Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az összefoglaló alapján ez a Knight gyerek jobbnak tűnt, de Irving se véletlen 1/1.neobarca írta:A Cavs fiatalja Kyrie Irving elég jól pattogtatta a tegnapi meccsen. Már az összefoglalóban is szemet szúr! Talán ő lesz a legújabb Lebron James?
Baron Davis egy olyan irányító aki bárhol tud dobni 15 pontot és kiosztani 8-10 assistot ha megkapja a kellő bizalmat. Mivel Billups elment a clippersbe így mindenképp megszerezném a knicks helyében mert kb egy szinten vannak és mindenképp kell nektek egy irányító.neobarca írta:Nektek mi a véleményetek Baron Davis-ről? Én nem nagyon ismerem csak a 2K 11 ből ahol igencsak jól tolta...
Csak azért kérdezem mert szóba hozták a Knicks-nél...
Nekem a neve ismerős, anno a Charlotte Hornetsnél tolta, nem is gyengén, de nem vágom, hogy mi van vele.neobarca írta:Nektek mi a véleményetek Baron Davis-ről? Én nem nagyon ismerem csak a 2K 11 ből ahol igencsak jól tolta...
Csak azért kérdezem mert szóba hozták a Knicks-nél...
A legjobb európai játékosok közé tartozott, igaz sokat nem játszott az NBA-ben. Nekem mindig az a meccse ugrik be, amikor a Zadar színeiben 20 perc alatt tripla-duplát ért el.MessiFan írta: Dino Radja az meg ki a fene?! Ennyi erővel nekem meg Krstic
Ezen mindig szanaszét röhögöm magamBob_Marley írta:Artest sorry Mr világbékéről meg mindig a híres tánc jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=ploNkRT6EYg
igen,emlékszem anno szét is röhögtük magunkat ezenkanty írta:Artest.
DE nevet változtatott, most már hivatalosan is így hívják.
Amúgy egy ilyen nevű játékossal tuti a Lakers nyerné a fair play díjat.
Ez meg ki a túró?kanty írta:
Jaja! Hát biztos nem elsőre sikerült megcsinálni!Kalap1988 írta:Huha
Azért valami nincsen rendjén![]()
Képzelem hányszor kellett felvenniük míg Fieldsék kibírták röhögés nélkül
Csak a pom-pom csajok miatt csinálták, ez holtbiztos