Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez neked, hogy jött ki? Nincsenek... KATTmessideco írta:És igen, a Raiders ott van a rájátszásban. Kivel fognak játszani?
És nem, nincs ott a rájátszásban. Tehát senkivel nem fognak játszani.messideco írta:És igen, a Raiders ott van a rájátszásban. Kivel fognak játszani?
Igen, de az NBA tekintetében ez már megszokott nálunk ( Let's go CELTICSBob_Marley írta:Azt hiszem hasolnó volt a gondolatmenetünkKalap1988 írta:All starra:
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment)- Kevin Love- Nene
Kelet: Rondo-Dwayne Wade-Lebron James-Amare Stoudemire-Dwight Howard
Keleten volt egyszerűbb dolgom, bár azért itt is gondolkodtam.Nálam Ellis, nálad Manu (s igazad van Ginobili nem csak 1edül de vezeti s Spursot előre, s ki tudja, talán komolyan kell venni a Texasi csapatot)!
Minden más megegyezik
szerk: nem nagyon szoktam ilyenekbe belemenni, de ha Olivér egész meccsen Bérszezni fog, akkor kihullik a hajam!Rossz a fülnek (Minneszóttát már befogadtam, de ez???
Azt hiszem hasolnó volt a gondolatmenetünkKalap1988 írta:All starra:
Nyugat: Chris Paul (csak mert egyik kedvenc irányítóm és jó is idén)- Manu Ginobili ( játéktudás alapján Kobe, de Manu most a liga egyik legjobb csapatában talán a leginkább húzóember)- Durant ( no komment)- Kevin Love- Nene
Kelet: Rondo-Dwayne Wade-Lebron James-Amare Stoudemire-Dwight Howard
Keleten volt egyszerűbb dolgom, bár azért itt is gondolkodtam.
Akkor még józanodhattok bőven, mert az NHL magyar idő szerinti vasárnap hajnali 02:00-ra tolta a kezdést!VictorValdes19 írta:Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 19:00
Holnap a józanodás mellett lehet nézni a sport1en a Winter Classicot!
Nem vezetném le, de én is Packers/Eagles - Patriots döntőt várok. (Tudom, hogy a GB még nem is biztos résztvevőEazzy írta: Ki mit tippel, hogyan lesznek a párosítások![]()
Nem hiszem hogy beférne Zoli a Pro-ba de az SB meglesz nekibali 15 írta:Felfogtátok azt higy lehetséges az hogy lehetséges az hogy lesz egy magyar játékos a Super Bowlon?![]()
Az NFL oldalán lehet szavazni a Pro Bowl keretre. Ha a döntő nem jön össze akkor legalább szavazzuk már be:D. Egy AFL punter lehet csak. Legyen az az egy Meskó Zoltán
Abszolút megjósolhatatlanmit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?
Abszolút megjósolhatatlanmit gondoltok az atlanta - new orleans nfl meccsről? esélyes az atlanta vagy bármi lehet?
hülye állat ezKovi írta:Még egy kis Blake Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=xdSeL9N2Yrs
Ez a tegnap esti menü volt.
Kovi írta:Még egy kis Blake Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=xdSeL9N2Yrs
Ez a tegnap esti menü volt.