USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
fcbarca0827!
Hmm, durván eltér a véleményünk a PO-ról...
Rögtön szembetűnő dolog hogy a nem a Pats van a döntőben, pedig ha hibázni fognak, azt pont a döntőben fogják megtenni, nem látom esélyét annak, hogy ne jussanak el odáig. Abban egyetértek viszont hogy a Steelersel fogják játszani a főcsoportért. Az megint más kérdés, hogy szerintem a Ravens fog simán továbbjutni és nem a KC.
Másik ágon azt mondom, hogy ez a GB nekem kevés. Nem csak hogy az SB-hez, de még a Philly-vel is nehezen tudom összeegyeztetni...
A Saints szerintem is eljut a főcsopi döntőig.
Na majd meglássuk, ez mégiscsak NFL, nem egyszerű a helyzet...
Szerk.: közben látom a Pats-re módosítottál, oké, az egyezik:D
Hmm, durván eltér a véleményünk a PO-ról...
Rögtön szembetűnő dolog hogy a nem a Pats van a döntőben, pedig ha hibázni fognak, azt pont a döntőben fogják megtenni, nem látom esélyét annak, hogy ne jussanak el odáig. Abban egyetértek viszont hogy a Steelersel fogják játszani a főcsoportért. Az megint más kérdés, hogy szerintem a Ravens fog simán továbbjutni és nem a KC.
Másik ágon azt mondom, hogy ez a GB nekem kevés. Nem csak hogy az SB-hez, de még a Philly-vel is nehezen tudom összeegyeztetni...
A Saints szerintem is eljut a főcsopi döntőig.
Na majd meglássuk, ez mégiscsak NFL, nem egyszerű a helyzet...
Szerk.: közben látom a Pats-re módosítottál, oké, az egyezik:D
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ez neked, hogy jött ki? Nincsenek... KATTmessideco írta:És igen, a Raiders ott van a rájátszásban. Kivel fognak játszani?
AMERIKAI FŐCSOPORT (AFC)
WILD CARD
Indianapolis Colts (3.)–New York Jets (6.)
Kansas City Chiefs (4.)–Baltimore Ravens (5.)
FŐCSOPORT-ELŐDÖNTŐ
New England Patriots (1.)–New York Jets (6.)
Pittsburgh Steelers (2.)–Kansas City Chiefs (4.)
NEMZETI FŐCSOPORT (NFC)
WILD CARD
Seattle Seahawks (4.)–New Orleans Saints (5.)
Philadelphia Eagles (3.)–Green Bay Packers (6.)
FŐCSOPORT-ELŐDÖNTŐ
Atlanta Falcons (1.)–Green Bay Packers (6.)
Chicago Bears (2.)–New Orleans Saints (5.)
FŐCSOPORT DÖNTŐ:
New England Patriots (1.) -Pittsburgh Steelers (2.)
New Orleans Saints (5.) -Green Bay Packers (6.)
SUPER BOWL:
New England Patriots - Green Bay Packers
De, azért hajrá Saints.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
És nem, nincs ott a rájátszásban. Tehát senkivel nem fognak játszani.messideco írta:És igen, a Raiders ott van a rájátszásban. Kivel fognak játszani?
Nah, ha már ennyire gusztustalanul unalmas, éééés mellé még szánalmas meccsekkel volt tele ez a forduló, akkor már mért ne jusson az NFL történetében először csapat negatív mérleggel a PO-ba...igen, a Seahawks megverte a Ramst....
Azért pár dologra nem számítottam:
1. Green Bay Packers - Chicago Bears 10 - 3
Komolyan azt hittem, hogy képesek 3 ponttal meccset nyerni a Macik...fantasztikus védelem ide, futójáték nélküli Packers oda, ez szánalmas volt Áronéktól....
2. A NY Giants - Washington Redskins 17 - 14
Manning tud 92 yardos TD passzt pöccenteni? Nem semmi, de az is vicces, hogy ez ellen a Skins ellen sikerül az utolsó esélyüket is majdnem elcseszni...
3. Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles 14 - 13
Azt megérti az ember, hogy a Dallasnak kellett volna a Top5 a drafton, és ennek érdekében mindent megtettek, hogy kikapjanak, na de hogy még így sem sikerült őket megverni....oké hogy cseresor, na de a D jól tolta így is....egy baj volt, hogy Kolb ismét megmutatta
a büdös életben nem kíván első számú QB lenni...szánalmas teljesítmény.
Azért pár dologra nem számítottam:
1. Green Bay Packers - Chicago Bears 10 - 3
Komolyan azt hittem, hogy képesek 3 ponttal meccset nyerni a Macik...fantasztikus védelem ide, futójáték nélküli Packers oda, ez szánalmas volt Áronéktól....
2. A NY Giants - Washington Redskins 17 - 14
Manning tud 92 yardos TD passzt pöccenteni? Nem semmi, de az is vicces, hogy ez ellen a Skins ellen sikerül az utolsó esélyüket is majdnem elcseszni...
3. Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles 14 - 13
Azt megérti az ember, hogy a Dallasnak kellett volna a Top5 a drafton, és ennek érdekében mindent megtettek, hogy kikapjanak, na de hogy még így sem sikerült őket megverni....oké hogy cseresor, na de a D jól tolta így is....egy baj volt, hogy Kolb ismét megmutatta

