Hazai és nemzetközi kézilabda
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első 10perc borzadály után partiban vagyunk simán. Viszont már megint nincs meg az az áttörést jelenthető egyenlítés, sok lehetőség volt rá, és vhogy sose sikerült eddig.
De ezt elég sok meccsen meg lehet figyelni, csajoknál is.
Viszont ez a meccs még meglehet nehezen.
Hajrá!
De ezt elég sok meccsen meg lehet figyelni, csajoknál is.
Viszont ez a meccs még meglehet nehezen.
Hajrá!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
12-10ozsimiki írta:
jövünk fel mint az atom, már "csak" 2-6!
HAJRÁ!
Gyerünk fiúk!
Ilyés eddig nagyot játszik, Miklernek volt egy pár jó védése, csak rossz helyre pattan a labda. Katzirz a pályán.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szép 0-6al kezdünk, Fazekast mikor akarja lehozni? Kapott kb 4 védhetőt, persze az Ő szintjén, nem az enyémen.
Nagy Laci nélkül kb erre számítottam, na azért nem kellene mindenkivel széjjel veretnünk magunkat, és vele se lenne olyan jó ez a csapat,mint 2-3 éve, de nélküle komoly meglepetést kizárt,h elérjünk.
HAJRÁ!
Nagy Laci nélkül kb erre számítottam, na azért nem kellene mindenkivel széjjel veretnünk magunkat, és vele se lenne olyan jó ez a csapat,mint 2-3 éve, de nélküle komoly meglepetést kizárt,h elérjünk.
HAJRÁ!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- MatyiG
- Adminisztrátor
fél 5 kor kezdünk ma a Norvégok ellen. nehéz meccsre számítok, de szerintem nyerünk 2-3 góllal. Azért megtippelem a végét: 29-27 lesz ide.
Szvsz ha meg van a győzelem továbbjutottunk, és a 2. hely is valószínű lesz.
Hajrá Fiúk!
Egyébként általában akkor játszunk jól, mikor előtte rosszul.
Szvsz ha meg van a győzelem továbbjutottunk, és a 2. hely is valószínű lesz.

Hajrá Fiúk!
Egyébként általában akkor játszunk jól, mikor előtte rosszul.
-
- Barça C
de legalább Nagy Laci ott lesz...espa11 írta:Rengeteget kell javulnunk a továbbiakban, így nem lesz olimpia.

-
- aka Game90
Nem gondoltam volna, hogy a 2. félidő hasonlóan rossz lesz. Volt egy olyan időszak, amikor a védekezésünk összesett, minden támadásból gólt lőtt Izland. Támadójátékunk ötlettelen, Nagy Laci és Eklemovics azért hiányzik + Perez is jó lett volna a mai meccsen. Legjobban Lékai és Gulyás tetszett. 1-2 gólos győzelemre/vereségre számítottam, ehhez képest sok az a 6...és lehetett volna több is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rengeteget kell javulnunk a továbbiakban, így nem lesz olimpia.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Na én abba is hagytam a meccsnézést.
Nem nézem azt, h 7-tel meg többel vernek meg minket.
Azt hittem majd azért kapaszkodunk meg minden, de így....
Semmi színfolt nincs a játékunkban.
Azért a 2. hely már majdcsak meglesz.
Nem nézem azt, h 7-tel meg többel vernek meg minket.
Azt hittem majd azért kapaszkodunk meg minden, de így....
Semmi színfolt nincs a játékunkban.
Azért a 2. hely már majdcsak meglesz.
Sajnos ez a zakó benne volt . Nem baj holnaptól nyerni kell a meccseket és minimum a hétben lenni.
-
- aka Game90
2. félidő csak jobb lehet
Mikler kivédi a szemüket, aztán nyerünk
Hoppá, most nézem, 10000 hsz

Mikler kivédi a szemüket, aztán nyerünk

Hoppá, most nézem, 10000 hsz

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mikler.Ilúvatar írta:A mi magyar kapusunkat, Fazekast lecserélték mert irtó rossz volt. Most fent van a pályán a cserekapus, és az irtó jóNem tudom mi a neve

