozzáadva a körülményeket (20kör még az esőig kb,stb, vigyázni a gumikra) és már láttunk pár példát rá nála is, hogy elkezd spórolni.

Vetteles részre meg csak annyit tudok írni megint,h természetesen elismerem,h többet hibázik mint pl Hamilton, de azt meg nektek kellene belátni (Te,Gergo),h még ezek ellenére is bőven ott lenne az elejében még mindig ha nincs ennyi pechje is. Technikai hibákról most ne beszéljünk,volt elég, legyen csak a gumi...hány összeérést láttunk már? Alig okozott valami gondot másoknál, Vettelnek csak ezek miatt volt már idén 3 defektje,és ment el miatta az esélye az adott futamon,de ez csak az egyik pechforrás.

Gergo!

Nekem is többet számít az emberi tényező, de ennyi erővel Sutil is megérdemelné a VB-t nem? ő is kihozza a maxot a gépből többnyire. Csak nála ez nem a 2-5.helyen autókázást jelenti és ezáltal nem tud annyi leesni mások szerencsétlenségeiből, hibáiból,hogy legyen VB-re sansza. Engem az zavar,hogy a RedBullosok rengeteg futamon ajándékoztak,akár technika,akár káosz,akár egyedi hibák miatt,és nem az nyert aki alapból képes lett volna rá. Nem igen van olyan év (rem ez sem lesz olyan),ahol az lesz a végén a győztes aki az év eddigi 80-85%ban esélytelen lett volna a futamgyőzelemre önerőből (eddigi futamok =100%)... Természetesen Hamilton fanokat nem fogja zavarni, engem sem zavarna, Ő kihozza többnyire a maxot a gépből,de ha ez a max a VB 3.helyére lenne elég,akkor legyen arra elég :) nem tudom érthető e mit akarok kihozni.

de mind1, nem mi döntjük el, én úgy érzem hogy ez az év nagyon kijárna a RedBullnak, végig folyamatosan az elejétől ott vannak, megérdemelnék. Akartam egy focis hasonlatot,de felesleges, mivel vagy egyetért valaki, vagy full nem. :D

Lehet teljesen rosszul érzem,de szerintem a semlegesek is igazságosabbnak tartanák a RedBull sikert év végén.
--> Nem mondható hagyományosan nagy csapatnak, 2-3 éve szép folyamatosan fejlődnek, erre az évre ők csinálták meg a legjobb kocsit, MINDEN pályán van sanszuk legalább a dobogóra,de a győzelemre is. Nem kell várniuk végre egy egyenesekkel dúsított pályára, és a sok ok miatt mégse ők vannak egyelőre az elején. Minden esetre ha full semleges lennék (nem vagyok az, Mekit nem szeretem, se Alonsot) én tuti akkor is nekik szurkolnék, ezek miatt is.
Kép
BarcaBaku
Barça B

2010.08.30. 12:16:26

Ha így folytatja az F1 akk tönkre fog menni h már versenyezni sem lehet normálisan pl a Schumis manőver a 10. helyért én is meglepődtem meg minden de 10 helyes rajtbüntetés VICC!!
Megölik a versenyzést mindig jönnek h előzések kellenek bla-bla-bla meg h show kéne de nem az a show egy szurkoló h Valenciába meg hasonló pályákon az a legnagyobb látványosság h pár újgazdag plázacica veri a nyálát a pálya melletti épület medencés teraszában.
Ez a Tilke nem bír egy normális pályát se csinálni csak ilyen szennyeket pl én azonnal kivenném a naptárból Valenciát,Szingapúrt,meg a Magyart is ha nem lennék magyar mer itt sme naon lehet versenyezni csak ha durván 1seccel gyorsabb vagy.
Visszahoznám:Imola,A1 Ring(osztrák),Magny-Courst meg hasonló pályákat ahol még versenyek vannak de már minden a pénzről meg a látványról szól és a versenyzés háttérbe szorul..
Teljesen tönkreteszik az F1-et pl:ha már vmelyik csapat kitalál vmi újat pl F-csatorna, vagy tavayl még dupla-diffúzor akk a többi csapat elkezd rinyálni azt betiltják mer nincs verseny mer vki gyorsabb vicc..pályák kellenének a versenyzéshez
vagy a merci motorereje azt atöbbi csapat belenyúlhat a motorba..vicces akkor sem lehet előrébb lépni vagy ellépni a másiktól ha jobb munkát végzel...Az F1 így tönkre fog menni mindenki alszik el a futamokon még a helyszínen is.. sürgősen változtatni kell ki kell b@szni az ilyen sz@r pályákat és visszahozni a régebbi pályákat..
Én már csak abban bízok h az FIA meg Bernie felébred és arégiek mint Schumacher vagy Barrichello megmutatja mi az igazi versenyzés!!
Mikor Vettel megkapta a büntit a Sc miatt a Hungaroringen akk elkezdett rinyálni nem úgy mint a 90-es évek elején és közepén akk megfogta az illető felszívta magát azt a gyorsabb autójával visszajött azt megnyerte a versenyt de ezek már nem komolyan mondom csak a kormányom tudják állítani a gombokat..
Utáltam Hamiltont de egyre szimpatikusabb mer ő pont ellent mond ennek az F1 [auto_cenzúra] irányba megy dolognak ő még tud versenyezni rem Schumi kap maga alá egy normális Mercit és akk ők 2-en fognak VB-ért menni mer a többire mostanában nagyon ki vok akadva... :?
BarcaBaku
Barça B