-
- Director del Fútbol
Igen, de az NBA tekintetében ez már megszokott nálunk ( Let's go CELTICSBob_Marley írta:Azt hiszem hasolnó volt a gondolatmenetünkKalap1988 írta:All starra:
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment)- Kevin Love- Nene
Kelet: Rondo-Dwayne Wade-Lebron James-Amare Stoudemire-Dwight Howard
Keleten volt egyszerűbb dolgom, bár azért itt is gondolkodtam.Nálam Ellis, nálad Manu (s igazad van Ginobili nem csak 1edül de vezeti s Spursot előre, s ki tudja, talán komolyan kell venni a Texasi csapatot)!
Minden más megegyezik
szerk: nem nagyon szoktam ilyenekbe belemenni, de ha Olivér egész meccsen Bérszezni fog, akkor kihullik a hajam!Rossz a fülnek (Minneszóttát már befogadtam, de ez???

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt hiszem hasolnó volt a gondolatmenetünkKalap1988 írta:All starra:
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment)- Kevin Love- Nene
Keleten volt egyszerűbb dolgom, bár azért itt is gondolkodtam.

Minden más megegyezik
szerk: nem nagyon szoktam ilyenekbe belemenni, de ha Olivér egész meccsen Bérszezni fog, akkor kihullik a hajam!Rossz a fülnek (Minneszóttát már befogadtam, de ez???

-
- Director del Fútbol
All starra:
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment
)- Kevin Love- Nene
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment

Ennek én is örülnék, mert a Tampa nyerő szituban van a Saints ellen, és ha a Giants is ki talál kapni, akkor a Tampa ellen játszhatnánk a wild card roundot (mármint az Eagles ugye)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondanom sem kell hatalmas rangadó, s hajrá Bears, rondítsuk csak el szépen a sajtosok álmait, s pihenjenekk csak a következő szezonig
Viccet félre téve, erős nagy a GB, s tényleg jó lenne, kiütni őket, mert a PO-ban tudnának menetelni, s igenis akárki akármit mond a Chicago igenis SB esélyes, s jó lenne ezt ma bizonyítani is 

-
- aka Game90
NFL maraton a Sport2-n:
21:45 Green Bay - Chicago
02:15 Seattle - St. Louis
21:45 Green Bay - Chicago
02:15 Seattle - St. Louis
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Akkor még józanodhattok bőven, mert az NHL magyar idő szerinti vasárnap hajnali 02:00-ra tolta a kezdést!VictorValdes19 írta:Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 19:00
Holnap a józanodás mellett lehet nézni a sport1en a Winter Classicot!
Nekem kiváló ez így, mert így legalább láthatom!
Gondolom időjárási és nézettségi okok játszanak közre az időpont megváltoztatásában.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 19:00

