USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2013.02.06. 01:58:26

Úgytünik Kobe megunta és ma eddig megint scorert játszik... meg is látszik eddig 14-21 a Netsnek.
Kobe eddig 2/6 mezőnyből
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.06. 01:28:08

Indy-Pacers:

Hibberttel meg szűk 8 perc alatt dobattak 8 pontot a csapattársak. Az a kérdés ötlött fel bennem, hogy ha egész magasra nő az ember, és egy kicsit megtanul dobni, meg megtanul 1-2 taktikai elemet, akkor azzal simán meg lehet élni a palánk alatt az NBA-ben is, nem?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PCsabi
aka Game90

2013.02.06. 01:02:07

Primitive írta:Valaki lesz?
Super Bowl óta kicsit felborultak a napjaim, én leszek a Lakers - Nets meccsen, bár ha nagyon nem jön be, akkor kapcsolok a Warriors - Rockets-ra, az lehet, hogy még jobbnak is ígérkezik.

LeBron James near perfect game!
http://youtu.be/Y3gi4PF6ULo

31 Points, 8 Rebounds, 8 Assists, 2 Steals, 13/14 Field Goals.

Középtávolival és triplával nem is próbálkozott :P

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.06. 00:28:02

Bob_Marley írta: Ma a Nets-Lakers elég baráti, plusz a Houston-GSW is nagy csatát ígér, na meg a Pacers-Hawks, jó kis csörték vannak ma :P
MWP eltiltott, Howard sérült, és Kobe is kérdéses. Remélem behúzza a Nets, és akkor még jobban leszakad a LAL.

Valaki lesz?
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.05. 23:47:42

Cumbee írta:Jól beválasztottál.:D A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.:D
Ahhoz képest jól tolták, itt volt a legtöbb pont a tegnapi meccseken :mrgreen:
Primitive írta:
LAC: Griffin miért nem játszik, lemaradtam valamiről?
Sima harmstring day to day vagy amolyan Wizards elleni "szokásos" pihentetés, örültem neki hogy nem játszott nagyon...:?

Ma a Nets-Lakers elég baráti, plusz a Houston-GSW is nagy csatát ígér, na meg a Pacers-Hawks, jó kis csörték vannak ma :P

Garnett: "I bleed green, I die green, that's what it is"
Klasszikus KG félle rövid szösszenet, de azt is elmondta, tudja ez biznisz ha azt mondják csomagolni kell akkor csomagol (bár neki állítólag van no trade clause függeléke)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.05. 23:07:44

Wade-Fan írta:http://www.kezdo5.hu/index.php/ncaauj-3 ... kosarlabda
Ebben a cikkben eléggé nyálazzák az NCAA-t, nem nagyon láttam még meccset onnan, aki innen követi/nézett már meccseket leírná, hogy tényleg ennyire jó-e, vagy el van túlozva a dolog?
A legjobb játékosok 95%-a innen kerül az NBA-be. A többi Európából és vannak olyanok is, akik az egyetemet is kihagyják, Kobe, James stb.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Wade-Fan
Barça C

2013.02.05. 22:11:34

http://www.kezdo5.hu/index.php/ncaauj-3 ... kosarlabda
Ebben a cikkben eléggé nyálazzák az NCAA-t, nem nagyon láttam még meccset onnan, aki innen követi/nézett már meccseket leírná, hogy tényleg ennyire jó-e, vagy el van túlozva a dolog?
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.05. 18:05:41

LeBron 13/14 nem tűnik rossznak :D Asszem ezt hívják megállíthatatlannak.

Viszont a februári meccseink:
vs Houston
vs Clippers
vs Lakers
at Oklahoma
at Atlanta
at Chicago
at Philadelphia

és akk a végére két könnyebbnek tűnő: vs Cleveland, vs Sacramento. Nem nagyon voltunk eddig képesek győzelmi sorozatokra, na majd most :D A Houston még meg lehet, a Clippers nekünk matchup nightmare még Paul nélküli is, a Lakers feléledt, a Thunder félelmetes, a Bullstól simán kikaptunk ( csak jelezném, hogy idén még nem nyertünk meccset a Knicks-Bulls-Pacers trió ellen, 0-5 a mérlegünk velük szemben, nem túl jó előjel a PO-ra... ), elég érdekes lesz.