2010.08.30. 12:07:35

Barcaman1993 írta:
BarcaBaku írta: Alonso-már nem a régi pont azt veszítette el ami régebben 2-szeres VB győztessé tette a higgadtságát és a végtelen precizitását.Túl sokat akartak tőle a Ferrarinál mindenki tőle várta a csodát és egyszerűen kapkod meg a gép se elég jó!
A második fele igaz az első fele nem igazán. A higgadsága talán tényleg nincsen meg, de a precizitása még mindig a legjobbak közé emeli. Amit a hulla gyönge Renault-tal művelt az elmúlt 2 évben az a csodával határos volt. Előtte meg ugye 2 vb cím meg egy 3. hely 1 pontos hátránnyal. Az én szememben még mindig ott van a legjobbak közt.
Persze h ott van egy szóval sem mondtam h nem de mikor láttál tőle ilyet mint most h odacsapta ilyen kiélezett szituban mikor minden pont számít én régebben nem nagyon...
Am nem emlékszem h csodát tett volna 08-ban vagy 09-ben
08-ban szingapúrban nyert de arról kiderült h kellett neki az SC Fujiban asszem akk erőből nyert az tényleg szép volt
09-ben viszont én semmire jóra sem emlékszem nem is akart igazán nyerni mert tudta jövőre megy a Ferkához...
De azért be kell látnod h visszaesett a teljesítménye nem hiába ordítozták Maranelloban h jöjjön vissza Raikonnen mondom úgy h nem vok Kimi fan...meg Hamilton se pláne nem de ez a VB az övé lesz sztem..!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.30. 12:00:29

BarcaBaku írta: Alonso-már nem a régi pont azt veszítette el ami régebben 2-szeres VB győztessé tette a higgadtságát és a végtelen precizitását.Túl sokat akartak tőle a Ferrarinál mindenki tőle várta a csodát és egyszerűen kapkod meg a gép se elég jó!
A második fele igaz az első fele nem igazán. A higgadsága talán tényleg nincsen meg, de a precizitása még mindig a legjobbak közé emeli. Amit a hulla gyönge Renault-tal művelt az elmúlt 2 évben az a csodával határos volt. Előtte meg ugye 2 vb cím meg egy 3. hely 1 pontos hátránnyal. Az én szememben még mindig ott van a legjobbak közt.
BarcaBaku
Barça B

2010.08.30. 11:56:48

Jó futam volt ezt a pályát soha nem fogja kivenni Bernie a naptárból mer akk nagyon megverem..mindenki imádja ki nem tojja le h nincsenek luxus épületek az embereknek is ez kell h igazi verseny legyen...

Úgy néz ki h Vettel-Alonso-Button hármasnak annyi mer.

Vettel-nem bírja a nyomást amit a Hungaroringen is csinált szánalom h lemaradt az SC mögött,nem elég higgadt túl sokat hibázik nem koncentrál így nem lesz VB fiatal nagyon gyors de még bőven van mit tanulnia!
Alonso-már nem a régi pont azt veszítette el ami régebben 2-szeres VB győztessé tette a higgadtságát és a végtelen precizitását.Túl sokat akartak tőle a Ferrarinál mindenki tőle várta a csodát és egyszerűen kapkod meg a gép se elég jó!
Button-egy jó pilóta aki jó időbe volt jó helyen egy csonka évben alá raktak egy jó kocsit igazán nem volt ellenfele VB lett túlsztárolták és ez van amikor van ellenfél akkor tűz nélkül nem lehet VB-t nyerni 1-et sem előz csap spórol a gumikkal bla-bla-bla.. sokszor jól jön de könyörgöm legalább akarjon már versenyezni..

A VB sztem azon fog múlni kinek milyen megbízható lesz a gépe és ki tud higgadt maradni
Úgy néz ki Webber-Hamilton csata lesz és Hamilton fog nyerni mer egyszerűen jobb pilóta mint Webber hiába gyorsabb az RB hibázni fognak...
A többiek is visszajöhetnek de sztem erre már nincs túl sok esély..
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.30. 11:42:18

miihii írta:
ozsimiki írta:Nem írom le még egyszer amit a püben miihiinek. De jó azért látni,h teljesen azonosságot véltek felfedezni a különböző szituációk között, még akkor is, ha egyik után büntetik, másik után meg nem az illetőt.