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
All-Starra:
West: Kevin Durant, Kevin Love, Billups, Bryant, Nené.
East: James, Pierce, Rondo, Wade, Howard.
Nekem most ők "tetszenek".
West: Kevin Durant, Kevin Love, Billups, Bryant, Nené.
East: James, Pierce, Rondo, Wade, Howard.
Nekem most ők "tetszenek".
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Én valahogy szívesen izgalmasabbá tenném mint az NHL, mint pedig az NBA küzdelmeit!
Október elejétől április közepéig mindkét liga lezavar 82 alapszakasz mérkőzést, ami szerintem irgalmatlan sok, ráadásul többmilliárd dollárba kerül az a rengeteg utazás is, nem beszélve a hatalmas kerozinmennyiségről is, amit a repcsik a levegőbe puffogtatanak ki, ami nem csekély mértékben szennyezi Amerika levegőjét.
A két főcsoport megmaradna, de minden csapat csak kétszer játszana egymással a főcsoportokon belül, ami drasztikusan csökkentené a meccsszámot, meg a két liga rezsijét, ráadásul minden meccs élet-halál lenne, mint az NFL-ben!
Az egyszerűsített, takarékosabb, izgalmasabb alapszakasz után persze a playoff ugyanúgy menne, mint eddig bármikor.
Lehet hogy előbb-utóbb mindkét liga rákényszerül a takarékosságra, de szerintem ezt kéne csinálni már régóta.
82 meccsből a negyede, ötöde kevésbé érdekli magukat a játékosokat is, ráadásul ennyi meccsben rengeteg sérülésveszély van.
Ez Krojfotok véleménye persze, de ha Ti másként érzitek, akkor uccu ide vele!
K.
Október elejétől április közepéig mindkét liga lezavar 82 alapszakasz mérkőzést, ami szerintem irgalmatlan sok, ráadásul többmilliárd dollárba kerül az a rengeteg utazás is, nem beszélve a hatalmas kerozinmennyiségről is, amit a repcsik a levegőbe puffogtatanak ki, ami nem csekély mértékben szennyezi Amerika levegőjét.
A két főcsoport megmaradna, de minden csapat csak kétszer játszana egymással a főcsoportokon belül, ami drasztikusan csökkentené a meccsszámot, meg a két liga rezsijét, ráadásul minden meccs élet-halál lenne, mint az NFL-ben!
Az egyszerűsített, takarékosabb, izgalmasabb alapszakasz után persze a playoff ugyanúgy menne, mint eddig bármikor.
Lehet hogy előbb-utóbb mindkét liga rákényszerül a takarékosságra, de szerintem ezt kéne csinálni már régóta.
82 meccsből a negyede, ötöde kevésbé érdekli magukat a játékosokat is, ráadásul ennyi meccsben rengeteg sérülésveszély van.
Ez Krojfotok véleménye persze, de ha Ti másként érzitek, akkor uccu ide vele!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos Pistonstól kikaptunk Detroitban, de hát most már abszolút benne vannak a vereségek!Pacers elleni visszacsatolnék (mert a Pistonst még nem láttam
)!Kiemelném Daniels-t nagyon fontos szituban (-10ről kezdtünk el kosarazni), dobott pár szép kosarat!Meg kell említeni volt 1-2 bírói „hiba”, ami minket segített szoros állásnál, de minden tisztelet az Indiana-é, jók voltak, s nehéz küzdelmes csata volt!
Én már leadtam a szavazatomat az All-Starra gondoltam megosztom!
Kelet (ez nekem könnyebb volt)
Rondo-Wade-James-Stoudamire-Howard
Szerintem nem kell magyaráznom, mindegyik játékos húzó emberre csapatának, s főleg Rondo-Stou hihetetlen idén, a többiek „csak” az elvárható!
Nyugaton
Na itt szerintem meglepőeket húztam, de az idei teljesítményeket néztem, s nem a nevek alapján döntöttem!
Paul-Ellis-Durant-Love-Nene
Talán Ellis, Nené meglepő, de úgy gondolom az idei szereplésük rászolgál!
Bryant hol van?Ez is jogos, de úgy gondolom érthető módon, a Pora tartogat Kobe, s számomra annyira nem meggyőző a játéka!Amikor láttam, nem volt az a megállíthatatlan 24es!
Majd mindenki szavazzon aki teheti, kíváncsi vagyok a jelöltekre
Jah és Scalabrine-t jelöltem, hogy legyen a listán, nem meglelpő módon

szerk:
Official word on KG: Muscle injury to the outside of his right leg, below the knee and above the ankle. He is scheduled for an MRI tomorrow.
about 3 hours ago via Tweetie for Mac
Remélhetőleg nem lesz baj, hiányozna Kevin nagyon, talán 3-4 héttel megússza!

Én már leadtam a szavazatomat az All-Starra gondoltam megosztom!
Kelet (ez nekem könnyebb volt)
Rondo-Wade-James-Stoudamire-Howard
Szerintem nem kell magyaráznom, mindegyik játékos húzó emberre csapatának, s főleg Rondo-Stou hihetetlen idén, a többiek „csak” az elvárható!
Nyugaton
Na itt szerintem meglepőeket húztam, de az idei teljesítményeket néztem, s nem a nevek alapján döntöttem!
Paul-Ellis-Durant-Love-Nene
Talán Ellis, Nené meglepő, de úgy gondolom az idei szereplésük rászolgál!
Bryant hol van?Ez is jogos, de úgy gondolom érthető módon, a Pora tartogat Kobe, s számomra annyira nem meggyőző a játéka!Amikor láttam, nem volt az a megállíthatatlan 24es!
Majd mindenki szavazzon aki teheti, kíváncsi vagyok a jelöltekre
Jah és Scalabrine-t jelöltem, hogy legyen a listán, nem meglelpő módon

szerk:
Official word on KG: Muscle injury to the outside of his right leg, below the knee and above the ankle. He is scheduled for an MRI tomorrow.
about 3 hours ago via Tweetie for Mac
Remélhetőleg nem lesz baj, hiányozna Kevin nagyon, talán 3-4 héttel megússza!