Ja de örömteli, hogy Birdman belelendül lassan, p&r-ból veszélyes, behúzza könyörtelenül, amit megkap, és nagyon sokat megy zárni, megkönnyíti a játékot. Meg most is lekapott 6 pattanót :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.05. 01:12:02

Cumbee írta:
Primitive írta:Egy Indy - Chicago meccsel indítok, remélem élvezetes lesz. :-s [-X
Jól beválasztottál.:D A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.:D
:oops: :oops:

Majd meglátom, hogy melyik lesz az élvezetesebb. Lehet a LA Clipperset nézem, még nem tudom. NYK meccsét fogom nézni, ha majd elkezdődik. 8)

Az addig eltelt időt meg ki kell tölteni valamivel... :lol:
Cumbee írta:Jól beválasztottál.:D A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.:D
Por que? 106 pont egy félidő alatt. 8) :oops: 114, bocs! :oops: :twisted:

NYK-Detroit:

GÁLA! Nem csak az eredmény, de a meccs is inkább egy amolyan bemutatóra hajaz. Természetesen hazai oldalon. Mennek az alley-oop-ok, meg a különböző hajmeresztő figurák. Önbizalomtól duzzadnak, s mikor Carmelo rádobja a hármast, mindid megkérdezem magamtól, hogy vajon tud e hibázni. Általában nem. Nagyon jól összeállt ez a csapat. Sokra hivatottak az idén. Persze messzemenő következtetéseket ebből a meccsből nem vonnék le, mert a Pistont meg halál, mindkét oldalon. Se offense, se defense. Mondjuk a Knisk azért szépen védekezik. Támadásban meg Amare, Carmelo, Smith leművelnek. Meg kell hagyni tetszik amit látok, lehet átcsapok divatszurkolóba kicsit. :lol: :lol:

Vicces volt, mikor egy támadáson belül Kidd kétszer bepróbálta a hármast, egyszer sem jött be. A második után megint OFF REB, passz Anthonynak, ő meg mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne, bevágta a helyére. :lol:

57-36. Lehet hasonló meccs lesz ez, mint a Kings ellen. :oops: :oops:

LAC: Griffin miért nem játszik, lemaradtam valamiről?
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.05. 01:02:49

Primitive írta:Valaki marad NBA-re? Vagy csak megint egymagamban írogatok majd? :oops: 8)
Én általában vagyok, csak nem nagyon szoktam írogatni., legtöbbször éjszakár read only üzemmódba üzemmódba kapcsolok.:D (Kivéve amikor Irving állatkodik mostanában.:D)
Primitive írta:Egy Indy - Chicago meccsel indítok, remélem élvezetes lesz. :-s [-X
Jól beválasztottál.:D A 3 legjobban védekező csapatból csak kettő lesz a parketten. Biztos pontzuhatag lesz.:D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.05. 00:39:36

Valaki marad NBA-re? Vagy csak megint egymagamban írogatok majd? :oops: 8)

Egy Indy - Chicago meccsel indítok, remélem élvezetes lesz. :-s [-X
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Zolee23
Capitá del Barça

2013.02.04. 17:00:48

Természetesen csalódott vagyok a vereség miatt, de a Ravenstől nem sajnálom a győzelmet, teljesen megérdemelték.

Annak azért örülök hogy egy kiváló, fiatal csapatunk van, akik még jónéhány sikert elfognak érni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 14:48:25

Beyoncéhoz:
Kép
:mrgreen:

Iszonyat derbi volt, a Frisco a pokolból jött fel, s ott voltak a gólvonalnál, biztos vagyok benne hogy ez a Frisco ott lesz jövőre is a tűz közelében a Ravensnél ezt nem hiszem, így utoljára még az öregek csináltak egy nagy futást, s nagyon megérdemelte a csapat.

Rudy Gay tegnap
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KJ1l96AyUg#!

Azért volt 1-2 elég komoly megmozdulása (Jamest nem sűrűn szokták besapkázni), lehet lesz egy Carter-McGrady páros a DeRozan-Gayből ??? :D
Ja és ez a Heat mez elég pofásan néz ki, s mondjuk James is szórt egy óvatos 30ast.

Artest meg valahogy nem fér a bőrébe ha Detroitban van s a Palaceban :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... j9VgD4iUcc#!
Kép
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2013.02.04. 13:43:40

Félelmetes mérkőzés volt, ameddig néztem. sajna elaludtam, pont a 3. negyed közepénél ezért muszáj lesz pótolnom, durván beindult, ahogy olvastam és izgulós lett a vége, mivel a Ravensnek szurkoltam. Flacco pedig hibanélkül hozta a legfontosabb meccseket, kiváncsi vagyok milyen szerződést fog kapni.

