Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Super Bowl óta kicsit felborultak a napjaim, én leszek a Lakers - Nets meccsen, bár ha nagyon nem jön be, akkor kapcsolok a Warriors - Rockets-ra, az lehet, hogy még jobbnak is ígérkezik.Primitive írta:Valaki lesz?
MWP eltiltott, Howard sérült, és Kobe is kérdéses. Remélem behúzza a Nets, és akkor még jobban leszakad a LAL.Bob_Marley írta: Ma a Nets-Lakers elég baráti, plusz a Houston-GSW is nagy csatát ígér, na meg a Pacers-Hawks, jó kis csörték vannak ma![]()
Ahhoz képest jól tolták, itt volt a legtöbb pont a tegnapi meccsekenCumbee írta:Jól beválasztottál.A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.
Sima harmstring day to day vagy amolyan Wizards elleni "szokásos" pihentetés, örültem neki hogy nem játszott nagyon...Primitive írta:
LAC: Griffin miért nem játszik, lemaradtam valamiről?
A legjobb játékosok 95%-a innen kerül az NBA-be. A többi Európából és vannak olyanok is, akik az egyetemet is kihagyják, Kobe, James stb.Wade-Fan írta:http://www.kezdo5.hu/index.php/ncaauj-3 ... kosarlabda
Ebben a cikkben eléggé nyálazzák az NCAA-t, nem nagyon láttam még meccset onnan, aki innen követi/nézett már meccseket leírná, hogy tényleg ennyire jó-e, vagy el van túlozva a dolog?
Cumbee írta:Jól beválasztottál.Primitive írta:Egy Indy - Chicago meccsel indítok, remélem élvezetes lesz.![]()
A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.
Por que? 106 pont egy félidő alatt.Cumbee írta:Jól beválasztottál.A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.
Én általában vagyok, csak nem nagyon szoktam írogatni., legtöbbször éjszakár read only üzemmódba üzemmódba kapcsolok.Primitive írta:Valaki marad NBA-re? Vagy csak megint egymagamban írogatok majd?![]()
Jól beválasztottál.Primitive írta:Egy Indy - Chicago meccsel indítok, remélem élvezetes lesz.![]()
Tocy írta:
2) Vernon Davis 6 elkapás 104 yard, Pitta TD smafu? Walkernek is volt 3 elkapása 48 yardért, meg kulcsblokkjai.
1) Ez nekem is feltűnt, nagyon örülök neki.csababarca írta:Nagy meccs lett belőle,de túl nagy előnyt engedett a frisco a Baltimorenak. CSúnya lett volna,ha elherdálja a Ravens,pedig ott volt a sansz, Capernick kezében a végén. Volt egy szituáció,amikor simán futhatott volna vele, ehelyett oldalra lépett párat,és hosszan passzolt. talán 3. és goalnál az utolsó drivenál, ha ott megindul...
Viszont rettentő érdekes meccs volt:
1) szinte nem volt sárga zászló a pályán. Holding talán nem is volt, pass interference is 1-2, incomplete passre sem emlékszem.
2) TE-k nem is voltak a pályán, vagy ha voltak,semmi szerepük nem volt.
3) Ray Lewis szerintem soha nem vonta ki magát ennyire a játék alól, szerintem egy ütközést nem csinált meg. Inkább most ráhagyta a fiatalokra a dolgot,tett ő már eleget, plusz elég a játékosoknak ránézni,plusz motivation.
Szeptembertől folyt.köv., remélhetőleg egy erősebb Saintsel,és egy erős Patsel a sorokban
Maradhatott volna "unalmas", bár egy SB soha nem unalmas, de itt ami a 3ik negyedben történik az azért nehezen megmagyarázható, villany leó kifejezés átvitten és valójában is értelmet nyert....49ers eléggé úgy van vele, hogy most villany leó, s megfordítják.S még Akers is bevágja másodjáraMihu írta: Az eddigi legunalmasabb SB amit láttam
Jó hát rendben van, de azért Alicia Keys abban a 3 percben jobban odatette magát, mint Beyoncé a vonaglásávalGame90 írta: Mondjuk ha Beyonce-t Jay-Z és Kanye West partyba vágja, akkor tuti, hogy fent maradok.
Milyen lábai vannak...