2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
izland amiot az elitben van, klasszikus hatosfalat védekezik. ha az átlövőink közül csak egy megszórja magát, esélyük sincs.csababarca írta:játékstílusuk nem kedvez nekünk, kemény a védekezésük nagyon.messideco írta:Izland mennyire kemény? Verhető ellenfél?
De ha úgy játszunk,ahogy eddig,és úgy védekezünk mint tegnap,akkor nyerünk.
játékstílusuk nem kedvez nekünk, kemény a védekezésük nagyon.messideco írta:Izland mennyire kemény? Verhető ellenfél?
hát mondjuk a helyszínen. ott a legegyszerubb, biztos lesz, csak korábban kell mennibarka írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem tudjátok a következő magyar - izland meccs, hol lesz pontosan és honnan tudnék rá jegyet szerezni. Pár haverral úgy gondoltuk egy ilyen csapat mellett mindenképpen ott kell állni!
Előre is köszönöm!
Jegyet neten is lehet venni,de helyszínen is,ha előbb kimentek pár órával lehet.barka írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem tudjátok a következő magyar - izland meccs, hol lesz pontosan és honnan tudnék rá jegyet szerezni. Pár haverral úgy gondoltuk egy ilyen csapat mellett mindenképpen ott kell állni!
Előre is köszönöm!
mindegyik középdöntős meccsünk Újvidéken lesz.barka írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Ezt találtam. Újvidéken lesz a meccsünk, a legolcsobb jegy 9500ft.barka írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
így gondolom igen. ez nem változtat rajta. Játéktudásban,és az előzetes világesemény eredmények alapján írtam ezeket.FtcSikiHun írta: Még mindig így gondolod?
Még mindig így gondolod?csababarca írta: Vannak a dánok franciák,akik kiemelkednek,utánuk kicsivel a spanyolok,horvátok. e négy csapat után viszont olyan sűrű a mezőny,hogy szinte bárki megverhet bárkit. Németek,oroszok,svédek,norvégok,izland,Lo,Csehek se gyengék mi is ezekkel a csapatokkal simán partiban vagyunk!
Évek óta ezen csodálkozomvisca el barca írta:nem tudom mennyire szoktatok kézilabdát nézni, de a franciaknak van egy narcise nevű ballövőjük. apám ,annak az embernek akkor sulypont emelkedése van, hogy vmi iszonyat
Franciák, dánok, horvátok, spanyolok, lengyelek, svédek és MAGYAROK a legjobbak szerintem.zola8787 írta:Nem igazán tudom férfi kéziben az erőviszonyokat. Tudom ez butaság, de focicsapatokhoz hasonlítaná valaki őket, hogy mégis kb milyen erősségűek?
franciaország az olimpiai, világ és europa bajnok. ennyi elég arrol h mennyire erosek?zola8787 írta:Nem igazán tudom férfi kéziben az erőviszonyokat. Tudom ez butaság, de focicsapatokhoz hasonlítaná valaki őket, hogy mégis kb milyen erősségűek?