Smithnek vége, hiába zseni, Wright egy győztes bajnok. Úgy tűnik, nem lesz elég idő a 180 rekord számára.
Egyéb Sportok
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Ha Smith nem omlik össze a döntő hallatán szokás szerint, akkor szerintem is meglehet. Wright-nál nem félek, ő nem fog gyengébben dobni, mint eddig.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Smith simán nyert, ami a VB-n mutatott fomrák alapján várható is volt. A két korábbi világbajnok viszont hatalmas meccset hozott össze, le a kalappal!
A döntő is parádés lehet, ha a játékosok tudják tartani az eddigi színvonalat.

A döntő is parádés lehet, ha a játékosok tudják tartani az eddigi színvonalat.
- bence0330
Hát igen. A Rydz meccs sem volt kutya, Wrightnak nagyon kaparnia kellett, de a Smith-Price brutális lett, mindketten hagytak ki meccsnyilat, a kilencnyilasnál meg az volt a poén, hogy a szetten belül Smith utánarakott egy 11 és asszem két 12 nyilast, és Price-nak a kilencnyilas leg ellenére sem volt köze a szetthez.LG írta: ↑2022.01.02. 09:24:41A tegnap esti meccsekről lemaradtam egy kis újévi iszogatás miatt a haverokkal, de ahogy hallom és olvasom, nagyon kemény és színvonalas összecsapások voltak.
https://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyen ... tt-2868357

A tegnap esti meccsekről lemaradtam egy kis újévi iszogatás miatt a haverokkal, de ahogy hallom és olvasom, nagyon kemény és színvonalas összecsapások voltak.
- bence0330
Az.

Az Anderson-Cross is komoly meccs lett. 

- bence0330
Már megint, az első fordulóban 0-2-es szettállásról fordított 9 leget nyerve zsinórban. Úgy látszik, nem unja még.

Rydz meg nagyon komoly tornát tol valóban, ráadásul ilyen tempójú játékost jó nézni, talán egyedül Ricky Evans dob nála gyorsabban, bár még ebben sem vagyok 100%-ig biztos. Ha bejön az élmezőnybe, nagyon komoly közönségkedvenc lehet belőle...
Stabilan hozni ezt a szűk 100-as átlagot elég jó jel.
Nagyot fordított az öreg 3-1-ről. Rydz pedig elveszítette az első szettjét a VB-n. Aztán viszont összeszedte magát, és nagyon simán húzta be a meccsét.
- bence0330
Én követem. Smith drukkerként én is nagyon élveztem a tegnap estit, és különösen tetszett az extrém sportszerűség, a vége felé már olyan volt a hatalmas tét és brutális színvonal mellett is, mintha két haver dobálna iszogatás közben, mindketten őszintén örültek a másik nagy kiszállóinak, röhögve néztek össze folyamatosan. Közben meg fordulatoknak sem voltunk híján.LG írta: ↑2021.12.30. 13:25:28Darts-vb-t követi még rajtam kívül valaki? Emlékeim szerint régebben ilyenkor pörögni szokott a topic, de lehetséges, hogy a dartos arcok már nem aktív fórumozók.
Bár a covid itt is közbeszólt, így sem rossz eddig a torna, volt már két 9-nyilas, fordítások 3-0-ról, színvonalas meccsek, pl. a tegnapi Clayton-Smith meccs pedig parádés volt.
+ ez:
https://m4sport.hu/cikk/2021/12/28/ille ... hcvwrE6p-s
Öröm volt nézni az egészet, ebben kb minden benne volt, amiért az ember dartsot néz.
Az öreg Kingnek szurkolok még, nem semmi, ahogy félúton 50 és 60 közt még ilyen teljesítményre képes. Ha most kiesik, akkor is.
Darts-vb-t követi még rajtam kívül valaki? Emlékeim szerint régebben ilyenkor pörögni szokott a topic, de lehetséges, hogy a dartos arcok már nem aktív fórumozók.
Bár a covid itt is közbeszólt, így sem rossz eddig a torna, volt már két 9-nyilas, fordítások 3-0-ról, színvonalas meccsek, pl. a tegnapi Clayton-Smith meccs pedig parádés volt.
+ ez:
+ ez:
- visca el barca
- Presidente del Barça
Dottore ma végleg szögre akasztja a csizmat, egy ujabb legenda bucsuzik a sport vilagabol... Koszonunk mindent!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hat sracok.. Nem tudom milyen volt a tvben,de ez eloben nagyon meleg volt.. 
Irok szivesen par sort,ha gondoljatok kesobb.
Van akibe beleszerettem,es kar hogy nem realos..

Irok szivesen par sort,ha gondoljatok kesobb.
Van akibe beleszerettem,es kar hogy nem realos..

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Djokovicnak is megvan a 20. GS! Idén pedig eddig 3/3. 

Az hogy Federer kiesett igazabol nem volt meglepo,mert egy hatalmas gorcsoles volt az egesz idei Wimbledon gyenge ellenfelek ellen.
Viszont az a kudarc,ami ma atelt. Olyat meg nala sosem lattam.
Nagyon latszott rajta a vivodas,az hogy erzi,egyaltalan nincs az ellenfe szintjen.
A harmadik szett elejen mar minden labdat teljes erobol utott ossze-vissza.
Nagyon remelem hogy nem egy 6:0-al fog elbucsuzni Wimbledontol.
40 ev. Elfaradt.
Viszont az a kudarc,ami ma atelt. Olyat meg nala sosem lattam.
Nagyon latszott rajta a vivodas,az hogy erzi,egyaltalan nincs az ellenfe szintjen.
A harmadik szett elejen mar minden labdat teljes erobol utott ossze-vissza.
Nagyon remelem hogy nem egy 6:0-al fog elbucsuzni Wimbledontol.
40 ev. Elfaradt.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Nos, elég sűrű hetem volt, szóval a Tour elejéről is lemaradtam, most kapcsolódtam be. Valaki, aki követi, esetleg írna pár sort, hogy mi történt eddig?
-
- Capitá del Barça
Én a girot és a tourt is követem régóta. A vueltat fél szemmel. Hát idén a magyarok pótoltak sport élményben, ha már a barca nem adott semmitLG írta: ↑2021.06.18. 17:57:01Idő hiányában most csak hallomásból követtem, de komoly teljesítmény volt.A Tourt jobban szoktam követni, olyankor általában szabim van.
Más: egy időbe a tenisz is pörgött itt a fórumon, komoly csörték mentek Nadal és Federer rajongói között. Én mióta követem a sportot, Djokovicnak szurkoltam, de az első néhány évben nem nagyon akart összejönni semmi. Aztán fejben szintet lépett, és szerintem lassan ki lehet jelenti, hogy felülmúlta a másik két nagyot is.
Idő hiányában most csak hallomásból követtem, de komoly teljesítmény volt.

Más: egy időbe a tenisz is pörgött itt a fórumon, komoly csörték mentek Nadal és Federer rajongói között. Én mióta követem a sportot, Djokovicnak szurkoltam, de az első néhány évben nem nagyon akart összejönni semmi. Aztán fejben szintet lépett, és szerintem lassan ki lehet jelenti, hogy felülmúlta a másik két nagyot is.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
https://www.google.hu/amp/s/infostart.h ... gyeben/amp
Gyerekek ezek mit művelnek de komolyan??? Most ez a szobába bemenés meg a doppingügy nagyon hiányzott még a storyból.
Gyerekek ezek mit művelnek de komolyan??? Most ez a szobába bemenés meg a doppingügy nagyon hiányzott még a storyból.