Én amúgy szeretem a vicceket, meg a szépen kifejtett hszeket :D Most egyiket se kaptam :cry: :twisted: :D
PEdig ennél egyszerűbben tényleg nem tudom kifejteni.Röviden:
Vettel feltolta Buttont :arrow: megcsúszott,ez van.Szóra sem érdemes.
HA Hamilton tolta volna fel mondjuk ugyanígy -büntivel együtt- valamelyik kollegáját :arrow: a nagyarcú feka gyökér nem bírt az eszével és jól kicseszett szegény XY-nal.A népmuvészeti cserépedény.
Ozsi!
Tudod nagyon jól,h a többség nem a büntetés elmaradása miatt szokta szidni,az csak a második fázis.Elsőre csuklóból meleg éghajlatra van küldve olyan volumenű dolgokért,amiket másnál egy vállrándítással elnéznek ugyanazok.
Nem olyan bonyolult ez,több szót talán nem érdemel.Egy lábjegyzetnek szántam csak,és nem érdemes túlbeszélni.
Azért ez erősen ok-okozat gyanús. Lehetséges, ha ugyanúgy bántak volna vele korábban mint a többi versenyzővel most nem értékelődnének föl azok a dolgok amiket másnál egy "vállrándítással" elintézünk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Vito
Llegenda del Barça

2010.08.30. 11:11:33

ozsimiki írta:
Button talán köv futamtól kevésbé kezd spórolni,és magára rántani mindenkit,ettől függetlenül Vettel csúszott meg nem Ő. Nah Hami elcsúszik? máshogy nem igen van sansz rá,h ne 1. legyen.
Gyulának azért nem kell mindent elhinni.
"Könnyedén előretörtem a 2. helyre, de az első körben megsérült a vezetőszárny bal első véglapja, ezért maximálisra kellett állítanom a felső terelőlap szögét. Ettől csúszkálni kezdett az autó hátulja anélkül, hogy jobb lett volna a tapadás az elején"
az első és a harmadik szektorok idejével nem is volt baj, a legtöbbet a középsőben vesztette a LT szerint. mindenesetre káosz nélkül nem tudta volna befogni Hamiltont, mert nagyon gyors volt, ahogy egész évben.
Vettel kapcsán gergovel egyet kell értenem, ugyanezt fogalmaztam meg többször is ebben az évben.
X@vi
Barça B

2010.08.30. 09:03:38

Végeredmény
1. Lewis Hamilton szépen hibátlanul lehuzta a versenyt megérdemelten győzőt itt spában de mivel egy pár biró elég jöszivű volt vele nem éerdemli meg a vb győzelmet(kivéve ha minden versenyén ilyen jól vezet és ha vagy 45 pont előnyt oszehoz magának

2. Mark Webber szerencse nagyon kellet neki nem itt végzet volna ha nincs ekora szerencséje hogy az előtuk lévőek kihuljanak és nincs kubica malőrje a bokszban

3. Robert Kubica egyfolytában jobban teljesit a kocsijánál sajnálom a bakiját a bokszban rendes kocsit aláraknanak kuubica alá simán meglenne a vb címe

4. Felipe Massa ment előre egyenesen hibátlanul ehez nincs mit hozáfüznőm

5. Adrian Sutil ment massa után hibátlanul enyi
[Force India] + 9.094
6. Nico Rosberg igy vált be az esős taktikája

7. Michael Schumacher szépen előrehozta magát hátulról

8. Kobajasi Kamui nem rosz pikóta kicsit tanul kitudja mi lesz belőke

9. Vitalij Petrov megküzdött a helyezéséért

10. Vitantonio Liuzzi algersuari kizárásával került ise

11. Pedro de la Rosa szinte csak szenvedett

12. Sébastien Buemi kuzdött de nem vitte a kocsi

13. Jaime Alguersuari hát kellet neki lávágnia a sikánt

14. Nico Hülkenberg fiatal pilőta bármi kisülhet belőle de tőle töbet vártam
15.
Sebastian Vettel hát amit ezen a futamon csinált elképesztő szerencsétlenség és megondolatlanség volt benne

kiesetek
Fernando Alonso
taktikai hibák szegénybe belemenntek hát ez van el kell viselnie
Jenson Button rátartot vettelre féken voltak vettel megcsuszot kilőkete ehhez nincs mit hozáfüzni

Rubens Barrichello 300 verseny bravó gyors kiesés bravó
:P
Csabesz
Válasz küldése