2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Watson elment a fancia másodosztályba.Ronaldinho&Barca írta:
zete meg látom kezd szétszéledni, ahogy az várható volt.
Hát, nekünk még rosszabb volt, Horváth Zoli halála rányomta a bélyeget erre az évre, pedig jó kis csapat lettünk volna, hogy érkezett Frazier, na de ha így ha úgy.. ez lett. Év végére nagyon elfáradt már a csapat.Kovi írta: Nekem is csalódás ez az év, ilyen kerettel (pénzzel) sokkal többet vártam.
Pletykák? Igazából van sok, rebesgetik Vojvoda - Horváth Ákos duó érkezését, de konkrétumok nincsenek még. Nekik örülnék.
Fodor Marci elvileg marad, szerződés köti a csapathoz, ahogy Kornélt, Zsótit' és Báder Marcit is. Rice-nak hálistennek' szia van. Barro valszeg maradni fog. Alekszics meg Kelley bizonytalan. S remélem megtartjuk Szabó Petit, sokat fejlődött idén is.
Edzőt is kéne igazolni, talán Pór Peti is azt mondta, hogy csak erre a szezonra vállalta a csapatot.
Jah, Ricky Rubiónak is örülnék
Nekem is csalódás ez az év, ilyen kerettel (pénzzel) sokkal többet vártam.Ronaldinho&Barca írta:Gratulálok a zetének, ezt be kellett húzniuk. Ez az ő évük volt, remek szakmai csapattal a játékosok mögött.
Számomra az olaj volt a nagy vesztes idén, valahogy én őket nagyon odavártam ilyen brutál kerettel. Rice volt a legnagyobb..
Viszont jövőre nem hiszem lesznek ennyire erősek, már megtartani a játékosokat fél siker, no meg kitudja.. Atom meg edző nélkül ennyit tudott.
Amúgy Kovi, valami pletykákat nem tudsz? Fodor Marci?
Rebesgetnek egy s mást..
Igen, volt szó Hinnant Lajos-ról, mint név a válogatottban, azt nyilatkozta, hogy erre a témára majd később lehet visszatér. Én is valahol azt hallottam, hogy Kyle marad (bárcsak így is lenne).torrentkiller írta:Amennyire én tudom Hinnant még nem nyilatkozott hogy mit akar(honosítani is akarjuk állítólag a válogatottbaozsimiki írta:BAJNOK CSAPAT!!!
Aki jártasabb a honi kosárlabdában: mennyire marad együtt ez a keret jövőre?), Wilson viszont állítólag marad. A többiekről nem tudok...
Amennyire én tudom Hinnant még nem nyilatkozott hogy mit akar(honosítani is akarjuk állítólag a válogatottbaozsimiki írta:BAJNOK CSAPAT!!!
Aki jártasabb a honi kosárlabdában: mennyire marad együtt ez a keret jövőre?
GRAT a fiúknak!!!miihii írta: Hatalmas meccs volt.
A szurkolók hazai pályát varázsoltak Pakson is,emelem kalapom előttük.Hozták a szokásos fanatikus szurkolást,ami réges régen is jellemezte az ezerfejűt itt.Kámán Tomi zseniális volt,Hinnant meg nagyon higgadt a végén,de kiemelni nem is érdemes igazán senkit,ez a bajnok CSAPAT!
Szép volt,Fiúk!
![]()
![]()
![]()
Meccs közben azt mondta a komm,h Wilson aranyat akar hazavinni Ámerikába.Ez azt sugallta,h visszamegy.(?)
Hatalmas meccs volt.ozsimiki írta:BAJNOK CSAPAT!!!
Le a kalappal a Paks előtt is, óriási végjátékok voltak a párharcban, két legjobb csapat döntője![]()
ZEG-ZEG-ZEG, ZALAEGERSZEG!![]()
Aki jártasabb a honi kosárlabdában: mennyire marad együtt ez a keret jövőre?
4.negyedben 20ponttal megyünkmiihii írta:
Szerk.:
Pokoli izgalmak és végjáték után egyenlített a Paks,miután 81:79re nyerni tudott otthonában.Ez igazi kosárlabda finálé volt.
Folyt köv kedden...
Kár hogy nem néztem be ide, de remélem megtaláltad, a bb1.hu-n volt élőképes közvetítés.skadi írta:helló, nem tudja valaki véletlenül, hogy miért nem azt a meccset adja a sportklub, ami most megy élöben?
a negyedik meccset ismétlik (ja, amúgy az ase körmendröl beszélek)
és semmi hír az ötödikröl...
esetleg streem?vagy bármilyen ötlet?
elöre is köszi
Ott is vanmiihii írta: Itthon jöhet a tavaszi nagytakarítás,kezdetnek a SÖPRÉS![]()
Fantasztikus volt a meccs és a győzelem is! Szép volt Fiúk! Hajrá ZTE!miihii írta:KOSÁRLABDA FÉRFI MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
Zalakerámia ZTE–Falco-Szova KC 91–74 (24–20, 25–24, 22–12, 20–18)
![]()
Megvan az első idei trófea,nagyszerű eredmény ez.Szép volt,Fiúk!
Üröm az örömben,h sajna nem tudtam követni saját bajnoki elfoglaltságból kifolyólag.De mivel nyertünk,plusz a Zete is behúzta nélkülem is,így semmi gáz.Na meg a mixemnek is jót tett