Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta: azért mert vezettünk 5 percig 4 góllal, ettől még nem húzzuk be...
mondom 2vel kapunk ki.
Szerintem a bírók jobban fújtak, mint a pl. a franciák elleni meccsünkön, de az ugye a győzelem okán senkit nem érdekel. Rajtuk bizony semmi nem múlt.csababarca írta:sajnos a kapusaink kritikán alul teljesítettek,vagyis nem is teljesítettek. 0.
az ő teljesítményüket majdnem megközelítették a bírók,akik a passzív játék fogalmát el felejtették beseggelni a bírói képzésen.
igen ez így van, erőn felül a csoportkörben.Bob_Marley írta:Így van a VB kvalifikáció megvan, nem szabad a keresztvizet lehúzni a fiúkról!
Kár ezért a mérkőzésért, de eddig erőn felül teljesítettünk, s elfáradtunk sajnos!
Horvátok ellen azért még csapjunk oda "idegből"
S.Agüero írta:Ma 20:00-tól Magyarország - Szlovénia az M1-en!
Ha nyerünk, ott vagyunk a legjobb 8 között!
Tippem : 35-31
Hajrááá Magyaroszááág!!!
Game90 írta:Ebből is látszik, hogy a férfi kézilabdában bármi megtörténhet.
Közönség előtt le a kalappal, de ilyen impotens támadójátékkal és lyukas védelemmel max. Szudán ellen lehet nyerni. Nagyon sokat hibáztunk és a tüzet is csak Ilyésben láttam.
Franciák elleni bravúr után kár ezért a vereségért, kedden muszáj lesz nyerni Szlovénia ellen. Szerdán pedig a horvátokkal játszunk majd, szóval sok pihenőnk nem lesz.
de mi az hogy nincs meg a tűz?visca el barca írta: sajos mélyen tudásunk alatt jatszunk, egyszeruen nincs meg a tűz ami eddig megvolt.
visca el barca írta:egy sincs, uhogy nem tudhatjuk, működne ecsababarca írta:Mondtam én,hogy nem lesz ez egyszerű. 6os fal ellen 1 jó átlövő teljesítmény. jah.jó zárással simán lehetne szórni őket kintről, de nekünk ma nincs ilyen játékosunk. inkább mennek az alibi passzok ezerrel, senki nem mer kintről vállalkozni.
sajos mélyen tudásunk alatt jatszunk, egyszeruen nincs meg a tűz ami eddig megvolt.
izlandiaknal meg az paradezik aki eddig nem, lásd atlason...