1 napot kellett rá aludni, de így se lett jobb...

Nagy valószínűséggel ma 19kor utoljára látom a csapatot idén, s val. KG+PP párost is...

Nem akarok senkit untatni a problémáinkkal, amitől picit tartottam hogy nagyon leeresztettünk az alapszakasz végére, az sajnos beigazolódott hogy nem tudunk megfelelő pörgéssel játszani, nagyon apatikus a játék, szenvedés a köbön
Game90 írta:
Bob, Rondo-val szerinted mennyi esélyetek lenne? Amúgy próbálok szurkolni, de ahogy látod, nem igazán jön össze
Fikció az egész, nem lehet erre mit írni, az biztos a NY remekül ráment arra hogy nincs klasszikus értelemben vett irányítónk, rendre kijönnek egész pályára letámadni, már az gondot okoz hogy áthozzuk a lasztit, s nem mellesleg majdnem minden támadásunk úgy kezdődik 15 mp van az órán....Illetve védekezésben meg Feltonék nem sűrűn játszanak pickcrollt viszont rendre cserélnünk kell rá vagy valamelyik alacsony emberre, s emiatt sűrűn vannak a gyűrűnk alatt, amiből jönnek a 2+1ek vagy ugye pl KG sokszor faltgondokkal küzdött idáig, mert ottmaradt és hát már nem villámléptű, aztán kalimpál egyet

Ez azért Rondo jelenlétével más lenne ez teljesen egyértelmű, illetve az is hogy sokszor a sebesség hiányzik a gárdából amit szintén tudna Rondo orvosolni, de ezen kár töprengeni klasszikust idézzek abból főzzünk ami van, jelenleg ennyire vagyunk képesek, nagyon csalódott vagyok illetve ledöbbent, mert ennél sokkal de sokkal többet tud a gárda, viszont a 2 öreg se tudja hozni azt a szintet amit esetlegesen reméltem

PP nagyon szenved, KG harcol, de van egy olyan érzésem a 3ik meccs volt nála az utolsó mikor "kiköpte a tüdejét".
Úgy kaptunk ki hogy több büntink volt, több patink és mindig ezzel szenvedtünk mostanában, s ez is kevés volt. A tűz hiányzik, extra játékok amiket azért Rondotól lehetne várni.
Ma úgy gondolom tényleg egy korszak lezárul, nyilván sportemberek s nem adják fel, de kicsit nekem már a harmadik meccsen is úgy tűnt PP-ék ezt feladták.
Doc is csak tehetetlenül kíséri végig az eseményeket, klasszikus Celtics összeomlást produkálunk, csak nem ilyen korán számítottunk rá

Érthetetlen számomra, hogy Lee-t miért felejteti el, miért akarja hogy Bradley "irányítson" miközben erre alkalmatlan, meg talán Green is a padról jobb lett volna s akkor ott se szenvednénk, mert akik most a padon vannak 0-t tudnak hozzátenni, Wilcox szintén nem nagyon játszik, pedig ő is legalább egy kis energiabomba és amiket pl Kenyon Martin hoz a NY-nak extrák, akár egy támadópati, akár egy fontos 50-50es labdák azokat Wilcox is nem egyszer megmutatta képes hozni, mégis sínylődik a padon.Terrence Williams kifejezetten jó mióta nálunk van, s mégse kap lehetőséget.
Oké mindig az a jó aki nem játszik

De kicsit olyan érzésem van/volt hogy itt vagyunk Májusban és totálisan nincs egy értelmes rotációnk, s próbálgatunk össze-vissza.
De hát ez van, remélem valamelyest szépen búcsúzunk de nagyon meglepne ha ma tudnánk nyerni, padlón a gárda.
NY-ról is kell beszélni kíméletlenül kihasználják a hibáinkat, a sok eladott labdát, Woodson remekül meccsel, s ki kell mondani jobban teljesít mint Doc

Anthony időszakokat kivéve nem erőlteti s meg is kapja a kellő támogatást, jól védekezve egységesen teljesen megérdemelten megy a NY 3-0al, illetve val söpréssel megy a köv körbe.
Ma nem lesz JR Smith ez amolyan "alamizsna" hogy hátha, de akkor majd Shumpert vagy Prigioni fog minket szétszedni

A többi párharcban is vannak érdekes dolgok, szerencsére a Bulls azért hozza a jóslásomat

Ez a 3OT-s thriller már-már az ellenünk lévő pár évvel ezelőtti párharcot idézte.
Thibo miatt egyértelműen nekik fogok szorítani Keleten.
S hát stillszerűen egy kép a mostani helyzetünkről
Azért LETS GO CELTICS
Szerencsére nem teljesen kilátástalan a franchise helyzete, sikerült az évek alatt fiatalítani, Bradley-Green-Sully-Rondo emberekkel már lehet kezdeni valami, így azért bízom benne nem fogunk jó pár évig "tankolni" de 1-2 ínséges évre azért számítok.
Valahogy el kellene kerülni a söprést az nagyon megalázó mindig, főleg a NY-tól kapni egy ilyet az pláne durva lenne, ha ez sem motiválja a srácokat akkor már semmi, remélem ezt azért a srácok szem előtt tartják, s mindent megtesznek érte hogy ne legyen megalázó a dolog.
Végre úgy kezdtünk, meg produkáltunk 5-6 percet amire képesek vagyunk, kíváncsi vagyok meddig tart ez a lendület (gondolom szokásosan a második félidőig...), de természetesen megint nem sikerült eljutni +10ig....2 üres tripla is kijött, meg azért a NY 1-2 fújást jogosan számon kérhet a sporikon, de valami tűz most van a csapatban legalább.
KG előtt le a kalappal, azt hittem az előző meccsen mutatott arcok alapján hogy thats all, de hát Garnett tényleg nem tud meghalni

Brutálisat tol az öreg, nem tudom meddig fogja ezt bírni, végre megvan a +10, bár hozzájön a NY iszonyat gyengén játszik (nem nagyon vannak fejben ott, állandóan eladják a labdát...), s ezzel megkönnyítik a védekezésünket amivel eddig sem volt hú de nagy gond, támadásban Bradley továbbra is katasztrófa ha hozzá kerül a labda

S eléggé kaotikus a támadásépítgetés de valahogy mindig beesik
Na végre hoztunk egy olyat ami ott lappang a fiúkban, Green nagyot tolt, s Bass az egész szériában nagyot melózik Melon.NY gyakorlatilag csak Anthonyt erőlteti amit írtam, hogy nem vállalja túl magát az most nem igaz, dobál mint a birka, kilátástalan a játéka.+19 a félidő most jön a kritikus második felvonás.

Végre PP is éledezik, utolsó pár perc a félidőben mesés volt.
Megint beragadtunk, amihez hozzájönnek a faltgondok, Green-Bass és ami a legfájóbb KG megint faltgondokkal küzd, de ami a legrosszabb fújtak rá 2 mozgó elzárást meg szabálytalan kizárást...De kezdik elveszteni a fonalat a zebrák össze-vissza fújnak, Terryre is kellett volna fújni flagrantet, meg totál össze-visszaság van most, szerencsére a 10 közte dolgot tudjuk tartani.