A vége azért valamennyivel jobb lett, persze esélyünk így se sok van Izland ellen. Nem is őket kell megverni, de azért jó lenne egy 2-3 gólos vereséggel megúszni. Lehetne ez jobb is, de nem látom a srácokban azt a lendületet, amivel meg lehetne verni őket.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
albicelesteX írta:Évek óta mióta figyelemmel kísérem a válogatott meccseit van bennem egy kérdés.A Mocsai jr. miért ekkor spíler?Nekem Jordi Cruyff jut róla eszembe.Semmi extrát nem látok benne,bundesliga játékos mivolta ide vagy oda.
Az a baj,hogy nincs más. Az pont "nagy" Laci posztja volt,illetve Laluska játszott ott. De most egyik sincs.
Egyébként érdekesek a bírók. Könnyen fújtak oda a meccs elején 2 hetest is izlandnak. Meg itt a végén kaptunk egy emberelőnyt,amiből 1.40-et támadhatott izland!! ez azért érdekes....
Maradjunk valahogy partiban,és ha ki is kapunk,minél szűkebben. Ennél a továbbiakban a csoportban csak könnyebb ellenfelünk lesz.
Mikler Roland.Ilúvatar írta:A mi magyar kapusunkat, Fazekast lecserélték mert irtó rossz volt. Most fent van a pályán a cserekapus, és az irtó jóNem tudom mi a neve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.01.14. 17:46:26-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- albicelesteX
- A Vadász
Évek óta mióta figyelemmel kísérem a válogatott meccseit van bennem egy kérdés.A Mocsai jr. miért ekkor spíler?Nekem Jordi Cruyff jut róla eszembe.Semmi extrát nem látok benne,bundesliga játékos mivolta ide vagy oda.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Így van.S.Agüero írta:...
Egy pár infó akit érdekel:
A magyar válogatott kerete a világbajnokságra:
Kapusok: Fazekas Nándor (MKB-Veszprém), Mikler Roland (Pick-Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB-Veszprém), Iváncsik Tamás (MKB-Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya-Carbonex)
Jobbátlövők: Mocsai Tamás (Flensburg), Nagy Kornél (MKB-Veszprém), Ancsin Gábor (Friesenheim)
Irányítók: Császár Gábor (MKB-Veszprém), Lékai Máté (Pick-Szeged)
Beállók: Gál Gyula (CO Zagreb), Schuch Timuzsin (Constanta), Zubai Szabolcs (Pick-Szeged)
Balátlövők: Ilyés Ferenc (Lemgo), Katzirz Dávid (Pick-Szeged)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB-Veszprém), Törő Szabolcs (Pick-Szeged)
Tervezett csere:
Carlos Pérez (MKB-Veszprém)
A magyar válogatott Izland elleni örökmérlege:
21 győzelem, 2 döntetlen, 13 vereség
A két válogatott utolsó egymás elleni mérkőzése:
2008.01.23., Európa-bajnokság, Trondheim: Magyarország-Izland 28-36 (16-16)
Január 14.
17:00 Izland-Magyarország
Január 15.
16:30 Magyarország-Norvégia
Január 17.
17:00 Magyarország-Brazília
Január 18.
17:00 Japán-Magyarország
Január 20
21:30 Ausztria-Magyarország
Eklemovics sérült, Iváncsik Gergő pedig nem rég épült fel.
Remélem Izlandot megtudjuk verni, hiszen akkor szinte biztos a továbbjutás