Half Time show se volt semmi: Klikk Érdemes megnézni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.04. 11:54:21

Félidőben egyszerűen nem hittem, hogy ennyire sima lehet. Az Atlanta-Niners meccs járt végig a fejemben.
A végén sajnáltam, hogy nem jött össze Kapernicknek, nagyon megkedveltem a srácot. Van vér a pucájában, színes egyéniség. Ami a másik oldalon Flacoról nem mondható el, de hatalmas, amit az egész rájátszás alatt nyújtott az ember. Hiba nélkül lehozta az összes meccset, megérdemelten lett a döntő MVP-je. Lewisnak is összejött, tényleg egy ikon, de nagyon szeret a kamerának játszani, ami nekem már kicsit sok. :D
Jó volt, jövőre is ilyent, csak Giants sikerrel a végén. :D

A Saints, a Packers és a Giants után ugyanis sorozatban negyedik alkalommal az a csapat lett a bajnok, aki ellen a Philadelphia szezonbeli első otthoni meccsét játszotta... A 2013-as menetrendeket április környékén hozzák nyilvánosságra
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.04. 09:18:03

Tocy írta:

2) Vernon Davis 6 elkapás 104 yard, Pitta TD smafu? Walkernek is volt 3 elkapása 48 yardért, meg kulcsblokkjai.

A tipikus TE-s játékhívásokat hiányoltam, ezeket a D-line mögé bepöcizett labdákat. Persze lehet csak túl sok Pats meccset látok,amin előtérben vannak :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.04. 08:46:59

csababarca írta:Nagy meccs lett belőle,de túl nagy előnyt engedett a frisco a Baltimorenak. CSúnya lett volna,ha elherdálja a Ravens,pedig ott volt a sansz, Capernick kezében a végén. Volt egy szituáció,amikor simán futhatott volna vele, ehelyett oldalra lépett párat,és hosszan passzolt. talán 3. és goalnál az utolsó drivenál, ha ott megindul...

Viszont rettentő érdekes meccs volt:
1) szinte nem volt sárga zászló a pályán. Holding talán nem is volt, pass interference is 1-2, incomplete passre sem emlékszem.
2) TE-k nem is voltak a pályán, vagy ha voltak,semmi szerepük nem volt.
3) Ray Lewis szerintem soha nem vonta ki magát ennyire a játék alól, szerintem egy ütközést nem csinált meg. Inkább most ráhagyta a fiatalokra a dolgot,tett ő már eleget, plusz elég a játékosoknak ránézni,plusz motivation.

Szeptembertől folyt.köv., remélhetőleg egy erősebb Saintsel,és egy erős Patsel a sorokban 8)
1) Ez nekem is feltűnt, nagyon örülök neki.
2) Vernon Davis 6 elkapás 104 yard, Pitta TD smafu? Walkernek is volt 3 elkapása 48 yardért, meg kulcsblokkjai.
3)Sajnos passzjáték ellen nagyon gyenge volt, volt egy drive, amikor zsinórban 3 10+ yardos playt kaptak róla...futás ellen azért nem volt rossz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.04. 05:13:02

Nagy meccs lett belőle,de túl nagy előnyt engedett a frisco a Baltimorenak. CSúnya lett volna,ha elherdálja a Ravens,pedig ott volt a sansz, Capernick kezében a végén. Volt egy szituáció,amikor simán futhatott volna vele, ehelyett oldalra lépett párat,és hosszan passzolt. talán 3. és goalnál az utolsó drivenál, ha ott megindul...

Viszont rettentő érdekes meccs volt:
1) szinte nem volt sárga zászló a pályán. Holding talán nem is volt, pass interference is 1-2, incomplete passre sem emlékszem.
2) TE-k nem is voltak a pályán, vagy ha voltak,semmi szerepük nem volt.
3) Ray Lewis szerintem soha nem vonta ki magát ennyire a játék alól, szerintem egy ütközést nem csinált meg. Inkább most ráhagyta a fiatalokra a dolgot,tett ő már eleget, plusz elég a játékosoknak ránézni,plusz motivation.

Szeptembertől folyt.köv., remélhetőleg egy erősebb Saintsel,és egy erős Patsel a sorokban 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 03:59:00

Azért NFl-ben sincsen ha, de milyen érdekes hogy 31-23 helyett lehetne 35-20 is :?
Nagyot védekezett a gólvonalon Frisco le a kalappal előttük.
31-29, ebben a támadásban pontok kellenek, védelem kezd szétesni sajnos, ha visszakerül a labda a Friscohoz és csak 2 pont, akkor fogok igazán "félni" :D

Boldin is nagyot játszik, azért 3rd&inchesnél ilyet bevállalni.

