USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.01.09. 16:04:45

Bob_Marley írta:
Dotn93 írta:Rose ellen ennyire nem tudott védekezni Rondo? Oké, hogy az egyik legponterősebb irányító a ligában, na de 36-ot szór egy Rondoval felálló Boston ellen? Mi volt itt Bob_Marley? Volt olyan játékos a Celticsnél aki jól játszott egyáltalán? Vagy pozitív meglepetés volt? (gondolok esetleg kiegészítő emberre) Csak az összefoglalót láttam, de kiváncsi lennék, mert ez elég sima vereség volt :(
Végig szoros meccs volt és partiban voltunk!Sőt az elején vezettünk is végig, 2ik negyedre meg egyenlített !Természetesen nem a sporikon múlott, de fújtak boldog boldogtalant, azért ne felejtsük Rose 36 pontjából 15 büntető......Rondo állandóan fault problémákkal küzdött!A legnagyobb baj, hogy a 2ik félidőre nem estek a középtávoliak!Allen jó volt, az elején sült neki minden!Fáradság...ezért kaptunk ki!De most "könnyű" meccsek Rockets,Kings,Bobcats itt nyerni kell, s lehet pihentetni a kezdőt!
Köszi szépen a helyzetjelentést, most töltöm a meccset, lehet, hogy belepillantok! Egyébként az Orlando eléggé durva amit művel...nagyot húztak a cserével. Te kiket tippelsz, kik jutnak be a PO-ba?
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.09. 15:50:05

Nah a Saints már megint Ain'ts lett...sajnálom, főleg hogy az Atlantának így könnyebb dolga lesz, feltéve persze ha a GB nem jut tovább este, amit csak remélni tudok :lol:
Azért én azt mondom, ez a Seattle továbbra is bűn gyenge a PO-hoz, ezt a NO rontotta el. Második félidőben annyi passzt ejtettek el a seattlei elkapók, hogy azzal meccset lehetett volna nyerni. Ha a Bears, ha a Falcons lesz a következő, akkor is csúnyán el lesznek verve. Bears ugye védekezni is tud, szóval nem látom a Seattle további esélyeit. De gratulálok azért, óriási tettet hajtottak végre.

Ma pedig plííííííííííííííííííííííz jusson tovább a Philly :!:
Szét fogom verni meccs közben a szobát az tuti.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.09. 14:13:00

Dotn93 írta:Rose ellen ennyire nem tudott védekezni Rondo? Oké, hogy az egyik legponterősebb irányító a ligában, na de 36-ot szór egy Rondoval felálló Boston ellen? Mi volt itt Bob_Marley? Volt olyan játékos a Celticsnél aki jól játszott egyáltalán? Vagy pozitív meglepetés volt? (gondolok esetleg kiegészítő emberre) Csak az összefoglalót láttam, de kiváncsi lennék, mert ez elég sima vereség volt :(
Végig szoros meccs volt és partiban voltunk!Sőt az elején vezettünk is végig, 2ik negyedre meg egyenlített !Természetesen nem a sporikon múlott, de fújtak boldog boldogtalant, azért ne felejtsük Rose 36 pontjából 15 büntető......Rondo állandóan fault problémákkal küzdött!A legnagyobb baj, hogy a 2ik félidőre nem estek a középtávoliak!Allen jó volt, az elején sült neki minden!Fáradság...ezért kaptunk ki!De most "könnyű" meccsek Rockets,Kings,Bobcats itt nyerni kell, s lehet pihentetni a kezdőt!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.09. 13:24:28

hát az agyam eldobom h a 3. negyed elején kikapcsoltam a colts jetset. pedig nem is voltam álmos, de annyira nem érdekelt h hihetetlen. erre most nézem hogy mi volt az utolsó percben :shock:

teganp durvan volt 2 meglepetés, sztem az emberek tobbsege saints, colts tovabbjutast vart, erre tessék.

remelem ma a ravens uti, a kc-t (a kc ellen szurkolok nem a ravensnek...) a masik meccs durva lesz, de a sittes lehozza a philynek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.09. 11:50:12

sjay írta:Én Steelers vs Eagles döntőt szívesen megnéznék 8)
Abból nem eszel! :lol:
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2011.01.09. 11:31:10

