Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi szépen a helyzetjelentést, most töltöm a meccset, lehet, hogy belepillantok! Egyébként az Orlando eléggé durva amit művel...nagyot húztak a cserével. Te kiket tippelsz, kik jutnak be a PO-ba?Bob_Marley írta:Végig szoros meccs volt és partiban voltunk!Sőt az elején vezettünk is végig, 2ik negyedre meg egyenlített !Természetesen nem a sporikon múlott, de fújtak boldog boldogtalant, azért ne felejtsük Rose 36 pontjából 15 büntető......Rondo állandóan fault problémákkal küzdött!A legnagyobb baj, hogy a 2ik félidőre nem estek a középtávoliak!Allen jó volt, az elején sült neki minden!Fáradság...ezért kaptunk ki!De most "könnyű" meccsek Rockets,Kings,Bobcats itt nyerni kell, s lehet pihentetni a kezdőt!Dotn93 írta:Rose ellen ennyire nem tudott védekezni Rondo? Oké, hogy az egyik legponterősebb irányító a ligában, na de 36-ot szór egy Rondoval felálló Boston ellen? Mi volt itt Bob_Marley? Volt olyan játékos a Celticsnél aki jól játszott egyáltalán? Vagy pozitív meglepetés volt? (gondolok esetleg kiegészítő emberre) Csak az összefoglalót láttam, de kiváncsi lennék, mert ez elég sima vereség volt
Végig szoros meccs volt és partiban voltunk!Sőt az elején vezettünk is végig, 2ik negyedre meg egyenlített !Természetesen nem a sporikon múlott, de fújtak boldog boldogtalant, azért ne felejtsük Rose 36 pontjából 15 büntető......Rondo állandóan fault problémákkal küzdött!A legnagyobb baj, hogy a 2ik félidőre nem estek a középtávoliak!Allen jó volt, az elején sült neki minden!Fáradság...ezért kaptunk ki!De most "könnyű" meccsek Rockets,Kings,Bobcats itt nyerni kell, s lehet pihentetni a kezdőt!Dotn93 írta:Rose ellen ennyire nem tudott védekezni Rondo? Oké, hogy az egyik legponterősebb irányító a ligában, na de 36-ot szór egy Rondoval felálló Boston ellen? Mi volt itt Bob_Marley? Volt olyan játékos a Celticsnél aki jól játszott egyáltalán? Vagy pozitív meglepetés volt? (gondolok esetleg kiegészítő emberre) Csak az összefoglalót láttam, de kiváncsi lennék, mert ez elég sima vereség volt
Abból nem eszel!sjay írta:Én Steelers vs Eagles döntőt szívesen megnéznék
Bob_Marley írta: Én is sajnálom a Saintset, de ezért szép ez a sport!
Teljesen megérdemelte a Seattle!10-0ról álltak fel, egy igen jó Saints ellen!
a GB, Chicago "leszólásod", biztos csak az elkeseredés miatt volt, mert ebben a játékban bizony a védekezés is igen látványos!Mindig is voltak alapszakasz csodacsapatok, s tudom közhely, de annyi az egész be kell jutni!Ami mondtak is, Steelers, Giants hogy nyertek?A semmiből!
Holnap is nehéz meccs az a Kansas Baltimore, s a GB-Philly is, nincs sima meccs!
Mindentől függetlenül meglepő az eredmény, de megérdemelt
Rájátszásban az győz aki az adott napon jobb, nem általánosságban a jobb csapat. Ma a Seattle jobb volt.csababarca írta:
Hiába jobb csapat a Saints, mégis a Seattle jutott tovább. Ez van. Ilyen ez a sport.
Futó játék nélkül nehéz meccset nyerni.
Én is sajnálom a Saintset, de ezért szép ez a sport!csababarca írta:Sajnos kiesett a Saints. Nem baj,még a Pats áll.
Megint bebizonyosodott,hogy le kell lazsálni az alapszakaszt,nem kell megerőltetni magát a csapatnak,és van eredménye.
Hiába jobb csapat a Saints, mégis a Seattle jutott tovább. Ez van. Ilyen ez a sport.
Futó játék nélkül nehéz meccset nyerni.
Azt is sajnálom,hogy ilyen idióta védekező csapatok (chicago, GB) ott vannak,és egy látványosan játszó Saints meg kiesik a legelején...
Daniel Revisbowlinggolyo írta: Szóval hajnalra sok sikert és fölényesen megverni a Jetset.Rem Manning nem fogja úgy eladogatni a labdákat mint az alapszakaszban
Elég kemény ellenfele lesz a Patsnek mert egy jó formában lévő KC vagy Ravens sok borsot törhet az orruk alá főleg az utóbbi.Ha elkapják a fonalat akár ki is üthetik a Patset.Remélem Pats-Ravens meccs lesz és a Colts a döntőbe kerül mert így az AFC döntő már csak az ellenfél presztizse miatt is pikáns lesz.Pats-Colts ellentét rem nem kell ecsetelnem a Baltimore meg még az 50es években Colts néven futottXanthor írta:tartok kicsit a PO-tól, bármennyire is jól sikerült a Patriots alapszakasza, itt semmi hiba nem fér bele, ahogy Belichick is megmondta, mostmár nem 14-2-vel, hanem 0-0-al áll a Patriots.