Hát kikapott a Boston és Garnett megsérült...hiába ők a liga legjobb csapata ha vki mindig sérült, a PO-ban gond lehet...
A Miami meg rekordot állított fel közben
A Miami meg rekordot állított fel közben

-
- Capitá del Barça
Nem vezetném le, de én is Packers/Eagles - Patriots döntőt várok. (Tudom, hogy a GB még nem is biztos résztvevőEazzy írta: Ki mit tippel, hogyan lesznek a párosítások![]()

Úgy érzem, hogy a Pats egyszer fog hibázni, de akkor végzeteset, úgy hogy legyen a Philly. Félelmetesek minden téren.
Már csak egy forduló, és PO az NFL-ben.
Ki mit tippel, hogyan lesznek a párosítások
Az én tippem:
AFC
Bye:
NE Pats (1st seed) & Steelers (2nd seed)
Wild Card Weekend:
NY Jets (6th seed) - Kansas City Cheifs (3rd seed)
Baltimore Ravens (5th seed) - Indianapolis Colts (4th seed)
Division Round:
NY Jets - NE Patriots
Baltimore Ravens - Pittsburg Steelers (ebben nagyon nem vagyok biztos, inkább csak remélem...)
Conference Round:
Baltimore Ravens - NE Patriots
NFC
Bye:
Atlanta Falcons (1st seed) & Chicago Bears (2nd seed)
Wild Card Weekend:
Green Bay Packers (6th seed) - Philadelphia Eagles (3rd seed)
New Orleans Saints (5th seed) - St Luis Rams (4th seed)
Division Round:
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
Philadelphia Eagles - Chicago Bears
Conference Round:
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles (ez inkább már csak amolyan Eagles fan tipp
)
Super Bowl:
Philadelphia Eagles - New England Patriots
Erre már tényleg nincs tippem, persze azt szeretném, hogy a Philly nyerje, de sajna Brady miatt, illetve hogy pont a passz elleni védekezésünk kevés, így az eszem azt mondatja, hogy NE...
Ki mit tippel, hogyan lesznek a párosítások

Az én tippem:
AFC
Bye:
NE Pats (1st seed) & Steelers (2nd seed)
Wild Card Weekend:
NY Jets (6th seed) - Kansas City Cheifs (3rd seed)
Baltimore Ravens (5th seed) - Indianapolis Colts (4th seed)
Division Round:
NY Jets - NE Patriots
Baltimore Ravens - Pittsburg Steelers (ebben nagyon nem vagyok biztos, inkább csak remélem...)
Conference Round:
Baltimore Ravens - NE Patriots
NFC
Bye:
Atlanta Falcons (1st seed) & Chicago Bears (2nd seed)
Wild Card Weekend:
Green Bay Packers (6th seed) - Philadelphia Eagles (3rd seed)
New Orleans Saints (5th seed) - St Luis Rams (4th seed)
Division Round:
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
Philadelphia Eagles - Chicago Bears
Conference Round:
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles (ez inkább már csak amolyan Eagles fan tipp

Super Bowl:
Philadelphia Eagles - New England Patriots
Erre már tényleg nincs tippem, persze azt szeretném, hogy a Philly nyerje, de sajna Brady miatt, illetve hogy pont a passz elleni védekezésünk kevés, így az eszem azt mondatja, hogy NE...
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nem hiszem hogy beférne Zoli a Pro-ba de az SB meglesz nekibali 15 írta:Felfogtátok azt higy lehetséges az hogy lehetséges az hogy lesz egy magyar játékos a Super Bowlon?![]()
Az NFL oldalán lehet szavazni a Pro Bowl keretre. Ha a döntő nem jön össze akkor legalább szavazzuk már be:D. Egy AFL punter lehet csak. Legyen az az egy Meskó Zoltán
Abszolút megjósolhatatlanmit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?

Felfogtátok azt higy lehetséges az hogy lehetséges az hogy lesz egy magyar játékos a Super Bowlon?
Az NFL oldalán lehet szavazni a Pro Bowl keretre. Ha a döntő nem jön össze akkor legalább szavazzuk már be:D. Egy AFL punter lehet csak. Legyen az az egy Meskó Zoltán

Abszolút megjósolhatatlanmit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?

sokat gondolkodtam,hogy a sportfogadás topic vagy ez:
mit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?
mit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?
hülye állat ezKovi írta:Még egy kis Blake Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=xdSeL9N2Yrs
Ez a tegnap esti menü volt.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kovi írta:Még egy kis Blake Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=xdSeL9N2Yrs
Ez a tegnap esti menü volt.