2 éve nem láttam NFL Playoffban ilyen rossz secondary teljesítményt... Harper PB idényt megy, erre ma teljesen dekoncentrált... Sharpertől nem jöttek a big playek, a két CB-t meg rendre megverte az embere...
Pass Rush 0, GW rossz gameplant választott teljesen, azt hiszem a 4. negyedben volt az első normális blitz. Hiányzott Jenkins onnan hátulról...
Brees 400 Yd+, 2 TD, 0 INT és nem tudunk megverni egy Seahawkst? Elég nagy blama ez a D-nek és a futójátéknak, bár a futás mentségeként illik megemlíteni ezt az apró tényt:
Betts: IR
Hamilton: IR (rövid yardos)
PJ Hill: IR
Ivory: IR (1. számú futó)
Thomas: IR (2. számú futó)

Várható volt, hogy a sérülések visszavetik a játékot, de azért azt vártam, hogy legalább a Seattle-n továbbmegyünk és utána szépen búcsúzunk. A hazai pálya hihetetlen energiákat adott nekik, a playhívás tökéletes volt, a passz ellen gyenge Harper rengetegszer találkozott a játékkal. Az a tény meg, hogy Hasselbeck 4 TD. El sem hiszem :)

Nem vagyok mérges, mert ezek a srácok nyerték a SB-t is, amit soha nem felejtek el. Jövőre újra nekimegyünk, remélem egy megbízható futóval és végre egy jó drafttal, nem ilyen Patrick Robinsonokat húzunk az első körben...

Ma nagyon kemény meccsek lesznek, a Baltimore-tól győzelmet várok, de a Kansas futójátékát nem lesz egyszerű megállítani. A második meccsről fogalmam sincs, de a homefield miatt talán egy kicsit a Philly az esélyesebb. Csak ne legyen rosszabb mint a tegnapi meccsek. :)

Innentől hajrá Ravens és GB/Eagles.
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.09. 11:18:29

Én Steelers vs Eagles döntőt szívesen megnéznék 8)
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.09. 11:18:24

Hát most már a Celticsnek is vannak vereségei, meg a Spursnek is...Miami meg csak nyer :D Az elején asszem 8-8-cal álltak, vagy 8-7-tel...ahhoz képest egész tűrhető a mostani állás :D Előre a ligaelsőségért 8) Bár tudom, hogy az a PO-ban semmit nem jelent...de azért szépen nézne ki végre, ha ismét odaérnénk :)
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.01.09. 11:11:55

Rose ellen ennyire nem tudott védekezni Rondo? Oké, hogy az egyik legponterősebb irányító a ligában, na de 36-ot szór egy Rondoval felálló Boston ellen? Mi volt itt Bob_Marley? Volt olyan játékos a Celticsnél aki jól játszott egyáltalán? Vagy pozitív meglepetés volt? (gondolok esetleg kiegészítő emberre) Csak az összefoglalót láttam, de kiváncsi lennék, mert ez elég sima vereség volt :(
PCsabi
aka Game90

2011.01.09. 05:07:17

A bajnok és a második már kiesett, és mi lesz itt még ma (remélem Ravens és Eagles győzelem :) )

NBA: Bulls verte a Bostont, a Chicago 90 pontjából 36-ot Rose szerzett :) Türkoglu mekkora formában van ismét a Magicben, 13 pont, 17 assziszt, 5 steal.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.09. 02:24:36

csababarca lelked rajta, legyen úgy ahogy írtad, ellenkező véleményen vagyok ezért is rád hagyom, s sajnálom én is a Saintset!
Pats túl esélyes, nekem ez mindig gyanús :lol:
És hát Ravens-Bears döntő lesz :twisted: Úgyhogy a Pats nem fog nyerni :twisted:
szerk:nagyon jó a Colts meccs!10 perc hátra és LT 14-10es vezetés a Jetsnek!Erős ez a NY a kutya rúgja meg.... :-k
Nem lövöm le a poént, de utolsó 4 perc menny és pokol, majd megint menny és pokol

C's meg szenved Chicagoban, hihetetlen milyen lepattanó különbség van, Thibo papa nem kis védelmet rakott össze a Bullsnál!Nem tudunk pattanót szedni!!!!90-79 a bikáknak a vége
Azt hiszem mindent elmond:
Celtics Bulls
Total Rebounds 27 48
:roll:És mi akik vezetjük a ligát mezőny%ban 40 % alatt tüzeltünk!
Picit fásult volt a csapat, de érthető!
Gyógyulj gyorsan Perk :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.09. 02:11:30