Na akkor most jöhet a döntő drive, utoljára még Lewiséknak ezt ki kell védekezni!!!

Akármi lesz, Game szavaival élve epic meccs.

Mekkora húzás volt ez az "öngól", óriási sakkjátszma.

IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!!
Megnyertük, óriási csata volt, Frisco is hihetetlenül megérdemelte volna, de szerencsére még se tudtuk elbukni a nagy előnyt teljesen.
Nagyon-nagyon akarta ezt a Ravens, s hihetetlen PO-t produkáltak a játékosok, azért Flacco is nem kis performanszokat tett le hétről-hétre hiba nélkül, a szokásos szív megint előjött.

Kép
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.04. 03:53:22

Én is csak eddig szurkoltam a Frisco-nak. Most már, hogy szoros a meccs, pihenhetnének egy kicsit :D Egy szoros, jó meccset akartam, Baltimore győzelemmel Lewis miatt. A szoros már megvan, most már jöhet a Baltimore győzelem :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 03:47:23

Mihu írta: Az eddigi legunalmasabb SB amit láttam :?
Maradhatott volna "unalmas", bár egy SB soha nem unalmas, de itt ami a 3ik negyedben történik az azért nehezen megmagyarázható, villany leó kifejezés átvitten és valójában is értelmet nyert....49ers eléggé úgy van vele, hogy most villany leó, s megfordítják.S még Akers is bevágja másodjára :D Most nagyon nagy a gond, s ami miatt nagyon féltem, hogy elfáradunk, az most bekövetkezhet.
Valahogy nyerjük már meg, nagyon vékonyka már csak az előny [-o<
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.04. 03:47:02

ravens felé húztam kicsit de örülök hogy szorossá vált a meccs! ez a legfontosabb egy super bowlon.
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.04. 03:41:41

Increííííííble innnnncreííííííííííble.... :shock: Gondoltam becsületből a harmadik negyed végét megvárom és utána alvás. Hát nem fogok....
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.04. 02:45:55

Game90 írta: Mondjuk ha Beyonce-t Jay-Z és Kanye West partyba vágja, akkor tuti, hogy fent maradok.

Milyen lábai vannak... :oops:
Jó hát rendben van, de azért Alicia Keys abban a 3 percben jobban odatette magát, mint Beyoncé a vonaglásával :lol:
Ez amúgy milyen fej??? :D
http://cdn3.sbnation.com/uploads/chorus ... _730.0.jpg

Nem mondom hogy eldőlt, mert olyan nincs soha, meg most talán ez a Frisconak tehet jót ez a kis szünet, hogy felrázza őket, de az biztos, ma (s az egész PO-ban is úgy érzem) a Ravens akarja jobban a győzelmet, azok a kis "verekedések" is ezt mutatják, meg hát a játékban is, intenzívebb a holló csapat 8)

Jacoby Jones meg valami egészen elképesztőt nyújt, de úgy en bloc támadó-védekező részleg mindenki ezerrel egy dologra koncentrál, s eddig jól is állunk.

Azért továbbra is azt mondom sok van még hátra, itt azért egy TD nagyot lökhet a 49ers-en, mi meg nehogy elkényelmesedjünk.Plusz Ngata-Suggs-Lewis-Reed nem mai csirkék, benne van hogy elfáradnak, bár vérben forog mindenki szeme, s ezen is túltudják magukat tenni :D De rohadt sok még ez a 1,5-2 negyed.

Oh azt a vészmadárkodós mindenemet :D Ezt le kellett volna ütközni :?

Kezdődik....:? 2 éve Pittsburghben hasonló volt, elképzelni nem lehetett hogy kikapjunk, aztán a második félidőre elolvadtunk....Meg már hányszor eljátszottuk :? De most nem szabad, valamit kellene alkotni, mert érződik a Frisco az utolsó esélyek egyikét próbálja megfogni.

Na jó, innentől új meccs, 28-20 már "csak" s még Ngata is lesántikál, hát mi van itt?

Nem hiszem el!!!És még el is vesztjük a legrosszabbkor, Houston we have a problem....
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.04. 02:36:16

Hát igazából a félidőben gondolkoztam rajta hogy el kéne menni aludni, mert ez már úgyis eldőlt, látva a játék képét, és a Frisco impotens támadójátékát, de mondom maradok, mégis SB, 2 TD van közte, ki tudja...de így...ez így eldőlt. Az eddigi legunalmasabb SB amit láttam :?
Kép
Válasz küldése