Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hál istennekSlither írta:Bibby már a Heatsé.
Perkinsnek ha jól emlékszem mi 22 milliót tudtunk volna adni 4 évre.....Ez lett volna a max, azért majdnem másfélszer annyit ad most neki az OKC!Game90 írta:Nem lesz ő rossz. Miami-ban is elnéztem volna, szerintem ott több játéklehetőséget is kapott volna.Bob_Marley írta:A lőtéri kutyát nem érdekli, így 1 órával a Manchester-Chelsea meccs előtt, de beírom a Boston megszerezte Troy Murphyt![]()
Sokat vasilált a Miami és a Celtics között, de végül jól döntött![]()
szerk: A Thunder meg hosszabbított Perk-kel akinek lejárója volt, s 34,8 M ért írt alá 4 évre!
Perkins ára elfogadható, csak legyen egészséges. Ti mennyit adtatok volna neki? Ez az összeg még belefért volna nektek?
OFF: nba1.hu-val mi van?
Nem lesz ő rossz. Miami-ban is elnéztem volna, szerintem ott több játéklehetőséget is kapott volna.Bob_Marley írta:A lőtéri kutyát nem érdekli, így 1 órával a Manchester-Chelsea meccs előtt, de beírom a Boston megszerezte Troy Murphyt![]()
Sokat vasilált a Miami és a Celtics között, de végül jól döntött![]()
szerk: A Thunder meg hosszabbított Perk-kel akinek lejárója volt, s 34,8 M ért írt alá 4 évre!
NBA.com evaluates all players based on the efficiency formula: ((Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks) - ((Field Goals Att. - Field Goals Made) + (Free Throws Att. - Free Throws Made) + Turnovers)).Dotn93 írta:Mi az az eff (efficient v mi) a statokban? ilyen plusz 23 meg ilyen számok vannak mellette http://www.nba.com/playerfile/derrick_rose/index.html
Bulls bizony borzasztó veszélye mindenkire nézvea PO-ban, én is szimpatizálok velük Rose káprázatos, s főleg Thibodeau örök kedvenc marad!Azt a 20on X évet soha nem felejti el a C's!Talán majd egyszer vissza is tér!csababarca írta:.....
Adelmant ismerve az utcsó 20 meccsen örülhet ha 5-ön pályára léphet pár percre.Game90 írta: Amúgy szerintetek Thabeet-ből lehet még normális játékos Olajuwon mellett?
Ez mi volt?Game90 írta:....