Nabazz... Ez, mekkora meccs volt. :shock: Sajnos kiesett a kedvenc csapatom, de legalább egy látványos meccsen. :lol: :cry: Az a futás, nagyon vaddisznó volt. :shock: 8)

Na folyt. köv. a Colts - Jets meccsel. Mivel Peyton Manning-ről mindig egy bérgyilkos jut eszembe, ezért hajrá Jets. :D

Innentől hajrá Vick és Eagles. :wink: Bár szerintem a Packers megy tovább.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.09. 02:10:01

Bob_Marley írta: Én is sajnálom a Saintset, de ezért szép ez a sport!
Teljesen megérdemelte a Seattle!10-0ról álltak fel, egy igen jó Saints ellen!
a GB, Chicago "leszólásod", biztos csak az elkeseredés miatt volt, mert ebben a játékban bizony a védekezés is igen látványos!Mindig is voltak alapszakasz csodacsapatok, s tudom közhely, de annyi az egész be kell jutni!Ami mondtak is, Steelers, Giants hogy nyertek?A semmiből!
Holnap is nehéz meccs az a Kansas Baltimore, s a GB-Philly is, nincs sima meccs!

Mindentől függetlenül meglepő az eredmény, de megérdemelt

Tudom hogy ettől szól a sport,csak bosszankodok,hogy kiesett az egyik kedvenc csapatom :D

Az igaz,hogy vannak látványosan védekező csapatok,pl a GB amikor látom,az tetszik valamennyire,viszont a Bears nem. Meg általánosságban mindenben a támadó játékot szeretem,legyen az labdarúgás,amcsifoci,kézilabda,vizilabda. Nekem a támadás látványossága a fontos.

A seattle érdemeit nem vitatom a mai meccsen. Inkább kedvenceimre vagyok mérges, a már említett 2 db 5 yardos lehetőségért. Ott 1-1 TD,és meg lehetett volna.
MAjd jövőre.
Olyan szempontból "jó" hogy kiesett a Saints,hogy nem lehet Pats-Saints SB,így nem kell döntenem a kettő közül
Innentől GO PATS!!!
Meg kell nyerni
8) :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.09. 02:02:12

csababarca írta:
Hiába jobb csapat a Saints, mégis a Seattle jutott tovább. Ez van. Ilyen ez a sport.
Futó játék nélkül nehéz meccset nyerni.
Rájátszásban az győz aki az adott napon jobb, nem általánosságban a jobb csapat. Ma a Seattle jobb volt.

Az nekem is szúrja a szemem,h negatív mérleggel ott vannak,viszont meg lehet fordítani: A Szenteknek illett volna megverniük egy negatív mérleggel rendelkező csapatot.

Pats részben egyetértek! Be kell húzni az egészet!

Most pedig remélem széttörik egymást Sanchezék és Manningék :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.09. 02:01:25

csababarca írta:Sajnos kiesett a Saints. Nem baj,még a Pats áll.

Megint bebizonyosodott,hogy le kell lazsálni az alapszakaszt,nem kell megerőltetni magát a csapatnak,és van eredménye.

Hiába jobb csapat a Saints, mégis a Seattle jutott tovább. Ez van. Ilyen ez a sport.

Azt is sajnálom,hogy ilyen idióta védekező csapatok (chicago, GB) ott vannak,és egy látványosan játszó Saints meg kiesik a legelején...
Én is sajnálom a Saintset, de ezért szép ez a sport!
Teljesen megérdemelte a Seattle!10-0ról álltak fel, egy igen jó Saints ellen!
a GB, Chicago "leszólásod", biztos csak az elkeseredés miatt volt, mert ebben a játékban bizony a védekezés is igen látványos!Mindig is voltak alapszakasz csodacsapatok, s tudom közhely, de annyi az egész be kell jutni!Ami mondtak is, Steelers, Giants hogy nyertek?A semmiből!
Holnap is nehéz meccs az a Kansas Baltimore, s a GB-Philly is, nincs sima meccs!

Mindentől függetlenül meglepő az eredmény, de megérdemelt
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.09. 01:56:40

Sajnos kiesett a Saints. Nem baj,még a Pats áll.

Megint bebizonyosodott,hogy le kell lazsálni az alapszakaszt,nem kell megerőltetni magát a csapatnak,és van eredménye.