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Azért jó pár helyet jelent ő nekünk, sajnos ez van. És aki ennyi ideig a Barcában játszhat, az bizony legenda, az én megítélésem szerint. Persze ez szubjektív.TiTiHenry írta:Ezt mar megtargyaltak itt a forumon.Szemely szerint egyreszt nem ertek vele egyett,mert egyreszt egy eros csapatban lehetne huzo ember masreszt nem hiszem hogy "csak" azert mert o nem jatszik valtozna barmi is,nem akkora legenda.
Azt gondolom, hogy a Nagy László a megfelelő döntést hozta a VB-vel kapcsolatban. Nem egy világversenyen kell visszatérnie a válogatottba, főleg ennyi kihagyás után, rizikós lenne. Plusz azzal szemben is korrekt, aki helyette kerül be a válogatottba. Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a problémákkal mi lesz (amiben igaza van, mert vannak). Illetve akkor ezzel kikosarazta a spanyol válogatottat? Mert ugye azt megígérte, hogy márciustól számíthat rá a kapitány.
-
- Jugador del Barça
Ezt mar megtargyaltak itt a forumon.Szemely szerint egyreszt nem ertek vele egyett,mert egyreszt egy eros csapatban lehetne huzo ember masreszt nem hiszem hogy "csak" azert mert o nem jatszik valtozna barmi is,nem akkora legenda.Barcaforever írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/fe ... n-2058191/
De a szovetseg helyeben nem tokolnek,meg varnek ra hogy hatha.
Kijelentette ,hogy nem jatszik a valogatotban ,akkor minek veszik szamitasba,miert nem tojnak ra?
Aztan ,ha meggondolja magat szol es akkor el lehet gondolkodni ,hogy adjanak-e neki egy lehetoseget,de az ,hogy arra varunk folyamatosan ,hogy o felsege Nagy Laci le jon e labdazni a valodgatottba az nevetseges.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/fe ... n-2058191/
Nekem ezt a palit, senki se kezdje el fényezni.Ha nekem szólnának, szerepeljek a hazám érdekében világversenyen futva mennék.Ő meg sír, h nem megfelelő a háttér.Haggyuk már.
Eltudom képzelni Yorke-t mi fogadta Trinidadba Manchester után vagy Sztoichkovot Bulgáriában vagy lehetne még sorolni.Mégis bátran vették magukra a mezüket.
Szégyen!
Nekem ezt a palit, senki se kezdje el fényezni.Ha nekem szólnának, szerepeljek a hazám érdekében világversenyen futva mennék.Ő meg sír, h nem megfelelő a háttér.Haggyuk már.
Eltudom képzelni Yorke-t mi fogadta Trinidadba Manchester után vagy Sztoichkovot Bulgáriában vagy lehetne még sorolni.Mégis bátran vették magukra a mezüket.
Szégyen!

Bár most olvastam, hogy Spiridon szerződése lejár a nyáron.Talma írta:Igen, ez érdekes kérdés, hogy mi lesz Mayer sorsa... Magyar bajnokságban megállja helyét, nemzetközileg már kérdéses ez a dolog...
Akkor lehet hogy az ő helyére jön Löke és Mayer marad.
Igen, ez érdekes kérdés, hogy mi lesz Mayer sorsa... Magyar bajnokságban megállja helyét, nemzetközileg már kérdéses ez a dolog...
Ami a legfontosabb: ingyen érkezett Haraldsen, s Löke is ingyen fog.
Fizetésük nyilván magas, de azért xy forintot azért mégis csak spórolnak/spóroltak az átigazolásukon.
Ami a legfontosabb: ingyen érkezett Haraldsen, s Löke is ingyen fog.

Az komoly..., szerintem nagyobb fogás mint a Haraldsen.
Védekezésben Spiridon, támadásban Löke? Mayer mehet világgá? Kíváncsi leszek...
Elvileg Lekics bejelentésére kerül sor még a ?mai? napon.
Amúgy valóban, az a poszt kakukktojás az ETO-nál, de nagyon.
Már várom, hogy meglegyen a jegyem az ETO-Larvik mérkőzésre!:)

Amúgy valóban, az a poszt kakukktojás az ETO-nál, de nagyon.
Már várom, hogy meglegyen a jegyem az ETO-Larvik mérkőzésre!:)