Azt is sajnálom,hogy ilyen idióta védekező csapatok (chicago, GB) ott vannak,és egy látványosan játszó Saints meg kiesik a legelején...

Még holnap kiesik a Philly,aztán szép lesz ez a PO GB-el, Bearsel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.09. 01:48:12

másik sportág de ide illő szlogen!
Where amazing happens :lol:
Amit mondtak is Ricsiék, akar a Seahawks, s meg is lehet a gyümölcse, negatív mérleg ide Brees kis millió yard oda!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.09. 01:47:25

Hihetetlen b....meg :evil: ekkora szerencsét,wáááá.

Innen elment.Sajnálhatja a Saints azt a két 5 yardos szitut. Ott 2 TD-vel most beljebb lennénk 8 ponttal.

Megvan az első számú közellenség csapatom az idei PO-ban. Amúgy is zavart,hogy negatív mérleggel bementek ide.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.09. 01:43:52

HOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MARSAAAAAAAAAAAL LÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNCS:d elnézést a fonetikusért:D

11pont a difi 3.22 van hátra.

laza 6 embert rázott le,úgy,h már "kézben" tartották.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.09. 01:22:19

Elkaptuk a fonalat,most kicsit megrogyott a seattle :P

Miki,gondolom arra a hosszú passzra gondolsz,amikor a sarok felé dobta meg Matt a labdát,és faultot az egyik Saint védő. az egyértelmű szabálytalanság volt, de a vezetőedző is elszúrta,mert dobni kellett volna a piros zászlót.

Ajj,ez már a második ilyen,mikor 5 yardon vagyunk,és nem tudunk TD-t csinálni :?

10 pontot faragtunk,kell a jó defense.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.09. 01:09:32

Előzetesen a Saints-t írtam be,h menjen tovább (bár semlegesek nekem), mert nem tetszett,h negatív mérleggel PO-s a Seattle, de már tavaly is elegem volt,h csomó kulcs szituációban és kétes szituációban a javukra tévedtek,vagy vissza se nézték...most is volt egy hasonló amikor 3TD lehetett volna a különbség akár.

Remélem kiesnek,és nem sikerül megfordítani, Seattlenek 1negyedet kell kibírnia két TD az előny. állás: 34-20
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.01.09. 00:31:17

Na ez hihetetlen :D
31-20, Hasselbeck 4 TD már :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.09. 00:28:59

bowlinggolyo írta: Szóval hajnalra sok sikert és fölényesen megverni a Jetset.Rem Manning nem fogja úgy eladogatni a labdákat mint az alapszakaszban
Daniel Revis :wink: Na jó szurkolást mindenkinek, nagyon na meccs várható éjszakéára
szerk:
hát mi van itt te jó isten, nincs itt semmi papírforma, bár sok van még hátra, de 2 labdabirtoklás, s iszonyat, hogy megy a Seahawks
Kép
Kép
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.01.09. 00:22:10

Xanthor írta:tartok kicsit a PO-tól, bármennyire is jól sikerült a Patriots alapszakasza, itt semmi hiba nem fér bele, ahogy Belichick is megmondta, mostmár nem 14-2-vel, hanem 0-0-al áll a Patriots.
Elég kemény ellenfele lesz a Patsnek mert egy jó formában lévő KC vagy Ravens sok borsot törhet az orruk alá főleg az utóbbi.Ha elkapják a fonalat akár ki is üthetik a Patset.Remélem Pats-Ravens meccs lesz és a Colts a döntőbe kerül mert így az AFC döntő már csak az ellenfél presztizse miatt is pikáns lesz.Pats-Colts ellentét rem nem kell ecsetelnem a Baltimore meg még az 50es években Colts néven futott :D

Szóval hajnalra sok sikert és fölényesen megverni a Jetset.Rem Manning nem fogja úgy eladogatni a labdákat mint az alapszakaszban
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.09. 00:17:49

a mindenki által lesajnált seattle 8)
ettől függetlenül a NO hozza a második félidőt és így a meccset is.

igazabol én a masodik meccset varom, bár ruhellem mindkét csapatot, remelem a colts behuzza.

holnap pedig ravens és hazai pálya miatt talán az eagles.

igazabol így hogy a chargers nem jutott be a PO-ba nem tudom annyira élvezni a meccseket... hihetetlen h egy olyan csapat ami rengeteg statban ligaelső nem jut be,még egy akaratgyenge seattle ott van (nem ma akaratgyenge, hanem amugy :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése